Interojo lencsék

Megtekintés Rács Lista

21 termékek

oldalanként
Megtekintés Rács Lista

21 termékek

oldalanként

Interojo napi, kéthetes és havi kontaktlencsék

A kontaktlencsék rendkívül funkcionális termékek a látásproblémákkal küzdő emberek számára. Nemcsak láthatatlanok, hanem kényelmesek is. Nem korlátozzák a látómezőt, és fizikai tevékenységet is végezhet, beleértve a vízi sportokat is. Nem csoda, hogy egyre több szemüvegviselő hagy fel a hagyományos optikai szemüvegekkel - az Interojo lencsék javára.

Az Interojo vállalat leírása

Az Interojo egy koreai vállalat, amely a lágy kontaktlencsék gyártására specializálódott. 2000-ben alapították. Jelenleg az Interojo márka nemcsak Ázsiában, hanem világszerte is ismert és elismert. A vállalat termékeit Magyarországon is megvásárolhatja. Különösen figyelemre méltók az AquaView és AirView lencsék. Az AquaView lencsék többféle változatban kaphatók: AquaView Daily, AquaView Monthly, AquaView Toric, AquaView Moist, AquaView Moist 2 weeks és AquaView Color.

Az AquaView Daily napi, egyszer használatos lencsék előnyei

Az AquaView Daily napi lencse, így naponta cserélendő. Bioxifilcon A anyagból készült, és 58%-os hidratáltság jellemzi. Gyártásához nátriumhialuronátot használtak, ami rendkívül rugalmas és sima terméket eredményez. Az AquaView Daily kiváló látásélességet és védelmet nyújt az UVA és UVB sugárzás ellen. Alkalmas érzékeny szeműek számára.

Az AquaView Monthly lencsék előnyei

Az AquaView Monthly havi használatra szánt lencse. Methafilcon A anyagból készült, hidratáltsági szintje 55%. Az AquaView Monthly is nátriumhialuronátot tartalmaz, hogy selymes és nagyon puha lencsét eredményezzen. Az AquaView Monthly lencsét az különbözteti meg a többitől, hogy rendkívül vékony. UV-szűrővel is rendelkezik.

Az AquaView Toric tórikus lencsék előnyei

Az Interojo lencsék közé tartozik az AquaView Toric is, azaz az asztigmatizmusra szánt havi kontaktlencse. Hioxifilcon A anyagból készül. Az AquaView Toric hidratáltsági szintje 55%. Ezekben a termékekben a High Definition Vision és a Prism Ballasted Design technológiák alkalmazásának köszönhetően a lencsék nemcsak kiváló látásminőséget biztosítanak, hanem tökéletesen illeszkednek a szemhez, és nem mozdulnak el. Ezenkívül kissé kékek is, hogy könnyebb legyen behelyezni és kivenni őket.

Az AquaView Moist kontaktlencsék előnyei

Az AquaView Moist hidrogél kontaktlencse jó választás lesz az igényes felhasználók számára. Ezek a lencsék az AquaView Monthly továbbfejlesztett változatai. Gyártásukhoz Bioxifilcon B anyagot és nátriumhialuronátot használtak. UV-szűrőt is tartalmaz. A lencsék kék színe megkönnyíti a behelyezést és az eltávolítást. Hidratáltsági szintjük 55%. Az AquaView Moist 2 weeks kéthetes, napi használatra szánt lencse.

AquaView Color színes kontaktlencsék előnyei

Az AquaView Color egy termék azoknak, akik szeretik a természetes szemszín megváltoztatását célzó kontaktlencséket. Az Interojo lencsék Methafilcon A anyagból készültek, hidratáltságuk 55%, emellett UV-szűrővel is rendelkeznek. Az AquaView Color akár 30 napig is használható, de csak nappal, ezért éjszaka el kell távolítani.

Márkás Interojo termékek

A Optilen.hu webáruház által kínált Interojo kontaktlencsék a legmagasabb minőségű márkás termékek, amelyek a legújabb technológiai megoldások alapján készültek.