KÉSZÜLJÖN FEL A NYÁRRA!

Napszemüvegek 30%-kal olcsóbban
MEGNÉZEM

Női macskaszem napszemüveg

Megtekintés Rács Lista

1-36/312 termék

Oldal
oldalanként
Megtekintés Rács Lista

1-36/312 termék

Oldal
oldalanként

Macskaszem formájú napszemüveg

A napsütéses napokon mindenképpen érdemes minőségi napszemüveggel felvérteznünk magunkat, amely megvédi szemünket a káros UV sugárzástól. Javasoljuk, hogy megbízható forrásból válasszon napszemüveget és kerülje az ilyen kiegészítők vásárlását a piacokon vagy a bizonytalan üzletekben. Egy ilyen opció gyakorlatilag nem ad bizonyosságot arról, hogy a napszemüveg valóban megvéd-e minket a naptól, és teljesen biztonságos-e számunkra. Napszemüveg vásárlásakor ügyeljen a szűrő típusára és a lencse színére. A piacon a legnépszerűbbek a barna és fekete lencsés napszemüvegek – érdemes tudni, hogy minél sötétebb a lencse, annál kevesebb fényt enged át, így a világos lencsék ideális választások lesznek a kevésbé intenzív, míg a sötétek az intenzívebb megvilágításokhoz. Ha azonban szemérzékenységgel küszködünk, érdemes barna lencsés napszemüveggel felszerelni magunkat – ezek élességet adnak, kevésbé fáradnak el tőle a szemek, élénkebbé és kontrasztosabbá válik a rajuk keresztül nézett kép.

Macskaszem formájú napszemüveg – Mi jellemzi őket, és kinek felel meg?

A napszemüveg kiválasztásakor a fentebb tárgyalt praktikus szempontok mellett azt is érdemes végig gondolni, hogy melyik napszemüveg passzol leginkább arcunk formájához. Ha ovális vagy kerek arcunk van, akkor a macskaszem formájú napszemüveg remek választás lesz számunkra - szépen karcsúsítja az arcot, kiemeli az arccsontot, optikailag megnagyobbítja a szemet - kiváló választás azoknak, akiknek különösen fontos a napszemüveg ezen funkciója is. A macskaszem formájú napszemüveg egy olyan keretformát takar, amely már régóta nagyon divatos. Választásával garantáltan nagyszerű megjelenést kölcsönöz nekünk, gyakorlatilag minden stílusunkhoz igazodva, legyen az formális vagy lazább. Az üzletünk polcain kapható macskaszem formájú napszemüvegek a legjobb minőségű anyagokból készülnek és számos gyönyörű kivitelben és színben kaphatók.

Gondoskodjon egyedi megjelenéséről a macskaszem formájú napszemüveggel

A macskaszem formájú, más néven Cat Eye napszemüveget az 1950-es évek óta sok felhasználó értékeli és gyakorlatilag az egész világon jelentős népszerűségnek örvend. Üzletünk kínálatában rengeteg modellt talál a világ neves márkáitól és gyártóitól: Loretto, Moretti, Michael Kors vagy Versace - ezek csak példák az ilyen formákat kínáló legnépszerűbb márkák közül. Gondoskodjon elképesztően divatos és stílusos megjelenéséről a Belutti, Polaroid vagy Vogue napszemüvegét választva – ezeket a márkákat nem ok nélkül ismerik és értékelik világszerte, miközben a mai napig egyre több hűséges vásárlójuk van. A legnevesebb gyártók divatos macskaszem dizájnja garantálja az eredeti és egyedi megjelenést, miközben biztosítja a legmagasabb szintű kényelmet és elégedettséget.

Tekintse meg az egyes macskaszem alakú kereteket: