Lencsék, ápolószerek és szemcseppek Eyeye

Megtekintés Rács Lista

14 termékek

oldalanként
Megtekintés Rács Lista

14 termékek

oldalanként

Lencsék/Folyadékok/Eyeye uborka pelyhek

Barnaux Healthcare cég a lencsék és az Eyeye lencsékbe való lencsekiegészítők gyártására specializálódik. A termék ajánlatában különféle használati idővel rendelkező lencséket találunk, ápolófolyadékokat, továbbá Eyeye uborka pelyheket.

Termék leírásai

Barnaux Healthcare márka elsõsorban az Eyeye lencsék, folyadékok, valamint uborka pelyhek gyártója. Eyeye lencsék révén hatékonyan lehet korrigálni a látáshibát, és használatuk segítségével tökéletes látást biztosítanak. Eyeye lencsék ápolására való termékek megfelelõ tartást és folyamatos ápolást biztosítanak. Eyeye lencsék háromféle terméki csoportban léteznek – IMAXX, BIOXY, valamint BASIC. IMAXX lencsék szilikon-hidrogél anyagból készült, amely növeli az Eyeye lencsék használati kényelmét. Szférikus alakjuk van, ami által a kép nem deformálodik, kerek peremük által pedig kisebb az esély akármilyen szem irritáció keletkezésére. Jól oxidált és hidratált. Ezeket a havi lencséket, napi viselési módba szánták. UV szûrõvel látták el õket, amely megvédi a szemeket a káros napsugárzástól. IMAXX csoport szintén Eyeye folyadékok, szilikon-hidrogél lencsék ápolására alkalmazhatók. Antioxidánsok és vitaminok egész készletét tartalmazzák magukban, amelyek a látás élességét és a szemek egészségét biztosítják. Összetétele:

  • Karnozin – szaruhártya természetes elhárító mechanizmusának mûködését segítõ, káros szabad gyökök befolyásának ellenálló,
  • B5 provitamin – szaruhártya megsérült sejtjeinek öngyógyító tulajdonságait óvó és támogató,
  • Nátrium-Hialuronát – szemet nedvesítõ természetes anyag, a könnyréteg hártyáját óvó, valamint párolgást korlátozó, amely a szem- és a lencsék szárazságát okozhatja.

Eyeye BIOXY lencsék csoportja havi és egynapi lencséket öleli körül, hipoallergén anyagból és biokomponensekbõl készült. Természetes viselési komfortot biztosítanank egész napon keresztül. BIOXY szériából Eyeye lencsék gyártására használt anyagok nem ionosak, ami által a szem felszínén kevesebb üledék és szennyezõdés gyûlik össze. Eyeye BIOXY lencsék szférikus alakjukkal, kerek peremmel rendelkeznek. Magasan oxidált, és nem okoz semmi szem irritációt, valamint kép deformálódást. A hidratálásuk 57%. Eyeye BIOXY folyadékok korszerû lágy lencsék tisztítására alkalmazható. „No Rub” formulát használtak, ami azt jelenti, hogy nincs szükség a lencsék mechanikus tisztítására. Eyeye BIOXY folyadékok összetételében B5 provitamin van, amely táplálja és ápolja a szemeket, továbbá a rendszer alkalmazása adagolja ezt a vitamint a szemeknek. Eyeye Basic lencsék csoportjába havi és egynapi lencsék tartoznak,valamint a szemeket a napsugárzástól védõ UV szûrõt tartalmazók egyaránt. hidratálásuk 58%. Eyeye Basic folyadékot hagyományos, megvizsgált, aktív összetevõk alapján készítették. Hatékonyan tisztítja és eltávolítja a fehérje üledékeket a lencsék felszínérõl és tökéletes minden lágy lencse típushoz. Más Eyeye terméke az uborka pelyhek a szemekre. Eyeye uborka pelyhek a szemek lazítást és relaxálását biztosítják. Összetételébe B5 és E vitamin van, továbbá antioxidánsok, valamint uborka, ginzeng, tea, kamilla kivonatát tartalmazza.

Kinek való?

Az Eyeye termékek, azaz lencséket, folyadékokat és uborka pelyheket saját szemüket ápoló embereknek szánták, akik egyidejûleg hatékonyan szeretnék korrigálni a látáshibáikat a kontaktlencsék használata segítségével. Eyeye lencsék különféle látáshibákra valók: Asztigmatizmus, közel- és távollátás esetén.

Eyeye termékek

Barnaux Healthcare cég által gyártott szem egészségére való termékek, Eyeye néven nevezték el, és a következõ terméki csoportokba lehet osztani õket: