Lencsék, ápolószerek és szemcseppek Horien

Megtekintés Rács Lista

12 termékek

oldalanként
Megtekintés Rács Lista

12 termékek

oldalanként

Horien lencsék, folyadékok és szemcseppek

Jelenleg számos elismert márka létezik a szemészeti piacon, amelyek kontaktlencséket és használat utáni megoldásokat kínálnak. Az egyik ilyen márka a Horien, amely modern és mindenekelőtt megfizethető kontaktlencséket és folyadékokat kínál.

A Horien folyadékok és lencsék jellemzői

A Horien lencsék lágy kontaktlencsék, amelyek elsősorban az összes társadalmi réteg számára készültek. Lágy, hidrogél anyag felhasználásával készülnek, amely pontosan alkalmazkodik a szem alakjához, és biztosítja a megfelelő nedvességet. A Horien lencséket halványkék színezéssel látták el, amitől könnyű őket használni. Fontos megjegyezni, hogy a Horien lencse által használt kék szín nem változtatja meg a szemszínt. Ilyen kezelést a Horien lencséknél csak azért alkalmaznak, hogy könnyebb és egyszerűbb legyen megtalálni a lencsét a folyadékban.

A Horien nagyon pontos öntőformázási technológiát alkalmaz a gyártás során. Ennek köszönhetően képes biztosítani a tökéletes lencse alakot, optimális viselési kényelmet és tartós látási élességet gyakorlatilag bármilyen körülmény között. Fontos megjegyezni, hogy az öntőtechnológia minőségben felülmúlja a versenytársak által használt egyéb gyártási technológiákat. A Horien lencsék gyártási folyamata során tökéletes alakú és teljesen sima felületű modern kontaktlencsék jönnek létre. A Horien lencsék magas viselési kényelmet, megfizethető árat és kiváló látási élességet biztosítanak, különösen a szférikus lencsékhez képest. A Horien lencsék ápolása nem igényel túl sok elkötelezettséget.

A Horien folyadékokat lágy kontaktlencse ápolására használják. Biztosítja a lencsék fertőtlenítését, állandó hidratálását és a maximális ápolást. A Horien folyadéknak számos alkalmazási területe van. Olyan aktív anyagokat tartalmaz, amelyek könnyűvé és mindenekelőtt hatékonyabbá teszik a használt kontaktlencsék tisztítását és fertőtlenítését.

Kiknek ajánljuk a Horien lencséket és folyadékokat?

A Horien lencse ideális választás lesz azoknak, akik még sosem viseltek lencsét. Könnyű behelyezni és eltávolítani őket, a kék szín pedig még a tárolóban is jól láthatóvá teszi őket. Azoknak is a legjobb választás lesz, akik már hosszú ideje hordanak kontaktlencsét. Jó látást és viselési kényelmet biztosítanak a rövidlátó és távollátó emberek számára.

Horien márkájú termékek

A webáruházunk által kínált Horien kontaktlencsék és ápolószerek a legmagasabb minőségű termékek. A Horien termékek közé tartoznak:

Horien egyszer használatos napi lencsék

A Horien 1 Day Disposable lencsék egynapos kontaktlencsék, rövidlátók és távollátók számára kifejlesztve. A legjobb minőségű anyagból készülnek, ami rugalmasságukat eredményezi - ennek köszönhetően szinte észrevehetetlenek viselés közben. Magas oxigénáteresztő képességgel rendelkeznek, és maximális hidratáltságot biztosítanak - ezek a tulajdonságok kényelmes viseletet tesznek lehetővé, irritáció és szemszárazság nélkül. A Horien 1 Day Disposable lencsék tökéletesen korrigálják a látásproblémát, a termék UV-szűrőkkel van ellátva.

Horien 1 Day Disposable EasyDay - egynapos lencsék rövidlátók számára, a legújabb technológiák alapján készültek. A termék hatékonyan korrigálja a látásproblémát, biztosítva a tökéletes látást minden helyzetben, és magas hidratáltsági szintje miatt a felhasználó szeme hidratált, tiszta és nincs irritáció. A lencsék egynapos viselésre készültek, így napi ápolást nem igényelnek. A termék továbbá UV-szűrőkkel van ellátva, amelyek biztosítják a felhasználó szemének védelmét a napfény sugárzásától.

Horien havi lencsék

Horien Disposable - magas minőségű kontaktlencsék, modern Ocufilcon D anyagból készültek - ennek köszönhetően magas hidratáltság és optimális légáteresztő-képesség jellemzi őket, ami viselésüket rendkívül kényelmessé teszi, és nincs irritáció, kiszáradás vagy fertőzés. Emellett ellenállnak a fehérje lerakódásokkal és egyéb szennyeződések felhalmozódásával szemben, és tökéletes alakjuknak köszönhetően tökéletesen illeszkednek a felhasználó szeméhez, kizárva ezzel a lencse elvesztését és gyűrődését. A termék nappali használatra készült, esténként ápolni szükséges.

Horien Disposable EasyDay - innovatív egynapos lencsék, amelyek éles és tökéletes látást biztosítanak minden helyzetben - újított szerkezettel és vékony szélekkel rendelkezik, amelyek használatukat rendkívül kényelmessé teszik, és maguk a lencsék rendkívül rugalmasak és kényelmesek. A lencsék magas hidratáltsággal rendelkeznek, így védelmet nyújtanak a szemeknek az irritáció vagy kiszáradás ellen. A termék könnyen alkalmazható, mivel a lencse kék színezéssel van ellátva, ami megkönnyíti a behelyezést - így ez a modell ideális azoknak is, akik még tapasztalatlanok a lencsék használatában.

Horien folyadékok

Horien BestBalance - magas minőségű készítmény, amelyet kontaktlencsék tisztítására lehet használni, eltávolít mindenféle szennyeződést a felületükről. A termék nátrium-hialuronátot és tápláló, egészséget támogató anyagokat tartalmaz, így a használata lehetővé teszi a lencsék teljes hidratálását, ezzel felgyorsítva a látószerv regenerációját. Ezt a folyadékot a lencsék tárolására is használhatja; nem kell félnie, hogy a lencsék elveszítik egyedi tulajdonságaikat. A terméket bármilyen lencséhez használhatja.

Horien Ultra Comfort - többfunkciós készítmény kontaktlencsék tisztítására - segítségével megszabadulhat a lencse felületén lévő szennyeződésektől, a lencsék makulátlanok és frissek lesznek. Ennek a folyadéknak köszönhetően nemcsak a lencsék átfogó ápolásáról gondoskodhat, hanem garantált a hidratáció is, ami a nátrium-hialuronát magas tartalma révén lehetséges. Ennek a terméknek a használatával meghosszabbíthatja a lencsék élettartamát, felkészítve őket a további kényelmes használatra.

Horien szemcseppek

Horien Aqua Comfort - többfunkciós szemcseppek, melyeket hosszan tartó hidratálás céljából terveztek, ami azt eredményezi, hogy megszüntetik a nem kívánt irritációt és szárazságot, valamint a túlzott fáradtságot. Ez a készítmény továbbfejlesztett összetétellel rendelkezik, a legmagasabb minőségű összetevőkből készül, és használata lehetővé teszi a szem regenerációjának felgyorsítását, megszüntetve a mikro sérüléseket. A termék maximális hidratálás mellett tisztítja a szemet, eltávolítva az irritációt okozó szennyeződéseket, mint például a por. Ennek a készítménynek a használatával javíthatja a látás minőségét, és elkerülheti a fertőzéseket is.