Dailies lencsék

Megtekintés Rács Lista

11 termékek

oldalanként
Megtekintés Rács Lista

11 termékek

oldalanként

Dailies egyszer használatos lencsék

Egynapi kontaktlencsék a piacra bevezetése igazi forradalom volt. Napi lencsék a másokhoz, hasonló termékekhez képest, őszintén szólva semmilyen ápolást nem igényelnek. A felhasználók kinyítják a hermetikus tárolókat a benne lévő lencsékkel, felteszik a szemekre, egész napon át viselik, aztán kidobják a szemétbe. Egynapi lencsék viselési kényelmet és komfortot biztosítanak minden helyzetben. Egy lencse elvesztése nem jelent problémát, mivel csupán egy másik csomagolást ki kell nyitni, és kivenni a másik lencsét. Az egynapi lencséket többek között a Alcon választékában is megtaláljuk. Dailies lencsékről van itt szó.

Dailies lencsék

Alcon gyártója a szemészeti ágazatban sokéves tapasztalattal rendelkezik. Azon alapozva és az ügyfelektől beszámolásaira alapozva, feldolgozta az új Focus Dailies kontaktlencséket Dailies lencsék pompás komfortot nyújtanak a felhasználóinak az egyedi hármas hatású nedvesítő rendszer alkalmazása által. Emiatt minden pislogás után a szem frissítve van. Dailies lencsék felhasználói elfelejthetik, hogy már egy hetet viselik a lencséket. Dailies kontaktlencsék nagy előnye az, hogy nem igénylik használatuk során semmi pótlólagos ápolószerek alkalmazását. Csak annyi elég, hogy minden nap felveszünk egy más sterilen tiszta lencsét. Dailies lencsék, más meghosszabított fajtájú lencsékhez képest nincs veszély a felszínen a fehérje üledékek ősszegyűlésére. Nagyon könnyű a felvétele és viselése. Továbbá csökkentik a szeminfekció előfordulásának veszélyét.

Kiknek valók a Dailies kontaktlencsék?

Dailies lencsék tulajdonképpen mindenkinek valók, távol-, valamint közellátóknak egyaránt. Csupán megfelelő erősségű lencsét kell választani. Dailies lencsék megfelelők lesznek azoknak, akik nem régen kezdtek el kontaktlencsét használni. Nagyon könnyű a szemekre felvenni. Dailies lencse nem irritálja a szemeket, ezért nagyon kényes szemekkel rendelkező embereknek ajánlott, és akik allergikus reakcióban szenvednek. Dailies lencsék különösen azoknak hasznosak, akik nem tudnak sok esetben normális szemüveget használni. Például sportok űzésekor, elvégzett plasztikai műtétek, vagy kozmetikai kezelések után. Dailies lencsék választékában speciális rendeltetéső lencsék is találhatók, amelyek preszbiópia, azaz olvasószemüvegesség, továbbá asztigmatizmus javítására valók.

Legnépszerűbb Dailies lencsék

Dailies lencsék márkája ározza néhány külön típusú terméket:

  • Dailies AquaComfort Plus - Optimális nedvesítést és frissítést nyújtanak minden pislogás után, a felépítésében egyéni formulát használtak a Hármas Nedvesítõ Rendszer segítségével, ami állandó ápolás hatását nyújtanak.
  • Dailies AquaComfort Plus Multifocal - olvasószemüvegességben szenvedõknek, a közellátást javító, közép- és távollátás minõségét megóvó, ezek szférikus lencsék, lehetõvé teszik a minden távolságról tökéletes élességû látást.
  • Dailies AquaComfort Plus Toric - nélkülözhetetlen kényelmet biztosítanak viselés közben, nem okoznak semmi infekció kialakulásának lehetõségétt, ezek asztigmatizmusban szenvedõ pácienseknek irányzott lencsék. Speciális lencsei anyagból készített, vékonyak és magas szintû nedvesítést biztosítanak.

Dailies márka

A Optilen.hu webáruház által kínált Dailies kontaktlencsék az Alcon által létrehozott legmagasabb minőségű márkás termékek, a cég egy világhírű optikai vállalat. Tekintse meg a cég egyéb termékeit is: