Horien Disposable EasyDay 3 db

Darabszám a csomagban:

3 darab

Elérhetőség:

Akár 8 munkanap

Darabszám a csomagban:

3 darab

A mi árunk:

3 990 Ft
Többet spórolhat azzal, ha többet vásárol!

A Horien EasyDay lágy hidrogél havi kontaktlencse. A továbbfejlesztett alakjának és további kedvező paramétereinek köszönhetően extra kényelmes a mindennapi használat során. Könnyen behelyezhető, biztonságos és tökéletes látást biztosít, ezáltal megfelelő választás kezdőknek és tapasztalt lencse-felhasználóknak is.

Hosszantartó hidratáció - a magas szinten hidratált anyag órákon át nedvesen tartja a lencsét, így a szem nem szárad ki.
Továbbfejlesztett szerkezet - a lencse precíz öntvény technológiával készül. Ez azt eredményezi, hogy a lencse szerkezete még fejlettebb: vékonyabb szélek és tökéletesen lapos felület - így még jobban alkalmazkodik a szemhez, és érzékelhetetlen a szem számára.
Magas minőségű látásélmény - a Horien EasyDay pontosabb látást biztosít, mint a szférikus lencsék. A behelyezést követően a látás éles, telített, kontrasztos. Nincs visszatükröződés vagy zaj.
Egyszerű behelyezés - a kontaktlencse egyik oldala világoskék színnel lett megszínezve. A szem színét ez nem változtatja meg, viszont megkönnyíti a lencse behelyezését, és ezáltal elkerülhető a helytelen behelyezés.
Napi viselés - egy pár lencse 30 napon keresztül használható. Ennek egyetlen feltétele a napi ápolás: lefekvés előtt távolítsuk el a lencsét, és tegyük ápolószerrel feltöltött tárolóba.
Elérhető ár - Horien EasyDay
Elérhető ár - a Horien EasyDay az egyik legjobb áron elérhető termék, ezért kifejezetten ajánlott azoknak, akik most szeretnék először kipróbálni ezt az optikai megoldást, és nem szeretnének felesleges költségekbe bocsátkozni.
 

A Horien EasyDay kontaktlencse egyik oldalát világoskék színezéssel látták el, így megkönnyítve a behelyezést. Magas minőségű látás elérhető áron - az egyik legkeresettebb termék a piacon.

 

A Horien EasyDay paraméterei:

 
Kategória Havi lencsék
Márka Horien
Gyártó HORIEN
Dioptria elérhetőség -8,00-tól -6,00-ig (0,50 D lépték)
-6,00-tól -0,25-ig (0,25 D lépték)
Bázisgörbület 8,6
Átmérő 14,2
Víztartalom 55%
Anyag Ocufilcon D
Technológia Öntőformában készült
Kivétel ideje Naponta
További információ
GyártóHORIEN
MárkaHorien
Darabszám a csomagban3 darab
ElérhetőségAkár 8 munkanap
Write Your Own Review
Értékelés írása:Horien Disposable EasyDay 3 db
Az Ön értékelése

Hogyan válasszuk ki a Horien Disposable EasyDay 3 darabos kontaktlencséit?

A Horien Disposable EasyDay 3 darabos kontaktlencséket önállóan is kiválaszthatja a termék paraméterei, mint a dioptria, görbület és átmérő alapján. Három darabos csomagolásban kaphatók, rövidlátó személyek számára elérhetők. Ezenkívül ezek a lencsék 55%-os hidratáltságot biztosítanak, ami kényelmet nyújt.

Biztonságosak a Horien Disposable EasyDay kontaktlencsék?

Igen, a Horien Disposable EasyDay kontaktlencsék biztonságosak, feltéve, hogy az ajánlások szerint használják őket. A neves Horien márka által gyártottak, amelyek megfelelnek a legmagasabb minőségi és biztonsági szabványoknak.

Milyen látáshibára valók a Horien Disposable EasyDay kontaktlencsék?

A Horien Disposable EasyDay kontaktlencsék rövidlátás korrekciójára szolgálnak.

Hogyan kell felhelyezni a Horien Disposable EasyDay kontaktlencséket?

Mielőtt felhelyezi a Horien Disposable EasyDay kontaktlencséket, mindig alaposan meg kell mosnia és meg kell szárítania a kezét. Ezután óvatosan helyezze a lencsét a mutatóujj hegyére, ellenőrizze, hogy ne legyen fordítva. Nyissa ki a felső szemhéjat, miközben tartja az alsót, és helyezze a lencsét a szemgolyóra.

Hogyan lehet levenni a Horien Disposable EasyDay kontaktlencséket?

Mielőtt levenné a Horien Disposable EasyDay kontaktlencséket, mosson és szárítson kezet. Ezután nyissa ki a szemhéjakat, nézzen felfelé, óvatosan szorítsa össze a lencsét az ujjai között, majd vegye ki.