Olivier X szemüvegek

Megtekintés Rács Lista

1-36/140 termék

Oldal
oldalanként
Megtekintés Rács Lista

1-36/140 termék

Oldal
oldalanként

Olivier X dioptriás szemüvegek és napszemüvegek

Az Olivier X egy olyan márka, amelyet nagy keretválaszték jellemez, beleértve mind a klasszikus, mind a merész modelleket. Egyszerűen jó érzés Olivier X keretekben mutatkozni. Pár pillanat után, miután felveszi, magabiztosabbnak, vonzóbbnak és stílusosabbnak érzi majd magát, mint bárki más a környezetében. Habár a márka nem szándékosan döntött úgy, hogy világos logóval látja el a kereteket, azok esztétikailag annyira jellegzetesek, hogy azonnal feltűnnek. Ha valaki ért a témához, azonnal felismeri azokat.

Milyen jellemzőkkel rendelkeznek az Olivier X szemüvegek?

Az Olivier X dioptriás kereteket és napszemüvegeket modernnek és minimalistának lehet leírni. Nincs bennük agresszió vagy ügyetlenség. Rendkívül könnyűek és tökéletesen kiegyensúlyozottak, tökéletesen illeszkednek az orra anélkül, hogy kellemetlen nyomást okoznának. Ugyanakkor a legjobb anyagokból készülnek, hosszú ideig szolgálnak és rendkívül ellenállnak mindenféle sérülésnek.

Kinek ajánlott az Olivier X szemüveg?

Webáruházunkban megtalálhat dioptriás kereteket és napszemüvegeket is az Olivier X márkától. Kiválóak mindennapi viseletre és különleges alkalmakra is. Női, férfi és unisex változatokban is elérhető, sokféle színben (a visszafogott daraboktól a merészig) és formában (kerek, ovális, téglalap alakú, "macskaszem", valamint nem mindennapi formák - amelyeket egy szóval nehezen lehet leírni; látni kell őket). Választhat különböző anyagokból (fém vagy műanyag) és keret típusokból (vastag és teljes keret vagy keret nélküli). Az Olivier X napszemüvegek esetében is számos lencsetípus közül választhat - különböző szűrőkkel és polarizációval.

Tekintse meg az egyes Olivier X szemüvegeket:

  • Olivier X dioptriás szemüvegek
  • Olivier X napszemüvegek