Színes kontaktlencsék

Megtekintés Rács Lista

23 termékek

oldalanként
 1. AquaView Color 6 db
  7 990 Ft
  Értékelés:
  5 of 5
  Átlagos értékelés 5 / 5 értékelés alapján 1 értékelés.

  AquaView Color 6 db

  Előfordulhatnak késések a szállításban. Vegye fel a kapcsolatot az ügyfélszolgálattal a termék elérhetőségét illetően.
Megtekintés Rács Lista

23 termékek

oldalanként

Színes lencsék

Közönséges, halványkék vagy barna a szemed? Könnyen megteheted, hogy a szemed sötétzöld, vagy talán fekete legyen. Egy olyan pillantás után vágysz, amelyet senki se felejt el? Csak azt kell tenned, hogy a „macska szem” lencsét veszed fel, és biztos a hatás. A szem színének változásához sebészi beavatkozás nem szükséges, csupán az előbb kiválasztott színárnyalattal, mintával rendelkező színes lencse elég.

Mi az a színes lencse?

A színes lencsék lágy kontaktlencsék, amelyeket látáshibával rendelkező emberek viselhetnek, és azok is , akik tökéletes látással rendelkeznek. Két típusú színes lencse van, nevezetesen korrektív a látás korrigálására és az úgynevezett nullás lencse, amelyeket hibátlan látású embereknek terveztek. A színes lencséket naponta lehet viselni, ugyanúgy, ahogy más típusú lencséket is. A színes lencse egyidejűleg a szem korrigálást és az írisz színének változását is nyújtja. Ez a lencse egyszerű lehetőséget nyújt a saját elképzelésünk megvalósítására rendezvény, lakodalom, akár egy fotózás alkalmával. Ha nullás színes kontaktlencsékről van szó, azok kozmetikai kontaktlencsék, amelyek alkalmatlanok a látáshibákkorrigálására. Csupán az esztétikai feladatokat végzik el.

Kinek ajánlott a színes lencse ?

A színes kontaktlencséket azok választják, akik arra vágynak, hogy a szemszínük intenzívebb és érdekesebb legyen. Farsang, vagy Halloween és András napán, egynapi színes kontaktlencsék különös népszerüségnek örvendnek a nem tipikus színekkel és mintákkal díszítve.öbbségében fiatalok bulijában használtak. Sok színész szintén használja, a forgatókönyvnek megfelelően.

Mire használt a színes lencse?

Színes lencsék ugyan arra a célrahasználhatóak, mint a korrektív kontaktlencsék, tehát a látáshiba javítására. A szem színét változtatják az írisz színének területén. Ilyen módon a saját szem színünket is tudjuk kihangsúlyozni, akár kék, zöld, vagy barna a szemünk színe. Más színes lencsék, az úgynevezett Wild Eyes lencsék, azok mintás lencsék, lehetőséget adnak a nem mindennapi saját elképzésünk változtatására. Például macskaszemű lencsék is vannak. Érdekes árnyalatokban kapható lencsék a szemekhez képest– fehér, piros, akár sárga vagy fekete. Ha színes lencse kényes árnyalat formájában előfordul, akkor a létező írisz színének megerősítésére és kihangsúlyozására, továbbá is a színes melírok megadására használható. Színes kontaktlencsék az egész szem területén helyezkedhetnek el, és ez esetben változhathatják az emberi szem természetes színét. A színes kotaktlencséket rendszeresen ápolni kell speciális folyadékok használásával, valamint steril tárolókban való tartással. Az optikai boltokban az egynapi színes lencséket, és a meghosszabított használati idővel rendelkező lencséket találjuk meg.

Színes lencsék legnépszerűbb gyártói

Színes lencséket következõ cégek gyártanak: