Proclear 1 Day 30 db

Darabszám a csomagban:

30 darab

Elérhetőség:

Akár 15 munkanap

Darabszám a csomagban:

30 darab

A mi árunk:

4 960 Ft
Többet spórolhat azzal, ha többet vásárol!

A Proclear 1 Day kontaktlencse napi kontaktlencse a Cooper Vision gyártó által.

 
Magas oxigénáteresztő képesség - a modern szilikon-hidrogél anyag használata még előnyösebb oxigénáteresztő-képességet eredményezett. Ez pedig még egészségesebb szemeket jelent - irritáció és fertőzés nélkül.
Egész napos hidratálás - a lencse gyártása során az Omafilcon A anyagot használták, amely rendkívül magas víztartalommal rendelkezik. Ez garantálja a hosszantartó hidratálást. A szem még a nap végén is friss és kipihent.
Magas felbontású látás - a lencse kiváló szerkezete és az innovatív anyaga éles, magas felbontású látást eredményez. Függetlenül a napszaktól és a fényviszonyoktól.
Ellenáll a lerakódásokkal szemben - a Proclear 1 Day lencse ellenáll a könnyek természetes termelési folyamatában kialakuló fehérjelerakódásokkal szemben, így a teljes használat során tiszta és észrevétlen marad a szemben.
Napi használat - egy pár lencse egy napra elegendő. Ez a használati mód megszabadít a lencse napi esti ápolásának szükségességétől, és lehetővé teszi az aktív életmód folytatását a gondos higiénia fenntartása mellett.
Praktikus csomagolás - Proclear 1 Day
Praktikus csomagolás - 30 darab lencsét tartalmaz, ami rendszeres használat esetén több, mint két hétre elegendő. Ez ideális arra, hogy kipróbálja a kívánt kontaktlencse típust, vagy kombinálhatja más dioptriás lencsékkel, hogy az igényeinek megfelelő szettet hozzon létre.
 

A Proclear 1 Day jellemzői:

 

A Proclear 1 Day kontaktlencse napi cseréjű lencse, anyaga Omafilcon A. Az 59%-os víztartalomnak köszönhetően a lencse tökéletesen hidratált egész nap, így biztosított a magasfokú kényelem. A Proclear 1 Day kontaktlencse PC Technology™ technológiával készül, így a lencse tartalmaz egy egyedülálló anyagot: a foszforinkolin sejtek az emberi testben is megtalálhatóak. Képesek magukat körbevenni vízzel, így tartva nedvesen a lencsét. Ez garantálja a tökéletes komfortérzetet akár nap végén is.

A Proclear 1 Day gyártása során a gyártó mindent elkövetett, hogy minél ellenállóbb legyen a lencse a fehérje lerakódásokkal szemben - és ezt sikeresen el is érte. A magasfokú oxigénáteresztő-képességre is nagy figyelmet fordítottak, így a lencse elegendő oxigént enged át a szaruhártya számára.

 

Kinek ajánljuk a Proclear 1 Day lencsét?

 

A Proclear 1 Day lencse napi lencse, így azoknak a személyeknek ajánljuk, akik minden nap új lencsét szeretnének behelyezni. Különösen jó választás azoknak, akik szemszárazságtól szenvednek, vagy kényelmetlennek találják a kontaktlencse viselését.

 

A Proclear 1 Day lencse paraméterei:

 
Kategória Napi kontaktlencse
Márka Proclear lencsék
Gyártó COOPER VISION
Dioptria: -12,00 és -6,00 között (0,50 D lépték)
-6,00 és +6,00 között (0,25 D lépték)
+6,00 és +8,00 között (0,50 D lépték)
Bázisgörbület 8,7
Átmérő 14,2
Dk/t érték: 28 x 10-9
Víztartalom 60%
Anyag Omafilcon A
Technológia PC Technology™
 

A termék csomagban is elérhető:

További információ
GyártóCOOPER VISION
MárkaProclear
Darabszám a csomagban30 darab
ElérhetőségAkár 15 munkanap
Write Your Own Review
Értékelés írása:Proclear 1 Day 30 db
Az Ön értékelése

Hogyan válasszuk ki a Proclear 1 Day 30 darabos kontaktlencséket?

A Proclear 1 Day 30 darabos kontaktlencsék ideálisak azok számára, akik az egynapos kontaktlencséket részesítik előnyben. A 30 darabos csomagolás kényelmet és praktikumot biztosít az aktív életmódot élő emberek számára. Magas, 60%-os hidratáltságuk egész napos viselési kényelmet garantál, még száraz szem esetén is.

Biztonságosak a Proclear 1 Day lencsék?

Igen, a Proclear 1 Day lencsék biztonságosan használhatóak, biztosítva nemcsak a látásélességet, hanem a szemek kényelmét és egészségét is. A neves CooperVision által gyártott, és Omafilcon A anyagból készült termékek magas minőséget és biztonságot garantálnak a szem számára.

Milyen látáshibákra jók a Proclear 1 Day?

A Proclear 1 Day lencsék a rövidlátás (mínusz) vagy távollátás (plusz) korrekciójára szolgálnak. Sférkus korrekciós típusuknak köszönhetően éles látást biztosítanak mind közelre, mind távolra.

Hogyan kell felhelyezni a Proclear 1 Day lencséket?

A Proclear 1 Day lencsék felhelyezése egyszerű és kényelmes. Mielőtt a szemre helyezi őket, alaposan mosson és szárítson kezet. Ezután óvatosan helyezze a lencsét a mutatóujj hegyére és tartsa szét a szemhéjakat a másik kézzel, hogy rögzítse a szemet. A lencsét óvatosan helyezze a szem közepére.

Hogyan lehet levenni a Proclear 1 Day lencséket?

A Proclear 1 Day lencsék levételéhez is egyszerű és gyors eljárás szükséges. Mielőtt eltávolítaná a lencsét, győződjön meg róla, hogy a kezei tiszták és szárazak. Ezután óvatosan húzza le az alsó szemhéjat, hogy felfedje a lencse alsó részét. Ezután óvatosan szorítsa meg a lencsét az ujjakkal és finoman távolítsa el.