Szemüvegek számítógéphez

Megtekintés Rács Lista

1-24/5262 termék

Oldal
oldalanként
Megtekintés Rács Lista

1-24/5262 termék

Oldal
oldalanként

Szemüvegek számítógéphez

Egyre több időt töltünk számítógép-képernyők, telefonok és televíziók előtt. A kék fénynek való hosszan tartó kitettség következményei nem csupán az alvás nehézsége vagy a fejfájás, hanem a látászavarok is. Szerencsére van egy hatékony módja a szemvédelemre - egyszerűen szerezzen be BlueBlocker bevonattal ellátott szemüveget.

Hogyan működnek a BlueBlocker bevonattal ellátott szemüvegek?

A készülékek képernyői által kibocsátott kék fény kis adagjai ártalmatlanok, de a hosszan tartó kitettség gyakorlatilag mindig komoly kellemetlenséget okoz. A monitorok előtt sok időt töltő emberek a szemhéj alatti szárazságra, túlzott könnyezésre vagy krónikus fejfájásra panaszkodnak. Az ő igényeikre válaszul jöttek létre a kék fény szűrővel ellátott szemüvegek. Ezek a kiegészítők speciális bevonattal vannak ellátva, amely javítja a kontrasztot, megakadályozza a tükröződést, fokozza a kép tisztaságát, és ami a legfontosabb, semlegesíti az elektronikus eszközök képernyői által kibocsátott kék fényt. A BlueBlocker bevonattal ellátott szemüvegek számítógépes munkához alkalmasak, és divatos, stílusos kiegészítőként is szolgálhatnak.

A kék fény szűrővel ellátott szemüveg előnyei

A BlueBlocker bevonattal ellátott szemüveg univerzális kiegészítő, amely egész nap elkísérhet minket - nemcsak számítógép, okostelefon használatakor vagy tévézés közben. A speciális lencsék különösen ajánlottak azoknak, akik a kék fénynek hosszas órákon át vannak kitéve. Ezt a megoldást többek között diákoknak, tanároknak, informatikusoknak, grafikus tervezőknek, programozóknak, gamereknek, marketingeseknek és még hivatásos sofőröknek is ajánlják. A számítógépes szemüvegek különféle stílusokban kaphatók - a keretek bármilyen formájúak, színűek és díszítésűek lehetnek. A lényeges feltétel az innovatív BlueBlocker bevonat használata. Ez a legjobb megoldás azoknak, akik szeretnének vigyázni a látásukra, ugyanakkor nem akarnak lemondani a divatos és stílusos megjelenésről.

Korrekciós és dioptria nélküli szemüvegek számítógéphez

A számítógépes szemüveg elengedhetetlen azok számára, akiknek diagnosztizált látásproblémájuk van. Kiderült, hogy egyre inkább használják olyan nők és férfiak is, akik nem hordanak nap mint nap korrekciós szemüveget. Fontos a szemvédelemre is odafigyelni, még akkor is, ha tökéletesen látunk. A dioptria nélküli számítógépes szemüvegek hatékonyan semlegesítik a káros kék fényt, és biztosítják, hogy a szem ne fáradjon el a képernyő hosszas nézése ellenére.

Azok, akik sok időt töltenek számítógép előtt, ismerik a szemhéj alatti homok kellemetlen érzését. Néha a fáradt szem becsaphat minket - úgy érezhetjük, mintha ködön keresztül látnánk, kettősen látnánk, vagy a látás refrakciójának változását tapasztalnánk. Ez egyértelmű jelzés arra, hogy szemünknek azonnali segítségre van szüksége. Ilyen esetekben a legjobb megoldást a kék fény szűrővel ellátott szemüveg jelenti.

Stílusos munkahelyi szemüveg nőknek és férfiaknak

Az ultraibolya sugárzástól védő szemüvegeknek alapvető funkcióikat kell ellátniuk, valamint az arc ízléses díszének is kell lenniük. Fontos, hogy illeszkedjenek a viselőjük sajátos szépségéhez és egyedi stílusát tükrözzék.

A női számítógépes szemüvegek hangsúlyozzák a nőiességet és az eleganciát, ékszerként is felfoghatók. A hölgyek szívesen választanak ízléses, arany-fehér macskaszem formát vagy ezüst-türkiz modelleket.

A férfi számítógépes szemüvegek a kényelem és a funkcionalitás legjobb kombinációját testesítik meg. Az urak az egyszerű és tartós kiegészítőket részesítik előnyben. Kifejezetten számukra készültek a fekete elülső résszel és kék szárral rendelkező téglalap alakú modellek. Egy ilyen szemüveg minden férfi legjobb barátja lesz - elkíséri őt munka közben és szabadidőben is.

A kék fény szűrővel ellátott szemüveg előnyei

A számítógépes szemüveg kényelmes és rendkívül hasznos kiegészítő, amely megvéd a káros kék fény túlzott használatának kellemetlenségeitől és kellemetlen következményeitől. A BlueBlocker bevonattal ellátott lencsék gyakoribb pislogásra késztetnek, ami javítja a szem nedvességét, különösen fontos a képernyő előtt eltöltött hosszú órák során. Ez a feltűnő kiegészítő jobb látásminőséget garantál - a korrekciós szemüveg semlegesíti a látáshibákat, a dioptria nélküli pedig fokozza a kontrasztot és maximális élességet biztosít. A számítógépes szemüvegnek köszönhetően nem kell attól tartanunk, hogy szemünk fáradt és vörös lesz. A BlueBlocker szűrővel ellátott szemüveg megoldást jelent mindenkinek, aki nap mint nap okostelefont, számítógépet vagy tévét használ.

További szemüvegtípusok rendeltetés szerint: