Utazószett

Megtekintés Rács Lista

7 termékek

oldalanként
Megtekintés Rács Lista

7 termékek

oldalanként

Kontaktlencseápoló utazószettek

A kontaktlencsék használata természetesen az életünk megkönnyítésére szolgál. Így lemondunk a kényelmetlen szemüvegről, amely gyakran irritál minket a sportolás során, nyáron, amikor praktikus előtétet kell választanunk esztétikus napszemüveg helyett, vagy télen, amikor a lencsék beltérben bepárásodnak. Azonban a lencsék is nehéz helyzetbe hozhatnak bennünket - természetesen csak bizonyos esetekben, és ha nem vagyunk megfelelően felkészülve a használatukra. Ez a pillanat legtöbbször az utazás.

Az utazószettek előnyei

Az utazószett használata nem feltétlenül szükséges, mivel normál használat esetén a tárolók és ápolási oldatok teljesen működőképesek. Azonban gyakran előfordul, hogy minden elvész egy nagy táskában, különösen akkor, ha hosszabb ideig vagyunk távol, és nincs időnk vagy kedvünk keresgélni. Az utazószettek lényege, hogy minden kiegészítőt egy helyen tárolhat. Ennek köszönhetően könnyen tárolható mind a folyadék, mind a kontaktlencse-tároló. Méretük is előnyös. Nem foglal túl sok helyet, a szett elfér az eszközeink mellett. Ez nemcsak utazáskor, hanem akkor is hasznos, ha tudjuk, hogy nem otthon töltjük az éjszakát. Csak rakja be a szettet a táskájába vagy a zsebébe, és ne aggódjon, hogy a lencséi nem megfelelő körülmények között "pihennek".

Az utazószettek arra ösztönzik, hogy mindig megfelelően gondoskodjon lencséiről. Az ápolást könnyebbé teszik számunkra azáltal, hogy a tárolókat megfelelő, steril palackokkal kombinálják, amelyekbe ápoló folyadékot tölthetünk. Így a lencsék nincsenek baktériumoknak és mikrosérüléseknek kitéve, amelyek súlyosan károsíthatják a szemünket.

Utazószettek sokfélesége

Az utazószettek elsősorban azért készültek, hogy megkönnyítsék a kontaktlencsét használók életét. Azonban senki sem mondta, hogy unalmasaknak kellene lenniük. Olyanokat is talál köztük, amelyek tökéletesek kiegészítőként egy olyan gyermek számára, akit nehezen lehet meggyőzni a lencsék behelyezéséről és eltávolításáról. Egy vicces gomba, nyúl vagy akár Angry Birds csodákat művelhet. A gyakorlatiasabb emberek számára ideális megoldás lesz a kis doboz formájú szett. Van benne egy tükör is, amely megkönnyíti a lencsék eltávolítását és behelyezését. A legegyszerűbbek mindössze néhány centiméteresek, így könnyen elférnek még a legkisebb táskában is.