Sport szemüvegek

Megtekintés Rács Lista

1-24/71 termék

Oldal
oldalanként
Megtekintés Rács Lista

1-24/71 termék

Oldal
oldalanként

Sport napszemüvegek

Szereti a különböző sporttevékenységeket? Olyan kiegészítőre van szüksége, amely lépést tud tartani intenzív életstílusával? A sport napszemüvegek tökéletes megoldást jelentenek mind a férfiak, mind a nők számára olyan tevékenységekhez, mint a futás, kerékpározás, hegymászás és még sok más. Akár profi sportoló, akár csak most kezd bele a sportba, a tartós, könnyű és kényelmes keret megóvja szeme egészségét minden körülmény között.

Sport napszemüvegek - Védelem és megbízhatóság

A UV-sugárzásnak való hosszan tartó kitettség veszélyes lehet - az irritált szemek szúrhatnak, viszkethetnek és komoly kellemetlenséget okozhatnak. Szerencsére nem kell elviselnie ezt a kellemetlenséget - mindössze annyit kell tennie, hogy sport napszemüveget választ. A speciális kiegészítők gyártásánál modern technológiákat alkalmaznak. A sportolók jól tudják, mennyit segíthet a kiváló minőségű látás - az ügyességet és sebességet igénylő sportok során minden ezredmásodperc számít, és nem engedheti meg magának, hogy a részleteket figyelmen kívül hagyja, még erős napsütésben sem. Válasszon polarizált napszemüveget, amely megszünteti a tükröződést, a fény refrakcióját és egyéb optikai hibákat.

Minőségi sport napszemüvegek

A sport napszemüvegeket nagyfokú tartósság jellemzi - egyes sportolók úgy vélik, hogy a jó keret gyakorlatilag elpusztíthatatlan kell, hogy legyen. Nagyon fontos olyan keret mellett dönteni, amely hatékonyan ellenáll a nyomásnak, és ellenáll a kopásnak, ütéseknek vagy eséseknek. Edzés közben különösen ki vagyunk téve a káros tényezőknek, így a szemüvegünk gyakran érintkezik a földdel. Az aktív emberek számára készített keretek gyártói gyakran jobb, tartósabb anyagokat választanak. Ismerje meg az Oakley sport napszemüvegeket - a kidolgozásuk és az orrpárnák kivételesen tartós Unobtainium anyagból készülnek. A márka kínálatában eredeti lencseformák találhatók, amelyek sokkal jobban illeszkednek az arc formájához. Az ívelt lencsék javítják a látómezőt, bevonatuk pedig hatékonyan megszünteti a napfény refrakcióját. Az Oakley napszemüvegekkel szeme biztonságban lesz, és az edzésre koncentrálhat.

Önhöz illő sport napszemüveg

Az aktív emberek számára készült kereteknek kényelmesnek, tartósnak, ugyanakkor esztétikusnak és a megjelenésünkhöz igazodónak kell lenniük. A kerékpáros szemüvegnek illeszkednie kell a sisak, a trikó vagy a nadrág színéhez és stílusához - ne feledje, hogy ez a kiegészítő az egész összeállítás szerves részévé válik, ezért válasszon olyan modelleket, amelyek a védelmet garantálják, miközben tökéletesen illeszkednek az arcához. Dizájnos, mégis strapabíró napszemüveget keres? Válassza a Polaroid márka kínálatát! A több évtizedes múltra visszatekintő cég a modern megoldásokra és a fejlett technológiára összpontosít, dizájnjai pedig lenyűgözik a fiatalokat és időseket egyaránt. Az univerzális keretek különféle sportágak szerelmeseinek tetszenek majd - a cég kínálatában futáshoz és más egyéb sportokhoz is találhat kiváló minőségű napszemüveget. A minőségi anyagok és a polarizáció kényelmet és kivételes tartósságot biztosít.

Sport napszemüvegek aktív férfiaknak és nőknek

Hol vásárolhat strapabíró, kényelmes férfi sport napszemüveget? Boltunkban számos olyan modellt talál, amely minden aktív férfi elvárásainak megfelel. A klasszikus megoldásokat kedveli? Válassza az örök divatos fekete keretet. Ha szereti a merész kiegészítőket, tetszeni fognak a tükröződő, fényes lencsével ellátott keretek. A női sport napszemüvegek különféle színekkel és finom vonalakkal rendelkeznek, amelyek tökéletesen illeszkednek minden aktív hölgy szépségéhez. A női és férfi modellek gyakran a két színű kereteknek és a különböző színváltozatú lencséknek köszönhetően tűnnek ki a többi ajánlat közül. Boltunkban kényelmes és hatékony gyermek sportnapszemüveget is talál.

Színes lencsék a sport napszemüvegben - esztétikai vagy praktikus szempont?

Érdeklődik egy UV-szűrős dizájner modell iránt? Válassza a Moretti modelleket, amelyek ügyesen kombinálják a fekete keretet a feltűnő kék-zöld lencsével. Ha szeret kitűnni a tömegből, az eredeti fehér keretek felkeltik majd az érdeklődését. Ne feledje, hogy a lencseárnyalat megválasztása a kiegészítő tervezett felhasználásától függ. A gyenge napsütéshez jobban megfelelnek a legjobb kontrasztot biztosító modellek. Az erős napsütésnek kitett személyeknek, például hegymászóknak a legsötétebb polarizált lencséket kell választaniuk.

További szemüvegtípusok rendeltetés szerint: