Férfi kerek szemüvegkeret

Megtekintés Rács Lista

1-24/223 termék

Oldal
oldalanként
Megtekintés Rács Lista

1-24/223 termék

Oldal
oldalanként

Kerek férfi dioptriás szemüvegek

Nem sokkal ezelőtt a kerek dioptriás szemüveget a visszafogott és félénk egyéneknek fenntartott kiegészítőkkel társították. Senkit sem lepett meg az a látvány, hogy valaki nagy, nehéz keretet visel. A divat azonban gyorsan fejlődik, ezért is tértek vissza az ikonikus kerek szemüvegek. Ez az egyedülálló kiegészítő egy csipetnyi titokzatosságot hordoz, így tökéletesen illeszkedik a modern ember megalkuvást nem ismerő karakteréhez.

A klasszikus kerek szemüvegstílus visszatérése

Sok férfi szívesen emlékszik vissza a kerek, kis lencsés szemüvegre, amelyet John Lennon évekkel ezelőtt népszerűsített. Ez a megjelenés az ikonikus stílusok egyik fő elemévé vált, és most már a retro esztétikát értékelő férfiak is szívesen utánozzák. Bárki, aki úgy dönt, hogy megvásárol egy ilyen modellt, nagy esztétikai érzékkel rendelkezik. Ezek a kerek lencsék tökéletesen kiegészítik a masszív, férfias vonásokat, lehetővé téve az egyedi és feltűnő stílusok létrehozását. A kör alakú dioptriás szemüvegek kínálata folyamatosan bővül. Üzletünkben több száz eredeti opciót talál – a klasszikus, visszafogott modellektől az extravagáns, meglepő dizájnokig.

Minden férfi hordhat kerek dioptriás szemüveget?

Még mindig elterjedt az a tévhit, hogy a kerek dioptriás szemüveg csak bizonyos személyeknek felel meg. Az igazság egészen más – a lekerekített lencsékkel ellátott modell az egyik legjobb választás egy stílusos férfi számára. A finom élek szelídebbé, egészségesebbé és fiatalabbá teszik az arcot. Egy ilyen kiegészítő zökkenőmentesen illeszkedik a férfi esztétikába. A férfiak általában kiemelkedő állkapocsvonallal, jól körülhatárolható arccsonttal és éles arcvonásokkal rendelkeznek – esetükben a kerek keretek bizonyulnak a legjobb választásnak. Ez a forma gyakorlatilag minden férfinak ajánlott – kivételt képezhetnek talán a telt arcú egyének. Ez nem jelenti azt, hogy nekik teljesen le kell mondaniuk a kerek szemüvegről – csak ki kell választaniuk a megfelelő modellt, amely illeszkedik az arc anatómiájához.

Nézze meg az egyes kerek szemüvegeket: