#bioview Monthly lencsék

Megtekintés Rács Lista

3 termékek

oldalanként
Megtekintés Rács Lista

3 termékek

oldalanként

#bioview Monthly kontaktlencsék

A #bioview Monthly kontaktlencsék a #bioview termékcsalád egyik terméke. Modern, magas hidratáltságú szilikon-hidrogél anyagból készültek, ami rendkívül kényelmessé teszi őket a mindennapi használat során, és tökéletes látásminőséget biztosít.

Kiknek ajánljuk a #bioview Monthly lencséket?

Mint a neve is sugallja, a #bioview Monthly kontaktlencsék havi használatra készültek. Ez azt jelenti, hogy egy pár lencse akár 30 napig is használható, de ne felejtse el naponta megtisztítani és speciális folyadékban tárolni. Ezek a lencsék ideális választást jelentenek tehát azoknak, akiknek nincs problémájuk az ilyen tevékenységek rendszerességével; akik hosszú távú használatra keresnek lencséket, és akik nem szeretnének külön polcot szentelni a napi egyszer használatos lencsék nagyobb csomagjának. A #bioview Monthly környezetbarátabb termék, így vásárlásuk kielégítheti a környezettudatos megoldások támogatóit.

Elérhető verziók a #bioview Monthly esetén:

A #bioview Monthly kontaktlencsék előnyei:

A #bioview Monthly lencsék modern Olifilcon A anyagból készültek - ez egy magas hidratáltságú és oxigénáteresztő anyag. Ennek köszönhetően biztosítják a szemek megfelelő hidratálását, megakadályozva a kiszáradást és a pirosságot. A szemet jó állapotban tartják, jelentősen csökkentve a bakteriális fertőzések kockázatát, és éles és tiszta látást biztosítanak a nap végén is, hosszas órák után. Az anyag nagyfokú rugalmassága és a szem egyedi alakjához történő tökéletes illeszkedés miatt az egész használat során észrevétlen marad. Ezt a tulajdonságot tovább fokozza egy további stabilizáló rendszer, amely a lencsét eredeti poziciójában tartja - gyűrődés vagy kiesés nélkül.

A #bioview Monthly lencsék esetében érdemes megjegyezni az UVA/UVB szűrők jelenlétét is, amelyek további védelmet nyújtanak a nap káros hatásaival szemben, elnyelve a UV sugárzás több mint 90%-át. Természetesen a #bioview Monthly lencséket azok is használhatják, akik először használnak ilyen típusú látásjavító megoldást - a lencsék behelyezését megkönnyítve világos kék árnyalattal színezték meg a lencséket.

A #bioview Monthly lencsék fő előnyei:

  • szemszárazság megszüntetése,
  • irritáció és fertőzések elleni küzdelem,
  • látási fáradtság csökkentése,
  • tökéletes illeszkedés a szem alakjához - a lencse észrevétlen az egész használat során,
  • könnyű és intuitív alkalmazás,
  • további védelem a nap káros hatásaival szemben,
  • olyan design, amely lehetővé teszi a könny természetes folyását.

#bioview Monthly kontaktlencsék ápolása:

Annak érdekében, hogy havi lencséi a legjobban szolgálják Önt - biztonságosak legyenek a szemek számára, és az egész hónap során kényelmesen használhatók legyenek - minden nap gondoskodni kell róluk a megfelelő oldattal. Egyszerűen tisztítsa meg őket óvatosan, majd helyezze őket egy friss adag ápolófolyadékba egy pár órára.