KÉSZÜLJÖN FEL A NYÁRRA!

Napszemüvegek 30%-kal olcsóbban
MEGNÉZEM

Férfi kerek napszemüveg

Megtekintés Rács Lista

1-36/154 termék

Oldal
oldalanként
Megtekintés Rács Lista

1-36/154 termék

Oldal
oldalanként

Kerek férfi napszemüveg

A kerek férfi napszemüvegek az időtlen klasszikusok elit csoportjába tartoznak. Bár a férfiak valamivel ritkábban választják ezeket, mint a téglalap vagy ovális kereteket, a „Lenon szemüveg” néven is ismert kereteknek jelentős követői vannak. Ez a modell, bár látszólag szerény és egyszerű, egy hihetetlenül eredeti kiegészítő, amely segíthet újradefiniálni az arculatát.

Kerek napszemüveg - Kiegészítő egyedi stílussal

A kerek lencsés napszemüveg a legjobb társ a férfiak mindennapjaiban. A divatos és praktikus keretek megóvják a szemet a káros sugaraktól, miközben elrejtik az álmatlan éjszakák árulkodó jeleit. Ez a kis kiegészítő magabiztosságot ad és kiemeli egyedi stílusát. A kör alakú napszemüveg klasszikus formája lehetővé teszi, hogy a kiegészítőt könnyedén össze tudja illeszteni az öltözékével és arctípusával. A kerek napszemüveg kiválóan kiegészíti az ingből vagy pólóból álló ruhákat, de semmi akadálya annak, hogy kényelmes, sportos szettekkel is viselje. Nem biztos benne, hogy ez a kerettípus illeszkedik-e az arcformájához? Jó hírünk van: a kerek napszemüvegek szinte mindig tökéletes kombinációt alkotnak jellegzetes, férfias jegyekkel.

Válasszon tartós és biztonságos kerek kereteket

A kör alakú kerettel ellátott napszemüvegek UV-szűrőkkel és megfelelő tanúsítvánnyal rendelkeznek. Ez önbizalmat ad abban, hogy a megvásárolt modell hatékonyan megvédi Önt a veszélyes UV-sugárzástól. Az ilyen keretek között biztonságban érezheti magát és végre ellazulhat. Az ikonikus, kerek lencsék tökéletesen illeszkednek a szórakozás hangulatába. Az ilyen napszemüvegek mellett nem kell attól tartania, hogy azoknak bármi baja lesz – a kínálatunkban szereplő kerek keretek kiváló minőségű anyagokból készülnek. A tartós keret ellenáll az extrém körülményeknek és akkor is sértetlen marad, ha a szemüveg véletlenül kicsúszik a kezéből.

Nézze meg az egyes kerek szemüvegeket: