Negyedéves lencsék

Megtekintés Rács Lista

1 termék

oldalanként
Megtekintés Rács Lista

1 termék

oldalanként

Negyedéves kontaktlencsék

A negyedéves kontaktlencsék a lágy kontaktlencsék egyik típusa, amelyeket a használati időtartam alapján különböztetnek meg. Elmondható, hogy a negyedéves kontaktlencsék esetében sok olyan előny van, amelyeket a rövidebb eltarthatóságú lencséknek nem tulajdonítanak.

Mi a negyedéves lencse?

A negyedéves kontaktlencsék olyan lágy lencsék, amelyeket rendszeres cserére szánnak. Általában 3 hónapig viselhetők szünet nélkül, napi rendszerességgel kell tisztítani őket. A 3 hónapos lencsék használatakor a lencséket rendszeresen meg kell tisztítani a fehérjelerakódásoktól és az esetleges szennyeződésektől, amelyek ilyen hosszú ideig felhalmozódnak a felületükön. A negyedéves lencsék 90 napig nem veszítik el tulajdonságaikat, de csak a megfelelő ápolás mellett. A negyedéves lencsék szerkezete és tulajdonságai garantálják a nagyon hosszú ideig tartó kényelmet. A negyedéves lencsék kényelmes viselet, és lehetővé teszik, hogy a nap folyamán elfelejtsük a látáshibákat.

Mi az előnye a negyedéves lencséknek?

A negyedéves kontaktlencsék magas vizuális komfortérzetet és könnyű kezelhetőséget biztosítanak. Másrészt a negyedéves lencsék választása esetén pénzt is megtakaríthatunk. Összességében olcsóbbak a kéthetente vagy havonta cserélhető lencséknél.

A negyedéves lencséknek egyedi szerkezetük van, és 90 nap használat után sem deformálódnak el. Alapos gondosságot igényelnek, különben a szemek nem lesznek megfelelően védettek. A koszos kontaktlencsék a legjobb módja egy szemfertőzés kialakulásának. Fehérjelerakódások és mikroorganizmusok halmozódnak fel a felületükön, ami megnehezíti a látást. Azonban, ha betartja a lencsék gondozásának alapvető szabályait, akkor 3 hónapig tartanak.

Kinek ajánlott a negyedéves lencse?

Ez a típusú lencse különösen azoknak ajánlott, akik a viselet kényelmét tartják szem előtt. Főként olyan emberek viselik, akik súlyos látáshibákkal rendelkeznek, de nem akarnak vagy nem tudnak klasszikus szemüveget viselni. A háromhavi kontaktlencsék takarékosabb megoldást nyújtanak, így azoknak az embereknek is ajánlott, akiknek egynapos, egyhavi vagy kéthetes lencsék vásárlása felesleges kiadás. Ezt a típusú lencsét olyan embereknek ajánlják, akik rendszeretőek - a rendszeres, napi gondozási kötelezettsége miatt.

Csak prémium negyedéves kontaktlencsék

Az Optilen.hu webáruház által kínált BioAir 38FW és Crazy Lens RX negyedéves kontaktlencsék a legmagasabb minőségű termékek, amelyeket a MaxVue Vision és a Horien világhírű optikai cégek hoztak létre.

Milyen típusú negyedéves lencsék vannak?

  • BioAir 38FW - negyedéves kontaktlencsék a myopia és a távollátás korrigálására. Tökéletes látást biztosítanak éles és telített színekkel minden helyzetben, árnyékok és tükröződések nélkül. Magas biokompatibilitással rendelkeznek, mivel alapvetően a emberi szem számára biztonságos összetevőkből állnak - ami rendkívül kényelmes viseletet tesz lehetővé. A terméknek maximális hidratációs szintje van, magas oxigénáteresztő indexe és beépített UV-szűrőkkel rendelkezik. Egy pár lencse 3 hónapig elegendő, napi ápolás szükséges.
  • Crazy Lens RX - őrült színes lencsék, amelyek akár 15 őrült színben kaphatók - ez egy ideális lehetőség mindenféle szórakozásra vagy bulira, amikor eredeti megjelenéssel akarjuk felhívni a figyelmet, amely lehetővé teszi a szemszín átmeneti megváltoztatását - biztonságos módon. A gyártás során a színt a lencse belsejébe nyomtatják, így igazán egyedi és valóságos hatást kelt. A lencsét naponta ápolni kell, így egy pár 3 hónapig tart. A szemszín megváltoztatásán kívül a myopiát hivatott korrigálni.