Total30 lencsék

Megtekintés Rács Lista

6 termékek

oldalanként
Megtekintés Rács Lista

6 termékek

oldalanként

Total30 havi kontaktlencsék

Az Alcon Vision Care, az egyik vezető gyártó az optikai iparban, figyelembe vette azoknak az embereknek a változatos igényeit, akik a látáskorrekció szempontjából a legmegfelelőbb megoldásokat keresik. Termékük tartalmaz szférikus és tórikus lencséket is - mind a rövidlátó, mind a távollátó emberek, valamint asztigmatizmus esetén is használhatják az innovatív és tökéletesen kidolgozott technológiát.

Mi teszi egyedivé a Total30 lencséket?

A Total30 lencse megkülönböztető jellemzője a hidratációs gradiens technológia használata, amelynek köszönhetően a lencse belső víztartalma 55%, a felszínén pedig közel 100%. Az ilyen lencsék használata garancia a megkérdőjelezhetetlen kényelemre és a szemek tökéletes hidratálására. A gondosan kiválasztott látáskorrekciós módszernek köszönhetően a napi tevékenységek során semmi sem okoz gondot, ami kiváló látási állapotot és remek hangulatot biztosít minden körülmény között.

A második, egyedi tulajdonságokkal rendelkező technológia a modern Celligent formula, amely hasonló a szaruhártya természetes szerkezetéhez, így minimalizálja a mikroorganizmusok és egyéb szennyeződések behatolását. Az ilyen tulajdonságokkal rendelkező lencsék még a legnagyobb szkeptikusokat is meggyőzhetik, akik aggódnak a lencsék használata és a szemhigiénia miatt.

A Total30 lencsék modern tervezése könnyű behelyezést és kényelmes használatot biztosít egész nap - a lencsék gyakorlatilag észrevehetetlenek a szem számára.

Total30 havi kontaktlencse jellemzői

A látásprobléma és az egyéni jellemzők függvényében a következő két terméket javasoljuk:

Total30 - a rövidlátó és távollátó emberek igényeinek figyelembevételével. A lencse tökéletes hidratáltsága garantálja a kényelmes használatot a 30. napig. A Víz Gradiens (Water Gradient) technológia az optimális hidratáltságért felel, míg a Celligent technológia a szennyeződések elleni védelemért felelős. A lencsék egyik oldalának világos kék színe jelzi, hogyan helyezze be őket megfelelően és hatékonyan. A lencsék a szükséges UVA/UVB szűrőkkel rendelkeznek.

Total30 for Astigmatism - az asztigmatizmus igényeinek figyelembevételével; azok számára, akik gyakran panaszkodnak szemszárazságról vagy irritációkról. A Víz Gradiens és a Celligent technológiák kombinációja biztosítja a magas használati kényelmet, a szemek tökéletes hidratálását a nap bármely szakában, és minimalizálja a szennyeződés kockázatát. A lencsék megfelelő védelmet nyújtanak a túlzott napsugárzás ellen UV szűrők használatával.

Kinek ajánljuk a Total30 lencséket?

  • rövidlátó és távollátó embereknek;
  • akiket asztigmatizmussal diagnosztizáltak;
  • azoknak, akik sokat utaznak és aktív életmódot folytatnak;
  • azoknak, akik naponta száraz levegőnek vannak kitéve;
  • azoknak, akik órákat töltenek számítógép előtt;
  • azoknak, akik szembetegségekkel és allergiákkal küzdenek;
  • azoknak, akik értékelik az egész napos kényelmet, függetlenül az elvégzett tevékenység típusától;
  • azoknak, akik sok időt töltenek a szabadban - a lencse UV szűrőkkel rendelkezik.

Total30 márka

A Optilen.hu webáruház által kínált Total30 kontaktlencsék az Alcon által létrehozott legmagasabb minőségű márkás termékek, a cég egy világhírű optikai vállalat. Tekintse meg a cég egyéb termékeit is: