PureVision lencsék

Megtekintés Rács Lista

7 termékek

oldalanként
Megtekintés Rács Lista

7 termékek

oldalanként

PureVision havi lencsék

Bausch&Lomb cég vezetõ márka a kontaktlencsék és azokhoz való kiegészítõk piacán. Megalapozott pozícióval rendelkezik, továbbá maga a lencsék felhasználói által is kedvelt. Bauch&Lomb magas szintû hidratálással és oxigén áteresztéssel rendelkeznek, ezért is különbözõ korban lévõ emberek és különféle látáshibával szenvedõk egyaránt oly szívesen választkák. Bausch&Lomb kontaktlencsék márkái között, határozottan kiemelkedõk a PureVision lencsék.

PureVision lencsék leírása

A PureVision lencséket legkorszerûbb anyagok használata révén gyártották . ért a PureVision lencse szilikon-hidrogél szerkezetbõl áll. A felépítése nemcsak magas szintû kényelmet és éles látást biztosít ezen lencsék felhasználóinak, hanem még egészséget is. PureVision lencsékben a Bausch&Lomb gyártója innovatív optikai projektet alkalmazott, ami miatt az ideális látást garantálni fogják, még a nem elegendõ fény esetében is. Ez nagy jelentõséggel bír, mindenekelõtt az éjjel vezetõ sofõrök esetén. PureVision lencsékeinek elõnye az, hogy a tudósok olyan módon építették fel õket, hogy csökkentsék az ún. szférikus aberrációt. Ez a természetes tünet, összefügg a szem szerkezetével, amely befolyásolja a látás minõségét. Ez azt okozza, hogy autóval utazás közben, és más autók fényszóróira névze glória hatást láthatunk, az-az a fény forrásainak körüli izzását. A Pure Vision lencsék esetén a kép részben látható és kontrasztos marad. PureVision lencséket szabadalmazott AerGel anyagból készítették. Forradalmi felszín struktúrájuk és precíz elkészítésük van. Magasabb szintû oxigén elérhetõséget és megfelelõ nedvesítést biztosítonak. PureVision lencse Performa elnevezésû felszínt tartalmaz, amely egyidejûleg a szennyezõdés összegyûlését és az elmosódott látási hatást.megakadályozza. Ellenáll a fehérje és lipid üledékek összegyûlésének a lencse felszínén, ami növeli a mindennapi használati komfortot. Egy amerikai FDA nevû intézmény, rendszerben rögzítõ és forgalomba bocsát gyógyszereket, valamint medikai készítményeket, jóváhagyta a PureVision lencsék 30 napi állandó viselését.

Kiknek valók a PureVision lencsék?

PureVision lencsék asztigmiásoknak, közel- és távollátókank valók. A felhasználók különféle csoportjának egyéni lencséket készítettek, amelyek megfelelnek az õ elvárásainak. A hibának típusától és méretétõl függetlenül, PureVision lencsék a tökéletes látás legapróbb részleteit biztosítják. PureVision áruiban az olvasószemüvegességben szenvedõ embereknek is megtaláljuk a lencséket, akiknek az olvasással vannak problémái. Speciális olvasásra való szemüveget kell használniuk. Ez presbiópia nevû tünet, a társadalom 40. év körüliek többségében forduló elõ. PureVision Multifocal lencsék alkalmazásával ez a tünet eltávolítható, és maga a felhasználó egész idõn keresztül nagyon jól lát.

PureVision márkájának termékei

PureVision lencsék ajánlatukban az alábbi termékek kaphatók:

  • PureVision – havi lencsék állandó használátra. 24 órán át egy nap 30 napig viselhetõk. Ez idõ elteltével a lencséket ki kell venni, kidobni és egy új párat felvenni.
  • PureVision 2 HD – különösen számítógép elõtt sok idõt töltõ embereknek, valamint sofõröknek ajánlott lencsék. Definition magas felbontású optika alkalmazása révén a glória hatást (fény forrásainak körüli izzását), valamint ragyogás tüneteit csökkenti, amely elmosódott látást okozhat.
  • PureVision Multifocal - multifokális lencsék Aergel szilikon-hidrogél anyagból készített. távolságról tökéletes látást biztosítanak a szférikus aberráció csökkentése miatt.

Márkás PureVision lencsék

A Optilen.hu webáruház által kínált PureVision lencsék a Bausch&Lomb által létrehozott legmagasabb minőségű márkatermékek, amelyek egy világhírű optikai cég alkotásai. Nézze meg ezen cég más termékeit is: