ACUVUE® OASYS 1-Day 90 db

Darabszám a csomagban:

90 darab

Elérhetőség:

Akár 8 munkanap

Darabszám a csomagban:

90 darab

A mi árunk:

26 380 Ft
Többet spórolhat azzal, ha többet vásárol!
Megnövelt optikai zóna - jobb látásminőséget biztosít a viselés időtartamától függetlenül (a nap elején történő behelyezéstől a nap végén való kivételig).
Az integrált könny technológiája - a lencse folyamatos hidratáció-fenntartásának köszönhetően a szem nem fárad el nap végére sem. A szilikon 38%-os víztartalma és a 98%-os oxigéntartalma biztosítja a hosszantartó kényelmet.
Nagyobb átmérő - ennek köszönhetően a lencse jobban illeszkedik a szem felszínére, valamint a lencse kivétele is teljes mértékben egyszerű (ez a világoskék színnek is köszönhető).
Napi használat - a mindennapos új, tiszta lencse garancia a szem egészségére, hiszen megóvja a szemet a fertőzésektől. Az ACUVUE® OASYS 1-Day lencsékkel egész nap élesen láthat!
Optimalizált tartósság a tárolóban - biokompatibilis tároló, amely már az első másodperc után kényelmet biztosít.
UV védelem - a lencse a legmagasabb minőségű UV szűrővel van ellátva (az UVB sugarak 99%-át, míg az UVA sugarak 96%-át megszűri), maximálisan védve a szemet az UV sugárzások hatásaitól.
 

Az ACUVUE® OASYS 1-Day tulajdonságai:

 

Az ACUVUE® OASYS 1-Day napi kontaktlencse Hydraluxe-el, amely magas szintű kényelmet és látást biztosít, a HydraLuxe technológia csökkenti a fáradt szem tüneteit, és megóvja a szemet a kiszáradástól.

HyrdaLuxe technológia nem csak egy bevonat a lencse körül, valójában olyan, mint a könnycsepp az egész felszínen van. Ez azt jelenti, hogy a természetes könny nedvesen tartja a szemet egész nap.

Mivel az ACUVUE® OASYS 1-Day lencse nedves marad egész nap, a kontaktlencse behelyezése egyszerű, könnyen illeszkedik a szemre. Ez nagyban csökkenti a kényelmetlen viselet esélyét, lehetővé teszi, hogy a lencsét hosszabb ideig hordjuk.

 

Kontaktlencse adatai:

 
 • Gyártó: Johnson & Johnson
 • Márka: ACUVUE®
 • Lencse típusa: Napi kontaktlencse
 • Lencse anyaga: 38%víz + 62% Senofilcon A
 • Víztartalom: 38%
 • Oxigénáteresztő képesség: 121 Dk/t
 • Átmérő: 14.3 mm
 • Görbület: 8.5 mm vagy 9.00 mm
 • Elérhető dioptriatartomány: -12,00-tól +8,00-ig
 • Színezett: Igen
 • UVA/UVB védelem: Igen

A 9.0 görbületű kontaktlencsék szállítási ideje akár 15 munkanapot is igénybe vehet.


A ACUVUE® OASYS 1-Day lencse paraméterei:

 
Kategória Napi kontaktlencse
Márka ACUVUE® lencsék
Gyártó JOHNSON & JOHNSON
Dioptria: -12,00 és -6,00 között (0,50 D lépték)
-6,00 és +6,00 között (0,25 D lépték)
+6,00 és +8,00 között (0,50 D lépték)
Görbület 8,5; 9,0
Átmérő 14,3
Dk/t 121 x 10-9
Hidratációs fok 38%
Anyag Senofilcon A
Technológia HydraLuxe
UV szűrők 99% UVB, 96% UVA
 

A termék csomagban is elérhető:

További információ
GyártóJOHNSON & JOHNSON
MárkaACUVUE®
Darabszám a csomagban90 darab
ElérhetőségAkár 8 munkanap
Write Your Own Review
Értékelés írása:ACUVUE® OASYS 1-Day 90 db
Az Ön értékelése

Hogyan válasszuk ki az ACUVUE® OASYS 1-Day 90 darabos lencséket?

Az ACUVUE® OASYS 1-Day lencséket 90 darabos kiszerelésben kaphatóak, ami kényelmes ellátást biztosít hosszabb ideig. A termék paramétereire, mint például a dioptria, a görbület és a átmérő, vagy forduljon optometristához a szakmai értékelés és a személyre szabott kiválasztás érdekében.

Biztonságosak az ACUVUE® OASYS 1-Day lencsék?

Igen, az ACUVUE® OASYS 1-Day lencsék biztonságosak a használatban. A Johnson & Johnson neves gyártó által gyártották, és kiváló minőségű anyagokkal és a HydraLuxe™ hidratációs technológiával rendelkeznek, amely egész napos kényelmet biztosít.

Milyen látáshibára szolgálnak az ACUVUE® OASYS 1-Day lencsék?

Az ACUVUE® OASYS 1-Day lencsék a rövidlátás vagy a távollátás korrigálására szolgálnak. Sférás kijavítási típusuk hatékony megoldást nyújt az ilyen típusú látáshibával rendelkező személyek számára.

Hogyan kell felhelyezni az ACUVUE® OASYS 1-Day lencséket?

Az ACUVUE® OASYS 1-Day lencsék helyes felhelyezéséhez először alaposan mossuk meg és szárítsuk meg a kezünket. Ezután óvatosan helyezzük a lencsét az ujjbegyre, és használjuk a másik kezet a alsó szemhéj megfogásához. Miután a lencsét az szemre helyeztük, óvatosan engedjük el a szemhéjat, és ellenőrizzük, hogy a lencse megfelelően van-e elhelyezve.

Hogyan kell levenni az ACUVUE® OASYS 1-Day lencséket?

Az ACUVUE® OASYS 1-Day lencsék biztonságos eltávolításához először alaposan mossuk meg és szárítsuk meg a kezünket. Ezután óvatosan húzzuk lefelé az alsó szemhéjat, hogy leleplezzük a lencse alsó peremét. Ezután óvatosan szorítsuk meg a lencsét a hüvelykujj és az ujjbegy között, majd óvatosan vegyük ki.