Szemüvegek

Megtekintés Rács Lista

1-23/5324 termék

Oldal
oldalanként
Megtekintés Rács Lista

1-23/5324 termék

Oldal
oldalanként

Dioptriás szemüveg

A szemüveg két fontos szabály betartásával teljesítheti célját. Először is: fontos a megfelelő szemüveg kiválasztása. A lencséket egyénileg kell kiválasztani a látásprobléma és a személyes igények alapján. Másodszor: a keret kiválasztása nem lehet véletlenszerű. Típusuk elsősorban az arcformától és az alkalmazásuktól függ. A szemüvegnek kényelmesnek kell lennie, és a lehető legnagyobb látóteret kell biztosítania. A keret mérete különösen fontos a szemüvegek esetében - ne legyenek túl szélesek ahhoz, hogy korlátozzák a láthatóságot. A szemüvegek piaci kínálata nagyon széles. Ezért érdemes a szemüvegünk fő jellemzőit a kezdetektől fogva meghatározni. Ez mindenképpen megkönnyíti a megfelelő modell kiválasztását, és lerövidíti a vásárlási időt.

Hogyan válasszunk szemüveget látásjavításra?

Először is meg kell határoznia az arcformáját. A kerek keret jól illeszkedik a határozottabb vonásokhoz, míg az ovális arc tökéletesen passzol a markáns, hegyes szemüveghez. Nem csak esztétikai okokból választunk kereteket, hanem elsősorban a megfelelő korrekció érdekében. Derítse ki, hogy milyen típusú szemüveg lesz a legjobb az Ön számára.

A szemüvegeket különböző anyagokból készítik. A legnépszerűbb ezek közül a műanyag, a fém, a titán és a fa. A kiváló minőségű acetátból (műanyagból) készült keret könnyű, ezért nagyon kényelmes viselet, és ellenáll a töréssel szemben. A fém viszont tartósságot biztosít. A titánkereteket különösen az allergiásoknak ajánlják. A fa szemüvegek határozottan divatos kiegészítők, kialakításuk kényelmes viseletet biztosít, könnyűek és rendkívül tartósak.

Érdemes megkérdezni magunktól azt is, hogy mire valók a szemüvegek. Olvasáshoz választhat kisebb keretű modelleket, míg a mindennapi használatra és a távollátásra szánt szemüvegek valamivel nagyobbak legyenek. A sofőröknek olyan modelleket ajánlunk, amelyek a legkevésbé korlátozzák a látást: keret nélküli szemüvegeket vagy keskeny, téglalap alakú kereteket.

Szemüvegmárkák

A legnépszerűbb márkák szemüvegeire jellemző a kiváló minőség és tartósság, a precíz kivitelezés és a legújabb divatirányzatok követése. A modern megjelenést és a magas minőséget a Dolce & Gabbana, Emporio Armani, Marie Bocquel, Michael Kors, Moretti, Ray-Ban, Prada, Versace, Vogue, WALKER és más márkák biztosítják. A számos modell közül érdemes megemlíteni a következő márkák kereteit:

 • Belutti dioptriás szemüvegek - A Belutti egy viszonylag fiatal olasz márka, amely fennállása óta az egyediséggel és a nem konvencionális stílussal társul. Termékválasztékában megtalálható női, férfi és gyermek szemüvegek széles választéka, sok szép, egyedi színben. Ennek a márkának a szemüvegei tökéletesen korrigálják a látásproblémákat, és minden helyzetben tökéletesen éles látást biztosítanak. Ezek a szemüvegek emellett nélkülözhetetlen kiegészítők lesznek, amelyek szinte bármilyen stílushoz tökéletesen illenek.
 • Burberry dioptriás szemüvegek - A Burberry egy bizonyára bemutatást sem igénylő márka, amely elsősorban a luxussal és az eredetiséggel társul. A Burberry szemüvegeket kivételes precizitással és gondossággal készítik, ezért funkcionalitásukról és egyediségükről ismertek. Ennek a márkának széles választéka van női, férfi és gyermek szemüvegekből, így biztos lehet benne, hogy mindenki megtalálja a tökéletes kiegészítőt magának. A keretek sok szép színben és különböző formákban, a keret nélkülitől az extravagánsig kaphatók.
 • Calvin Klein dioptriás szemüvegek - A Calvin Klein egy, az optikai piacon is elismert márka, amelynek választékában női, férfi és uniszex keretek is megtalálhatók. Különböző formájú kereteket és sokféle egyedi színben készült szemüvegek széles választéka megtalálható. Ez garantálja, hogy mindenki megtalálja a tökéletes szemüveget a kínálatban. Ennek a márkának a szemüvegeit masszív kidolgozás és funkcionalitás jellemzi, minden helyzetben tökéletes látást biztosítanak, és maximális kényelmet nyújtanak használatuk során.
 • Carolina Herrera dioptriás szemüvegek - A Carolina Herrera egy híres márka, amely kivételes népszerűségéről ismert gyakorlatilag az egész világon, és az általa gyártott szemüvegek egyedi, visszafogott stílusról és valódi tökéletességről ismertek. A márka kínálatában gyönyörű szemüvegek találhatók olyan nők számára, akik értékelik az egyediséget és a minimalizmust. A keretek ovális, kerek és szögletes formákban kaphatók, de megtalálhatja az örök divatos ""macskaszem"" kereteket is. Ennek a márkának a szemüvegei nemcsak elegáns stílust biztosítanak, hanem minden helyzetben éles és tiszta látást is garantálnak.
 • Carrera dioptriás szemüvegek - A Carrera egy, az optikai piacon jól ismert márka, amely hosszú működése során rendkívül pozitív véleményt alakított ki magáról. Ez a márka elsősorban férfiaknak szánt, kiváló minőségű szemüvegek gyártására koncentrál, bár kínálatában eredeti uniszex szemüvegek is megtalálhatók. A Carrera szemüvegeket a világ számos felhasználója értékeli, és elsősorban a modern, modern stílussal társítják. Mindezt kiegészíti a részletekre való odafigyelés és a precíz kidolgozás.
 • Dolce&Gabbana dioptriás szemüvegek - A Dolce&Gabbana egy közismert márka, amely az eredetiséggel és a luxussal társul. Kínálatában széles választékú szemüveg található nőknek, férfiaknak és uniszex modelleket is kínál, így biztos lehet benne, hogy mindenki megtalálja a számára tökéletes szemüveget. Senkinek sem kell elmondani, hogy a Dolce&Gabbana mindenekelőtt az elegancia meghatározása - a szemüvegek sok szép színben és különféle formákban kaphatók, mind klasszikus, mind szabványos változatban. Ennek a márkának a kiegészítői kiváló dizájnt és tökéletes láthatóságot biztosítanak minden részletben.
 • Emporio Armani dioptriás szemüvegek - Az Emporio Armani egy világszerte népszerű olasz márka. Termékválasztékában különféle dizájnok és színek széles választéka található. A márka szemüvegeit eredeti dizájn és egyfajta nem-konvencionalitás jellemzi, amely vonzza azokat az embereket, akik értékelik az egyedi és merész dizájnt. A márka termékeiben a legjobb minőségű anyagokat használja, ezért az általa létrehozott kiegészítők szilárdságról, precíz kidolgozásról és megingathatatlan tökéletességről ismertek - ez egy tökéletes márka az igényes, magabiztos ügyfelek számára, akik mindenkit szeretnének lenyűgözni stílusukkal.
 • Hugo Boss dioptriás szemüvegek - A Hugo Boss egyértelműen egyedülálló márka, amely az előkelő eleganciához társul, így biztosan jó választás lesz azok számára, akik értékelik az egyedi stílust, és azok számára is, akik ki akarnak tűnni a tömegből. A márka kiegészítőit a legmagasabb szintű kidolgozás és a legjobb szabvány jellemzi, így kiváló, funkcionális módja lesz a tökéletes látásnak, nem elfelejtve egyedi és eredeti stílusukat, amely szinte bármilyen stílushoz illik, legyen az alkalmi vagy kifinomultabb és formálisabb.
 • Karl Opti dioptriás szemüvegek - A Karl Opti egy német márka, amely a funkcionalitással és a minimalizmussal társul, diszkrét és finom stílus, minden részletben tökéletes. A márka dioptriás szemüvegek széles választékát kínálja női, férfi és uniszex változatban - a választék hatalmas és mindenekelőtt változatos. Ha kiváló látásminőséget szeretne biztosítani szemének, miközben klasszikus és elegáns stílusáról is gondoskodik, a Karl Opti márka lesz a tökéletes választás az Ön számára.
 • Loretto dioptriás szemüvegek - A Loretto egy dinamikusan fejlődő márka, amely egyedi stílusával és eredeti dizájnjával kápráztat el - kínálatában különféle dioptriás szemüvegek találhatók, amelyek nagyszerű megjelenésüket kifogástalan pontossággal és funkcionalitással párosítják. A márka által gyártott kiegészítők női és férfi felhasználók számára egyaránt készülnek, és a számtalan szín és minta lehetővé teszi, hogy még a legigényesebb vásárlók is megtalálják a tökéletes keretet. A márka dioptriás szemüvegei egyedülálló megjelenést és mindenekelőtt tökéletes, éles látást biztosítanak minden helyzetben.
 • Marie Bocquel dioptriás szemüvegek - A Marie Bocquel egy világszerte ismert és elismert optikai márka - kínálatában olyan kiváló minőségű optikai kiegészítők találhatók, amelyek tökéletes látást és maximális funkcionalitást biztosítanak. A gyártó dioptriás szemüvegei nemcsak korrigálják a látáshibákat és biztosítják a tökéletes látást, hanem nélkülözhetetlen, egyedi kiegészítőként is szolgálnak, amelyek szinte bármilyen stílushoz illenek. Ha a legmagasabb szintű funkcionális szemüveget keresi, akkor itt megtalálta. A szemüvegek női és unisex változatban is kaphatók.
 • Max&Joe dioptriás szemüvegek - A Max&Joe egy eredeti márka, amelynek termékeit a kivételes minőség jellemzi. A gyártó dioptriás szemüvegeit precíziós kivitelezés és megingathatatlan funkcionalitás jellemzi. Ezeket a kiegészítőket világszíntű szakértők alkották meg, és azoknak szólnak, akik divatosnak és kényelmesnek akarják érezni magukat dioptriás szemüvegük viselésekor. Webáruházunk kínálatában masszív és praktikus szemüvegeket talál, amelyek széles színválasztékban kaphatók.
 • Max Mara dioptriás szemüvegek - A Max Mara egy egyedülálló márka, amely különböző stílusok őrült keveréke, amelyben egyszerre van minimalizmus és funkcionalitás, stílus és fantasztikus dizájn, és mindezt gyönyörű és élénk színek egészítik ki, amelyek sokasága garantálja, hogy mindenki megtalálja a számára tökéletes dioptriás szemüveget. A Max Mara márka olyan női dioptriás szemüvegeket készít, amelyek a finom szépséget és eleganciát időtlen, egyedi eleganciával ötvözik. E márka választásával biztos lehet benne, hogy egy magas minőségű, szakértők által készített és minden részletében kidolgozott kiegészítőt választ.
 • Michael Kors dioptriás szemüvegek - A Michael Kors egy világszerte ismert márka, és minden bizonnyal nem igényel bemutatást - az elegancia és a luxus fogalmával társul elsősorban. A cég széles választékát kínálja dioptriás szemüvegeknek, amelyek a klasszikust és az eleganciát értékelő nők számára készültek, de érdemes hozzátenni, hogy kínálatában uniszex szemüvegek is találhatók. A márka által készített kiegészítők minden helyzetben egyedi dizájnnal és egyedi stílussal tűnnek ki, masszív és funkcionális kialakításuk pedig tökéletes láthatóságot és a látáshibák megfelelő korrigálását biztosítja.
 • Moschino Love dioptriás szemüvegek - A Moschino Love egy olasz márka, amelyet az általa kínált optikai kiegészítők egyedi dizájnja és számtalan színe jellemzi. A márka dioptriás szemüvegeit nemcsak a masszív kivitelezés és funkcionalitás jellemzi, hanem egyedi, univerzális stílusuk is van, amely még a legigényesebb vásárlók számára is vonzó lesz. A Moschino Love dioptriás szemüvegek stílusos dizájnt és ellenállhatatlan bájt, valamint minden helyzetben tökéletes látásminőséget jelentenek. Ha minden részletre odafigyelve készült, masszív szemüveget keres, akkor ez a márka lesz az Ön számára tökéletes választás.
 • Moretti dioptriás szemüvegek - A Moretti egyedi stílusú márka, amely széles választékát kínálja női és férfi szemüvegeknek. Kínálatában gyermek szemüvegek is találhatók, így olyan márka, amelyből szabadon választhat, az Ön preferenciáihoz szabott kiegészítőt keresve. Érdemes e gyártó kiegészítőit főleg azért választani, mert tökéletes kidolgozás és minden részletre kiterjedő gondosság jellemzi őket. Minden helyzetben biztosítják a látáshibák megfelelő korrigálását.
 • Oakley dioptriás szemüvegek - Az Oakley egy híres márka, amely nevét a napos Kaliforniában lévő, egy bizonyos városnak köszönheti. Az általuk létrehozott termékek egyedi stílusukról és futurizmusukról ismertek, így tökéletesen megfelelnek azoknak, akik értékelik az egyedi megjelenést. Az Oakley dioptriás szemüvegek lehetővé teszik, hogy professzionálisan korrigálják látáshibáit, és minden helyzetben, bármilyen távolságra éles és tiszta látást biztosítanak. A formák és színek változatossága azt jelenti, hogy mindenki megtalálja a tökéletes szemüvegmodellt - női, férfi és gyermek változatban is kaphatók.
 • Olivier X dioptriás szemüvegek - Az Olivier X egy amerikai márka, amely gyorsan megtalálta a piacát az egész világon. A márka kínálatában különféle formájú és sok szép, figyelemfelkeltő mintában és színben kapható dioptriás szemüvegek széles választéka található. A márka egyedi stílusával, optikai kiegészítői pedig egyedi dizájnnal és egy cseppnyi modernitással tűnnek ki. Ez kiváló választás azoknak az igényes felhasználóknak, akik számára a termékek funkcionalitása ugyanolyan fontos, mint stílusuk és precíziós megmunkálásuk.
 • Pepe Jeans dioptriás szemüvegek - A Pepe Jeans egy olyan márka, amely farmernadrágok értékesítésével kezdte, de ma már gyönyörű és precízen készült dioptriás szemüvegek széles választékát is megtaláljuk kínálatában, amelyek kiváló választást jelentenek Önnek, ha masszív és egyedi termékeket keres, amelyeket minden részletre odafigyelve alkottak meg. A Pepe Jeans dioptriás szemüvegeket egyedi stílus és funkcionalitás jellemzi, így nemcsak a tökéletes látást biztosító kiegészítő lesz, hanem fényűző, elegáns kiegészítője szinte bármilyen stílusnak.
 • Persol dioptriás szemüvegek - A Persol egy olyan márka, amely határozottan kiemelkedik a többi közül, sok szép és egyedi dioptriás szemüveget kínál, amelyek használata a maximális kényelemmel párosul. A gyártó által kínált kiegészítők a legmagasabb minőségű anyagokból készülnek, így masszívok és mindenekelőtt funkcionálisak. A Persol dioptriás szemüvegek minden helyzetben éles és tiszta látást biztosítanak, nem szokványos stílusuk pedig tökéletes kiegészítője lesz szinte bármelyik öltöződékének.
 • Prada dioptriás szemüvegek - A Prada egy olasz márka, amely elsősorban a klasszikus stílussal és az eleganciával társul. A márka kínálatában hatalmas választék található dioptriás szemüvegekből, amelyek minden helyzetben éles és tökéletes látást biztosítanak gondos és masszív kidolgozásuknak köszönhetően. A legjobb minőségű anyagokat használják, és minden részletet figyelembe vesznek, így használatuk magas szintű kényelemmel jár. A tökéletes design és kivitelezés, valamint a keretek finom kidolgozása eleganciát és kifinomultságot ad bármelyik stílushoz.
 • Ralph Lauren dioptriás szemüvegek - A Ralph Lauren egy egyedi márka, amelyet minden bizonnyal nem kell bemutatni. Dioptriás szemüvegek széles választékát kínálja nőknek és férfiaknak egyaránt. A Ralph Lauren kiegészítőit mindenekelőtt a professzionalizmus és a precíziós kivitelezés, valamint a minden részletre való odafigyelés jellemzi. A különféle formájú és széles színválasztékú, gyönyörű szemüvegek végtelen számú különböző stílust hoznak létre, amelyek szinte bármilyen helyzetben alkalmazhatók. A márka fő jellemzője azonban nem csak a stílusosság, hanem a termékek funkcionalitása is ugyanolyan fontos - a gyártó dioptriás szemüvegei tökéletes látást biztosítanak Önnek.
 • Ray-Ban dioptriás szemüvegek - A Ray-Ban egy olyan márka, amely elsősorban a pilóta- és Wayfarer szemüvegek optikai piacra való bevezetéséről ismert - már csak ez a tény is a funkcionalitással és a nem szokványos stílussal társítja őket. A Ray-Ban dioptriás szemüvegek a legjobb minőségű anyagokból készülnek, minden részletre odafigyelnek, így használatuk hihetetlenül kényelmes, a felhasználó pedig a stílustól függetlenül divatosnak és elegánsnak érzi magát. A márka termékei minden helyzetben garantálják a tökéletes látást és a látáshibák megfelelő korrigálását.
 • Rodenstock dioptriás szemüvegek - A Rodenstock egy egyedi márka, a legmagasabb minőségű dioptriás szemüvegeket gyártja, amelyek ideális választást jelentenek az igényes felhasználók számára. A gyártó kiegészítői mindenkit megérintenek, aki értékeli az eredeti és klasszikus megjelenést, valamint a luxus finomságát. Ha olyan funkcionális dioptriás szemüveget keres, amely tökéletes látást biztosít, miközben tökéletes stílusos kiegészítő is, akkor a Rodenstock márka lesz az Ön számára tökéletes választás.
 • Santino dioptriás szemüvegek - A Santino egy népszerű márka az optikai piacon, amely kiváló minőségű dioptriás szemüvegeket kínál nőknek és férfiaknak egyaránt. A keretek széles színválasztékban és több mintában kaphatók, így még a legigényesebb felhasználó is megtalálja magának a tökéletes modellt. Ez a márka ötvözi az eleganciát és a minimalizmust, valamint egyfajta könnyedséget és szabadságot nyújt - ezeknek a tulajdonságoknak köszönhetően a Santino keretek tökéletesen illenek szinte bármilyen stílushoz. Biztosítson magának tökéletes látást és nem szokványos stílust, és vásároljon Santino dioptriás szemüveget.
 • Tiamo dioptriás szemüvegek - A Tiamo egy olyan márka, amelyet a jó stílus és az esztétikai érzék jellemez. Kínálatában különféle dioptriás szemüvegek találhatók, amelyek remek kiegészítők lesznek minden helyzetben. A Tiamo dioptriás szemüvegek minden részletre odafigyelve készülnek, egyedi stílusukról és időtlen hagyományaikról ismertek, és ami a legfontosabb, sok szép mintában és színben kaphatók. Ennek a márkának a termékei nemcsak kiváló és egyedi dizájnt biztosítanak Önnek, hanem mindenkor és mindenhol tökéletes látást is.
 • Tommy Hilfiger dioptriás szemüvegek - A Tommy Hilfiger egy világszerte ismert márka, amelyet nem kell bemutatni. Elsősorban egyedi stílusáról és eredetiségéről, valamint egyfajta szabadságáról és könnyedségéről ismert. Ennek a márkának a dioptriás szemüvegei tökéletes és éles látást biztosítanak Önnek, miközben stílusos megjelenést garantálnak. A kiegészítők széles színválasztékban, mintákban és formákban kaphatók, áruházunk kínálatában pedig női, férfi és unisex Tommy Hilfiger dioptriás szemüvegek találhatók.
 • Versace dioptriás szemüvegek - A Versace egy olasz divatház, amely egyedi dioptriás szemüvegeket kínál nőknek és férfiaknak. Számos gyönyörű színben, különféle mintákban és keretformákban kaphatók, így a választék igazán óriási - mindenki megtalálja magának a tökéletes dioptriás szemüveget. A Versace márka által készített kiegészítőket kifogástalan esztétika jellemzi - ideális választás minden olyan felhasználó számára, aki divatos szeretne lenni és ki akar tűnni a tömegből. Funkcionalitás, magas minőség és elegancia - ez a három szó tökéletesen tükrözi a márka igazi karakterét.
 • Vogue dioptriás szemüvegek - A Vogue egy innovatív és modern márka, amely nagy figyelmet fordít az egyediségre és a kivételes eleganciára. Széles kínálatában számos típusú dioptriás szemüveg található, amelyek számos formában, számos gyönyörű színben és mintában kaphatók - mindenki megtalálja itt a számára tökéletes modellt. Nemcsak a divatos és nagyszerű megjelenés a márka mottója, hanem említésre méltó az általa készített kiegészítők megbízhatósága és funkcionalitása is - biztos lehet benne, hogy a Vogue dioptriás szemüvegek hosszú ideig szolgálják majd Önt, biztosítva a látás tökéletes minőségét.
 • WALKER dioptriás szemüvegek - A WALKER egy jól ismert márka az optikai piacon, amely 1987-ben alakult. A katalógusában található optikai kiegészítőket egyedi stílus és időtlen design jellemzik. Ha professzionális dioptriás szemüveget szeretne beszerezni, amely minden helyzetben kiváló látást biztosít, mindenképpen válassza ennek a gyártónak a kiegészítőit - a színek sokasága és a keretek hatalmas választéka azt jelenti, hogy mindenki megtalálja magának a tökéletes modellt, személyes preferenciáihoz igazítva.
 • William Morris dioptriás szemüvegek - A William Morris egy innovatív márka, egyedi és funkcionális kiegészítők gyártására összpontosít, amelyek eredeti stílusukkal a modernitást és a futurizmust képviselik. A William Morris dioptriás szemüvegek a szépséget és az esztétikát egyedi stílussal ötvözik, ami jó választás a retro stílus kedvelői számára. Ennek a márkának a kereteit használva nemcsak egyedi stílust hozhat létre, hanem minden helyzetben élvezheti a tökéletes látást is - találja meg magának a tökéletes modellt!
 • Woodys Barcelona dioptriás szemüvegek - A Woodys Barcelona egy világszerte ismert márka, amely a laminált fa szemüvegkészítésben való alkalmazásáról ismert. Az általa kínált dioptriás szemüvegek egyedi és nem szokványos stílusúak, és kiváló választást jelentenek azok számára, akik értékelik az eredetiséget és az egyediséget. A szemüveg esztétikai megjelenése mellett a gyártó a kivitelezés magas minőségét és a példászerű funkcionalitást is biztosította, ami a Woodys Barcelona dioptriás keretek használatát nemcsak örömtelivé, hanem kényelmessé is teszi. Ne feledje el a tökéletes látást sem, amelyet ennek a márkának a termékei biztosítanak Önnek.

Szemüvegtípusok célcsoporttól függően:

 • Női szemüvegek
 • Férfi szemüvegek
 • Unisex szemüvegek
 • Gyermek szemüvegek

Szemüvegtípusok alakjuk szerint:

 • Pilótaszemüveg
 • Macskaszem szemüveg
 • Kerek szemüveg
 • Ovális szemüveg
 • Szögletes szemüveg
 • Wayfarer szemüveg