#bioview lencsék

Megtekintés Rács Lista

12 termékek

oldalanként
Megtekintés Rács Lista

12 termékek

oldalanként

#bioview lencsék

A #bioview kontaktlencse egy legutóbbi generációs termék, amely ötvözi a továbbfejlesztett anyagokat a komplex, innovatív technológiával. A lencse segíti az emberi szem megfelelő működését, míg biztosítja a legmagasabb minőséget, a kényelmet és a magas felbontású látást - rövid- és távollátók számára egyaránt.

Kinek ajánljuk a #bioview lencséket?

A #bioview lencséket ajánljuk mindazoknak, akik a természetes megoldást kedvelik. A lencse organikus, 100%-ban kompatibilis a szem természetes működésével, így tökéletes kényelmet nyújt. A magas szintű hidratáció és oxigénáteresztő-képesség a legérzékenyebb felhasználók számára is megfelelő, legyen szó akár gyakori szemszárazságról vagy a szem kivörösödéséről. A dioptria skála széles, így elérhető miópiában és hiperópiában szenvedők számára is. Behelyezése egyszerű; tökéletes választás tapasztalt és új viselők számára is.

A #bioview lencsék elérhetősége:

Mindkét lencse különböző csomagolásokban elérhető: a #bioview Daily 5 db-os, 30 db-os, 90 db-os és 180 db-os kiszerelésben, míg a #bioview Monthly 1 db-os, 3 db-os és 6 db-os kiszerelésben érhető el. Ezáltal a lencsék elérhetők kipróbálásra is, valamint hosszabb idejű használatra is.

A #bioview lencsék jellemzői:

A #bioview termékcsalád lencséinek alapja az innovatív harmadik generációs Olifilcon A anyag. Magas szinten hidratált és kedvező légáteresztő-képességgel rendelkezik, így a lencse hosszas órákon keresztül hidratált, és a szaruhártya számára folyamatosan biztosított az oxigénellátás. Ennek köszönhetően a szem ellenáll a fertőzésekkel szemben, és mindig egészséges és pihent.

A #bioview lencsék továbbá Wetting Agent (hidratáló anyag) és Surface Grafting (felületi csiszolás) technológiákkal vannak ellátva, így a lencsék ultra-vékony szélekkel rendelkeznek, és rugalmasak. Ezáltal azonnal alkalmazkodnak a szemhez, és ugyanott maradnak - nem gyűrődnek fel vagy esnek ki. Ennek köszönhetően nagyon kényelmes a használatuk, és egyszerű a behelyezésük - ezt általában a kezdők szokták értékelni.

A #bioview lencsék előnyei

  • hosszantartó hidratáció - a magas szintű hidratációnak köszönhetően,
  • kedvező légáteresztő-képesség,
  • rugalmas és lágy,
  • modern UVA / UVB szűrőkkel ellátott,
  • világos kék színezés az egyszerű behelyezés érdekében,
  • széles dioptria skála,
  • különböző kiszerelésekben elérhetők.