SofLens lencsék

Megtekintés Rács Lista

6 termékek

oldalanként
Megtekintés Rács Lista

6 termékek

oldalanként

Egynapos és havi SofLens lencsék

Bausch&Lomb cég ajánlata többek között kontaktlencsék széles árukínálata, különböző használati idővel. Minden lencsét SofLens családjába hoztak be.

SofLens lencsék leírása

SofLens lencsék lehetőséget adnak a nagy látási kénylem élvezésére a gyártó által megadott felhasználási időn keresztül. mód viselésre tervezték őket. Gyártására felhasznált egyéni lencse anyag miatt, megfelelőek a szem alakjához. Kétségtelen előnye az, hogy SofLens lencsék anyaga lecsökkenti a fehérje üledékek összegyűlését a lencsék felszínén, és ráadásul könnyítik a mindennapi ápolásukat, ha ez szüéges. SofLens lencsékkel minden felhasználó elfelejtheti, hogy akármilyen látáshibája van. Nagyon kényelmesek, és ideális látást biztosítanak. A SofLens lencsék garantálják a nagy felbontású látást. Szférikus optikával rendelkeznek, ami miatt kristálytiszta látást biztosítanak. Még rossz világítási körülmények között is a SofLens lencsék biztosítani fogják az eszményi látás minõségét. Egész nap mindenkinek nagy kényelmet nyújtanak. Korszerû SofLens lencsék szerkezete hosszú távra nedvesítést eredményez, és nem okozza a szem kiszáradását akkor sem, ha egy nap 12 órán át veseljük. Nem utolsó szempont a SofLens lencsék esetén, hogy használatkor nagyon kényelmesek . Minden lencse hermetikus tárolóba van helyezve, és nagyon könnyû a fel- és levetése. SofLens lencséket hidrogél, magas szintû víz tartalmú Polymacon nevû anyag felhasználásával készítették el. Növeli a lencsék viselésének komfortját. Polymacon alacsonyan hidratált, nem ionos anygok csoportjába tartozik, ami azt jelenti, hogy SofLens lencse még ellenállóbb lett különféle és egyéb szennyezõdések ellen, többek között a fehérje üledékekkel szemben. Bausch&Lomb cégbõl a SofLens márkájú lencsék az egyik legvékonyabb lencsék a világon, amik révén az oxigén áteresztéseinek magas szintjét sikerült elérni. Olyan módon lettek megtervezve, hogy a megfelelõ használat lehetõségét adják a legigényesebb ügyfeleknek is.

Kinek ajánlott SofLens lencse?

SofLens lencsék minden látáshibával rendelkezõknek ajánlott, akik a kontaktlencsék nagy használati kényelmére törekszenek. Azoknak is megfelel, akik asztigmatizmusban és presbiópiában szenvednek. Nem számít, hogy közel- vagy távollátók vagyunk, Soflens lencsék mindenkinek hibátlan látást garantálnak, a körülöttünk lévõ környezet körülményeitõl függetlenül.

SofLens legnépszerûbb lencsék

SofLens márka az egész lencsék csoportjába be van kötve, amelybõl az alábbi típusokat lehet kiemelni:

  • SofLens 38 - havi cserélésre való lencsék, három görbületben gyártott, így könnyen hozzáilleszthetõk minden szemhez.
  • SofLens 59 - ezek lágy kontaktlencsék, 30 napi viselésre szánt napi módban. ökéletesen egyeznek a szem alakjához. Sajátos lencsei anyag minimalizálja a fehérje üledékek összegyûlését és könnyíti az ápolásukat.
  • SofLens 66 Toric - tórikus kontaktlencsék, amely régi elnevezése a SofLens 66 Toric, új lencse elnevezése a Soflens for Astigmatism, asztigmiásoknak való lencsék.
  • Soflens Daily Disposable - egynapi lencsék a Bausch&Lomb cégbõl a használati komfortot értékelõ embereknek létrehozott legújabb termék.. érikus optika révén, ideális látást biztosítanak nagyon kevés fény esetén is.
  • Soflens Daily Disposable Toric for Astigmatism - egynapi lencséket asztigmiásoknak úgy tervezték , hogy minél jobb szem korrigálását biztosítsanak maximális használati komforttal.

Márkás SofLens lencsék

A Optilen.hu webáruház által kínált SofLens lencsék a Bausch&Lomb által létrehozott legmagasabb minőségű márkatermékek, amelyek egy világhírű optikai cég alkotásai. Nézze meg ezen cég más termékeit is: