CooperVision lencsék

Megtekintés Rács Lista

1-36/40 termék

Oldal
oldalanként
Megtekintés Rács Lista

1-36/40 termék

Oldal
oldalanként

Egynapos és havi Cooper Vision lencsék

Kontaktlencsék lehetőséget adnak a látáshibák javítására, és akármilyen aktív élet fenntartására. Különféle lencsék típusait készítő elismert gyártók között a Cooper Vision cég az egyik.

A cég leírása

Cooper Vision szemészeti termékeket gyártó, és terjesztő cég, amely elsősorban kontaktlencséket készít. Egyik a legnagyobb kontaktlencséket gyártók között a világon. A vállalat osztályai 12 országban, öt kontinensen helyezkednek el. Cooper Vision igéri, hogy a jövőben tovább fogja tökéletesíteni a saját lencséit, a legújabb technológia, anyagok, minták felhasználásával. Cooper Vision elvileg Cooper Companies részvénytársaságba tartozik, a világ medikai cégébe, amely a NYSE Euronext tőzsdén szerepel. Cooper Vision cég tevékenységének eszméje a dolgozók, és ügyfelek jobb minőségi élete utáni törekvése a szemek egészsége körében. Cooper Companies cég két általános osztályként működik – Cooper Vision, valamint Cooper Surgical. Cooper Vision főszékhelye Pleasantonban helyezkedik el.

Legnépszerűbb termékek

A legnépszerűbb Cooper Vision márka termékeinek csoportjából a következők emelhetőek ki:

 • Proclear:
  • Proclear Sphere - Cooper Vision lencsék az egyéni PC technológia felhasználásával készített, kolin-foszfát anyagból, amely a szem sejtjeivel hasonló tulajdonságokkal rendelkezik.
  • Proclear 1 Day - Cooper Vision egynapi lencsék, PC technológia alkalmazásával gyártott , 60%-os hidratálással.
  • Proclear Multifocal - közel- és távollátás javítására való multifokális havi kontaktlencsék.
 • Biofinity:
  • Biofinity - Cooper Vision lencsék, 48%-os hidratálással HYDRO-GEL anyagból készített, magas viselési komfortot biztosító.
  • Biofinity Toric - tórikus havi kontaktlencsék Cooper Vision, éjjel-nappali, vagy napi módra szánt, 29 napon keresztül.

A cég attribútumai

Cooper Vision cég évek óta úttörő a szemészeti ágazatban. Vezető pozícióval rendelkezik a tórikus, asztigmiásoknak való kontaktlencsék gyártásában. Az egész világon nincs nagyobb tevékenykedő cég, ebben az ágazatban. Cooper Vision cég tevékenységében első a pácienseknek való kézbesítés, a látáshibák korrigálásának megoldásai. Cooper Vision termékek legmagasabb minőségi szinttel rendelkeznek. Cooper Vision kontaktlencsék gyártási folyamataiban használt forradalmi technológiák azt okozzák, hogy a cég állandó fejlődési státuszban van, és a termékeit egyre gyakrabban választják. Cooper Vision erősen összpontosítja az erejét a szemészeti termékek, és azok tökéletesítésének irányába. Érdemes megemlíteni, hogy a Cooper Vision cég egészséges, kényelmes kontaktlencsék követője, amelyek megfelelnek az ügyfelek különféle szükségleteinek. Cooper Vision kontaktlencsék tesztelése a szakértők résztvételével zajlik , és emiatt a boltokban lévő végső termékek majdnem tökéletesek.