ACUVUE® lencsék

Megtekintés Rács Lista

17 termékek

oldalanként
Megtekintés Rács Lista

17 termékek

oldalanként

Egynapos és kéthetes ACUVUE® lencsék

Kontaktlencsék többféle gyártói között biztosan figyelemre méltó Johnson&Johnson cég, amelyik piacvezető nemcsak az optikai piacon, de a kozmetikain is. Ez a márka bevezette az ACUVUE® lencsék családját a piacra. Ezek a lencsék az első helyen örvendenek az eldobható lágy lencsék között. Továbbá, ACUVUE® márka lencséinek választékában meghosszabított használatra való lencsék is kaphatók, valamint színesek is. Minden ember, aki szeretne korrigálni a látáshibáin kontaktlencsék segítségével, ACUVUE® ajánlatukban olyan lencséket talál, amelyek egészen megfelelnek neki.

ACUVUE® lencsék leírása

ACUVUE® lencsék ajánlatában folyamatos komfortot, használati kényelmet, és kiváló látást biztosító lencsék vannak. Lencsék gyártása közben a legmodernebb megoldásokat használták , amik révén magas hidratálással és oxigén áteresztéssel rendelkeznek. Hydraclear rendszer az ideális nedvesítést biztosítja a szemeknek. Az ACUVUE® lencséket a Johnson&Johnson Vision Care VISTAKON cég osztályában gyártják, amely székhelye Jacksonvillben Floridában van. ACUVUE® a világ piacvezetője a lágy kontaktlencsék piacán.

Kiknek valók az ACUVUE® lencsék?

ACUVUE® lencséket távollátóknak és a közellátóknak is terveztek. Különféle erősséggel és típussal kaphatók. ACUVUE® lencsékkel azok az ügyfelek is elégedettek lesznek, akik a saját szem színét szeretnék változtatni, valamint nagyobb színmélységet megadni. ACUVUE® lencsék azoknak is megfelelők lesznek, akik csak alkalmilag viselnek kontaktlencséket, és megszokásként azonban szemüveget használnak. Másrészt, az ACUVUE® lencséket azok is választhatják, akik minden nap szeretnék viselni őket.

Legnépszerűbb ACUVUE® termékek

ACUVUE® lencsék márkája biztosítja az ügyfeleknek a kontaktlencsék teljes típusainak körét: