Férfi pilóta napszemüveg

Megtekintés Rács Lista

1-36/255 termék

Oldal
oldalanként
Megtekintés Rács Lista

1-36/255 termék

Oldal
oldalanként

Férfi aviátor napszemüveg

A férfi aviátor napszemüveg egy olyan ajánlat, amely véglegesen beírta magát a klasszikusok könyvébe. A pilótaszemüveg néven is ismert modellek évek óta a káros UV-sugárzás elleni védelem legnépszerűbb kiegészítői közé tartoznak. A lencsék jól átgondolt formája a napszemüveget kivételesen kényelmessé és hatékonnyá teszi, mivel még jobban elzárja a vakító napfényt.

Aviátorok – a hollywoodi sztárok stílusa

Az aviátorok kezdetben az Egyesült Államok légierejét szolgálták – innen ered a „pilótaszemüveg” elnevezés is. A katonaság számára tervezett kiegészítő hatalmas sikernek bizonyult, így az aviátorok elérték a piacokat is, megragadva az emberek szívét szerte a világon. Manapság az aviátorokat akciófilm-hősökhöz és magabiztos férfiakhoz kötik. Az ikonikus keretformával a nagy képernyőn is találkozhattunk a ""Top Gun"" című filmben, Tom Cruise főszereplésével. Azóta a filmek szerelmesei megőrülnek az aviátor szemüvegekért. Bár sok év telt el az említett film premierje óta, a népszerű aviátorok iránti szeretet továbbra is fennáll. A férfiak még mindig imádják őket, mert a stílusos kiegészítő tökéletesen kiemeli a masszív arcvonásokat és minden férfi hollywoodi sztárnak érezheti benne magát.

Férfi pilótaszemüvegek időtlen karaktere - napszemüveges verzióban

Az aviátor napszemüvegek hatalmas népszerűségre tettek szert, így mindig is kedvelt és stílusos kiegészítők lesznek. Az ezt a formát választó férfiaknak nem kell figyelniük a legújabb trendekre, mert az aviátorokat mindig szívesen látjuk. A hagyományos fémvázas modell tökéletes választás a minimalista stílust kedvelők számára. Bár a pilótaszemüvegekről általában hiányoznak a díszítések, feltűnő lencséik alkalomtól és öltözéktől függetlenül látványos hatást keltenek. Az aviátorok minden olyan férfit megszólítanak, akik értékelik a klasszikus stílust, és megértik, hogy a jól megválasztott kiegészítők rendkívül fontos elemei egy modern férfi imázsának.

Minden férfinak megfelel a pilóta-napszemüveg?

Az aviátor stílusú napszemüvegek különböző arcvonásokkal rendelkező ügyfelek számára is alkalmasak, legyen négyzet alakú, ovális vagy akár háromszög alakú arcú az egyénnek. A lekerekített keretek lágyítják az éles vonásokat és megfiatalítják tulajdonosukat. Tinédzserek és érett urak egyaránt szívesen választják ezt a modellt. A klasszikus stílus minden ruhával fenomenálisan néz ki, de az aviátor napszemüveg, farmer és bőrdzseki kombinációja olyan időtlen stlílust hoz létre, amelyet nem lehet figyelmen kívül hagyni.

Mely modellek felelnek meg a legjobban a minimalisták ízlésének?

A mértékletességet kedvelő férfiak szívesen választják a klasszikus fekete lencsés, ezüst vagy arany fémkeretű aviátor napszemüveget. Ez az egyedülálló kiegészítő tökéletes védelmet és ideális illeszkedést biztosít. A meleg tónusok kedvelői választhatnak barna lencséket – ez remek választás olyan napokon, amikor korlátozott a napsugárzás, de még mindig szükségünk van napszemüvegre a szemünk védelmére.

Merész ajánlatok aviátor stílusú férfi napszemüvegekből

Körhíd, átlátszó keretek, esetleg lila lencsék? A férfi aviátor napszemüvegek különféle meglepő formákban kaphatók. Webáruházunk széles választéka igazi csemege azoknak a férfiaknak, akik értékelik az egyedi kiegészítőket. Az érdekes kiegészítők kedvelői minden bizonnyal értékelni fogják a sportos aviátorokat teknőspáncél kerettel és fehér szárakkal, valamint a divatházak nem mindennapi ajánlatait, amelyek a feltűnő arany és piros díszítést választották.

Tekintse meg az egyes aviator szemüvegeket: