Sven Opti szemüvegek

Megtekintés Rács Lista

32 termékek

oldalanként
Megtekintés Rács Lista

32 termékek

oldalanként

Sven Opti dioptriás szemüvegek és napszemüvegek

A szemüvegek minden lépésünket kísérik - a korai reggeltől egészen estig. Ezért kényelmesnek és univerzálisnak kell lenniük. Olyan keretek megtervezése, amelyek bármilyen stílushoz illenek és alkalmasak bármilyen alkalomra, nehéz feladat. Szerencsére a Sven Opti márka tudja, hogyan kell tökéletes szemüvegeket tervezni, amelyek ötvözik a kényelmet és az eleganciát.

Sven Opti klasszikus keretek nőknek és férfiaknak

A Sven Opti márka kollekciója a visszafogott színeken és az univerzális formákon alapul. A minimalista keretek megfelelnek azoknak a nőknek és férfiaknak egyaránt, akik időtlen tervezéseket kedvelnek. Azok a hölgyek, akik értékelik a masszív, klasszikus kiegészítőket, imádni fogják a kissé kerekített élekkel rendelkező szemüvegeket - a keretek formája tökéletesen kiegészíti finom szépségüket. A türkiz, a szürke, a kék és a barna hangsúlyok gyönyörű kontrasztban állnak a hajszínrel, és természetesen megvilágítják a bőrt. A férfiak általában a fekete és a szürke árnyalataiban, a zöldben és a barna színekben érzik magukat a legjobban. A Sven Opti márka számos modellt kínál, amelyek tökéletesen megfelelnek a férfiak igényeinek is.

Sven Opti szemüvegek - egyszerű és időtlen

A dioptriás szemüvegeknek és napszemüvegeknek univerzálisnak kell lenniük - a legtöbb embernek csak egy vagy két modell van a gyűjteményében. A szemüveg egy olyan kiegészítő, amelynek illeszkednie kell egy inghez, pulóverhez, vagy akár egy nyári pólóhoz is. Nem jellemzi a túlzott díszítés, csillogás vagy neon színek. A mindennapi divatban a mértékletesség tanácsos. A Sven Opti szemüvegek kombinálják a minimalizmust és az eredeti részleteket. A cég által gyártott kínálatban a téglalap alakú keretek dominálnak - ez a világon a legnépszerűbb szemüvegmodell. Az emberek az egész világon szívesen választják ezt a formát, mert a legtöbb embernek kifejezetten jól állnak. A Sven Opti márka nem mond le teljesen a díszítésekről, de nagyon finoman teszi azt - például egy finom, absztrakt minta a fekete színű kereteken.

Egy pár Sven Opti keret sok alkalomra

A barna, a fekete és a szürke csak első pillantásra tűnhet unalmasnak. A klasszikus és elegáns árnyalatoknak nagy erejük van. A visszafogott színek minden olyan személynek tetszenek, akik sokoldalú szemüvegeket keresnek. A legtöbb vásárló olyan modellt szeretne találni, amely kényelmes és alkalmas a mindennapi használatra . A szemüveg egy olyan kiegészítő, amelyet elsősorban munkához, vezetéshez vagy vásárláshoz használnak. Az egyszerűség jól működik nagy alkalmakra is. A minimalista keretek legnagyobb előnye az, hogy alkalmi ruhával vagy jól szabott öltönyrel is viselhetőek.

A legjobb védelem a Sven Opti szemüvegekkel

A Sven Opti márka kínálatában a napszemüvegek dominálnak. Minden modellt UV szűrővel szereltek fel, és az Ön igényeitől függően választhat fokozatosan sötétülő vagy egyszínű lencsét. Azok az emberek, akik értékelik a legmagasabb minőségű kiegészítőket, örömmel választják a polarizációval rendelkező napszemüveget, amely könnyebbé teszi a látást a felhasznált technológiának köszönhetően. A téglalap alakú keretek dominálnak a napszemüveg modellek között is, de azok, akik szeretik a feltűnő kiegészítőket, választhatnak aviatort vagy nem szokványos formákat.

Sven Opti dioptriás szemüvegek a minimalistáknak

A Sven Opti dioptriás szemüvegek egyszerűséget és lazaságot ötvöznek. Azok, akik klasszikus kereteket keresnek, választhatnak minimalista fekete kereteket. Azok, akik a karakteres kiegészítőket kedvelik, örömmel választják a Havana színű modellt, amely már több szezon óta nagyon népszerű. Különösen érdekesek a két színű előlapok - azok a férfiak, akik szeretik az egyedi szemüvegeket, biztosan érdeklődni fognak a fekete-szürke vagy a barna-kék keretek iránt.