Tórikus lencsék

Megtekintés Rács Lista

28 termékek

oldalanként
 1. AquaView Toric 6 db
  9 910 Ft
  Értékelés:
  5 of 5
  Átlagos értékelés 5 / 5 értékelés alapján 4 értékelés.

  AquaView Toric 6 db

  Előfordulhatnak késések a szállításban. Vegye fel a kapcsolatot az ügyfélszolgálattal a termék elérhetőségét illetően.
 2. AquaView Toric 3 db
  5 450 Ft
  Értékelés:
  4.8 of 5
  Átlagos értékelés 4.8 / 5 értékelés alapján 5 értékelés.

  AquaView Toric 3 db

  Előfordulhatnak késések a szállításban. Vegye fel a kapcsolatot az ügyfélszolgálattal a termék elérhetőségét illetően.
Megtekintés Rács Lista

28 termékek

oldalanként

Tórikus lencse

Látáshibák közül különleges figyelmet az asztigmatizmus elnevezésű betegség érdemel, amely sajnos olyan komoly hibát jelent, hogy idáig lehetetlenné tette a kontaktlencsék használatát. Szerencsére az asztigmatizmus ellen küzdő embereknek már nem kell szemüveget viselni. Helyére választani tudnak kifejezetten az ilyen esetre tervezett tórikus lencsét.

Mi az a tórikus lencse?

Ezek a lencsék asztigmatizmusban szenvedő embereknek valók, lehetővé téve a szemhibák hatékony korrigálását. A tórikus lencse lehetőséget ad a nagy látási kényelem elérésére, miközben a szemüveg mindennapi használata nem szükséges. Különösen azokra a látáshibákra valók, amelyek összekapcsolódnak az asztigmatizmussal. A tórikus lencse viselése asztigmatizmusban szenvedő embereknek biztosítja a tökéletes látást. A tórikus lencsét gyártó cégek biztosítják, hogy használat közben nem valószínű az infekció előfordulására, vagy a látás romlására.

Tórikus lencse előnyei

A tórikus lencse tökéletes látást biztosít közel- és távollátóknak, akik ráadásul asztigmatizmusban szenvednek. Ez a fajta lencse nagyon kényelmes és kellemes használat közben. Csupán ápolásra van szüksége, amely rendszeres tisztítást és speciális lencsefolyadékba tevését jelenti. A tórikus lencse használata esetén nincs szükség a korrekciós szemüveg használatára azoknak, akik asztigmatizmusban szenvednek.

Kinek való a tórikus lencse?

Az asztigmatizmusban szenvedő embereknek a kontaktlencse szinte elérhetetlen volt még a közelmúltban .Ezért kényszerítve voltak a szemüveg használatára. Manapság a tórikus lencse lehetővé teszi az ebben a fajta látáshibában szenvedő embereknek a lencse használatát. Mondhatjuk úgyis, hogy a tórikus lencsét látáshibával és az asztigmatizmussal egyidejűleg rendelkező embereknek tervezték, akik nem szeretnének szemüveget viselni. Ez a tórikus lencse hasznos a sportolók, színészek, vagy aktív emberek számára, a szórakozás rajongóinak, akiknek a hagyományos szemüveg egy fajta korlátozást jelent.

Tórikus lencsék fajtái

Asztigmatizmusban szenvedő embereknek a tórikus kontaktlencse ugyanúgy közellátó és távollátó verzióban is kapható.

Tórikus lencsék legnépszerűbb gyártói

Tórikus lencséket az asztigmatizmusban szenvedő embereknek többféle gyártó cég ajánl. Ezek közül felsorolandók: