Szemüveg kiegészítők

Megtekintés Rács Lista

11 termékek

oldalanként
Megtekintés Rács Lista

11 termékek

oldalanként

Szemüveg kiegészítők

A szemüveg kétségkívül a legfontosabb a látás korrigálásában és a napsugárzás elleni védelemben, azonban a szemüveg kiegészítők jelentősen növelik a viselésük kényelmét és biztonságát. Ezek kis eszközök, amelyekkel - attól függően, hogy melyik kiegészítőt választja - megkönnyítheti a szemüvegek tisztítását és szállítását az autóban, biztonságosan elrejtheti a pillanatnyilag nem használt szemüvegét, megvédve azokat a károsodástól, vagy átalakíthatja a receptszemüveget napszemüveggé.

Arra törekszünk, hogy az áruházunkban található szemüveg kiegészítők mind masszívak, mind divatosak legyenek. Ezen módon válaszolunk a magas és folyamatosan növekvő vásárlói elvárásokra. Webáruházunkban mindenféle szemüveghez talál kiegészítőket - dioptriás szemüvegekhez és napszemüvegekhez, női, férfi és gyermekszemüvegekhez, minden formában, méretben, különböző anyagokból készítve. A kiegészítők szép színei és mintái kellemesebbé teszik a szemüveg használatát. Önbizalmat és nyugalmat sugároznak, akkor is, amikor a szemüveget otthonunkon kívül használjuk.

Milyen szemüveg kiegészítőket talál az üzletünkben?

 • Szemüvegtok

  Ne induljon útnak megfelelő szemüvegtok nélkül! Végtére is, minden szemüveg érzékeny, és csak az ezekhez dedikált tokban való tárolás védi meg őket a károsodástól és a szennyeződéstől. Tehát ha nem akarja torzítani, eltörni vagy megkarcolni a szemüvegét, válasszon egy olyan tokot, amelyet Önnek készítettünk.

  Egyszínű és többszínű szemüvegtokokat is találhat, visszafogott vagy élénk színekben. Közöttük biztosan talál olyan modellt, amely alkalmas felnőttek és gyermekek számára is. Van köztük elegánsabb - olyan, amelyet stressz nélkül elővehet még a legformálisabb találkozón is - és vidámabb dizájnnal készült termék is.

  Minden tok kemény és strapabíró. Ennek köszönhetően ellenálló a horzsolásokkal szemben, így a szemüvege még a legterheltebb táskájában vagy hátizsákjában is biztonságban van. A tok belsejében puha, pillingmentes anyag található, ami tökéletesen harmonizál a szemüveg lencséjének és keretének érzékeny felületével. A tokból kivett szemüvegek makulátlanul tiszták és még a legkisebb karcolás sem látható rajtuk. A tok mérete és formája univerzális - bármilyen szemüveghez illeszkedik.

 • Mikroszálas kendők

  A szemüvege igényli a napi tisztítást. Különösen akkor, ha gyakran tartózkodik poros környezetben, vagy éppen séták után, sminkhasználatot követően, esetleg ha bőre hajlamos a zsírosodásra. A por, a foltok és zsír a tiszta szemüveg legnagyobb ellenségei.

  A kosz a lencséken nem csak látászavart és korlátozott kényelmet okoz. A piszkos szemüvegek maguk is túlzott terhelést jelentenek a szemére, mivel ahelyett, hogy az adott tárgyra összpontosítana, önkéntelenül a szeme előtti pöttyre fókuszál.

  Ezért emlékezzen arra, hogy mindennap tisztítsa meg mind a szemüveglencséit, mind a teljes keretet, beleértve a szárakat és az orrnyereget. Erre a célra használjon puha mikroszálas kendőket, amelyek nem karcolják meg a delikát felületet, mégis gyorsan és hatékonyan eltávolítják a szennyeződéseket. A legjobb eredményeket akkor éri el, ha először bepermetezi a szemüveg felületét az erre a célra kifejlesztett szerrel. Ez feloldja a szennyeződéseket, amelyeket később könnyedén eltávolíthat a szemüvegéről egy kendő segítségével. Webáruházunkban számos gyönyörű színű mikroszálas kendőt talál.

 • Szemüvegtisztító oldatok

  Hatékony eszközöket készítettünk Önnek szemüvege tisztításához, egy kényelmes spray formájában. Ezek hidrofób, antisztatikus folyadékok, amelyek segítségével még a legmakacsabb szennyeződéseket is eltávolíthatja, beleértve a zsíros foltokat is. Csak 2-3 permetezés, majd a lencsék és keretek puha kendővel történő áttörlése szükséges.

  A szemüvegtisztító folyadékok kis műanyag palackokban vannak elhelyezve, amelyeket könnyen elrejthet egy hátizsákban vagy táskában, és szükség esetén bármikor használhat. Használja őket mind a dioptriás szemüvegek, mind pedig a napszemüvegek tisztítására. Néhány elérhető folyadék csökkenti a szemüveg párássá válásának kockázatát is - ez különösen értékes fagyos időjárás esetén.

 • Napszemüveg előtétek

  Dioptriás szemüveget visel, de szeretné védeni a szemedeit a nap káros sugaraitól anélkül, hogy külön napszemüveget vásárolna? Használjon napszemüveg előtéteket! Ez egy egyszerű kis kiegészítő, amelyet csak néhány másodperc alatt feltehet a szemüvegére, majd ha nincs rá szükség, tárolhatja a táskájában vagy hátizsákjában is. Az ilyen előtétek segítségével a szemüveg megőrzi korrigáló tulajdonságait - még mindig tisztán fog látni - de a szemei hatékony védelmet kapnak a veszélyes UV-sugárzás ellen. A napszemüveg előtéteket egy fém clip-on segítségével rögzítik a szemüvegekhez, amelynek gumicsúcsai szorosan tartják a keretet, de nem karcolják meg azt. Ezeket nevezzük clip-on szemüvegeknek.

  Üzletünkben számos előtétet talál - sokféle színben és formában. Néhány rendelkezik további funkciókkal (például polarizációval vagy világosítással), néhányukat pedig a nem szokványos, divatos megjelenés jellemzi (tükrös vagy fémes árnyalatokban). Összeállítottunk Önnek elegáns és sportos napszemüveg előtéteket, valamint mindennapi használatra alkalmasat egyaránt. Egyszerűen beszerezheti az Ön számára megfelelő méretű és formájú előtéteket. Velük időt takaríthat és pénzt takaríthat meg, mivel nem kell külön napszemüveget vásárolnia és nincs szükség a szemüvegek cserélgetésére sem. Ezen kívül még helyet is spórolhat a táskájában vagy hátizsákjában, mivel az előtétek kicsik és könnyen elrejthetők a tokban.

 • Szemüvegláncok

  Az 1990-es években nagyon népszerűek voltak, és most ismét kedveltté váltak. Ezek a szemüvegláncok. Egy funkcionális és esztétikus kiegészítő. Fokozza bármely szemüveg szépségét és lehetővé teszi, hogy levehesse azt anélkül, hogy félre kellene tennie.

  Számos hölgy számára a szemüvegláncok ékszerként szolgálnak, különösen az elegáns darabok - aranyozott vagy ezüstözött, apró kövekkel díszítettek láncok. Ezekkel szépnek és magabiztosnak érezheti magát. A férfiak inkább az elasztikus, gumicsúcsos szemüvegláncokat választják. Ők a kiegészítő lehető legnagyobb tartósságára és hasznosságára összpontosítanak. A szülők pedig gyermekeik számára főként fonott, hullámos és nejlon láncokat választanak - hiszen ezek a leginkább ösztönzőek a színes palettájukkal, ráadásul harmonizálnak a gyermekek vidám természetével. Mindezen láncok típusát megtalálja üzletünkben.

 • Szemüveg tartók

  Sokszor vezet és gyakran előfordul, hogy nincs hely, ahová biztonságosan letehetné a szemüvegét? Bárhová elhelyezni nem jó megoldás - kockáztatja a lencsék karcolódását és a keretek sérülését. A kockázatok helyett használjon egy kis és egyszerű kiegészítőt, például a szemüvegtartót.

  Üzletünkben olyan szemüvegtartókat készítettünk Önnek, amelyek stabil és erős karral rendelkeznek. Ennek köszönhetően az egész tartó a szemüveggel ellenáll az rázkódásnak, és még a legdöcögősebb úton sem mozdul el. A szemüveget kényelmes, de strapabíró clip on segítségével rögzítheti a tartóhoz. Akár egy kézzel is megteheti! Kicsi és kompakt, a fogantyúk észrevétlenek, ráadásul sok színben elérhető, így minden jármű belső terébe tökéletesen illeszkedik. A kiegészítőnek köszönhetően mindig tudni fogja, hol vannak a szemüvegei, és biztos lehet benne, hogy semmi veszély nem fenyegeti azokat.

A jól megválasztott kiegészítők elsősorban javítják a szemüvegek használatának kényelmét és biztonságát. Másodsorban pedig tovább szépítik a kereteket, vonzóbbá téve azokat, és még kellemesebbé teszik viselésüket. Webáruházunkban számos különféle kiegészítőt talál szemüvegeihez. Csak a legnépszerűbbeket soroltuk itt fel, ezért arra ösztönözzük, hogy ismerkedjen meg ebben a kategóriában található minden termékkel.