Dailies® FreshLook® Illuminate™ Rich Brown 10 db

Darabszám a csomagban:

10 darab

Elérhetőség:

Akár 10 munkanap

Darabszám a csomagban:

10 darab

A mi árunk:

4 980 Ft
Többet spórolhat azzal, ha többet vásárol!

A Dailies® FreshLook® Illuminate™ Rich Brown kontaktlencse napi kontaktlencse, a Alcon új terméke.


Az Dailies® FreshLook® Illuminate™ Rich Brown jellemzői:


A Dailies® FreshLook® Illuminate™ Rich Brown kontaktlencse ideális azok számára, akik különleges lencséket akarnak kipróbálni vagy csak néha szeretnének kontaktlencsét viselni. A lencsét úgy tervezték, hogy megvilágítsa szemed a természetes szemszín megváltoztatása nélkül. Egy speciális réteg veri vissza a fényt, amely a szemnek gyönyörű gyöngyházfényt ad.

A Dailies® FreshLook® Illuminate™ Rich Brown kontaktlencse tartalmaz egy pupilla körüli mintázatot, hogy rögzítse és visszaverje a fényt. A szabadalmaztatott LightStream technológiának köszönhetően a lencsék széle rendkívül vékony, így kényelmes viseletet biztosít. Víztartalma 69%, anyaga Nelfilcon A (31%).

 

A termék csomagban is elérhető:

További információ
GyártóALCON
MárkaFreshlook
Darabszám a csomagban10 darab
ElérhetőségAkár 10 munkanap
Write Your Own Review
Értékelés írása:Dailies® FreshLook® Illuminate™ Rich Brown 10 db
Az Ön értékelése

Hogyan válasszuk ki a Dailies® FreshLook® Illuminate™ Rich Brown 10 darabos kontaktlencséit?

A Dailies® FreshLook® Illuminate™ Rich Brown 10 darabos kontaktlencsék kiválasztásához használhatja saját paramétereit, mint a lencsék dioptriája és görbülete, vagy konzultálhat egy optometristával. A csomagolás 10 darab lencsét tartalmaz, ami ideális azok számára, akik az egynapos cserélhető lencséket részesítik előnyben. Ezenkívül ezek a kontaktlencsék Rich Brown színes effektust kínálnak, ami kiemeli a szem természetes megjelenését.

Biztonságosak a Dailies® FreshLook® Illuminate™ Rich Brown kontaktlencsék?

Igen, a Dailies® FreshLook® Illuminate™ Rich Brown kontaktlencsék biztonságosan használhatók, mivel egynaposak, így kiküszöbölik a hosszantartó használatból eredő szemfertőzések kockázatát. Továbbá, az Alcon neves gyártója által készítettek, ami magas minőséget és biztonságot garantál.

Milyen látáshibára valók a Dailies® FreshLook® Illuminate™ Rich Brown?

A Dailies® FreshLook® Illuminate™ Rich Brown kontaktlencsék a rövidlátás korrekciójára szolgálnak, tehát ideálisak azok számára, akik nehezen látnak távoli tárgyakat.

Hogyan kell felhelyezni a Dailies® FreshLook® Illuminate™ Rich Brown kontaktlencséket?

A Dailies® FreshLook® Illuminate™ Rich Brown kontaktlencsék felhelyezése egyszerű. Minden használat előtt alaposan mosson és szárítson kezet. Ezután óvatosan helyezze a lencsét az indexujja hegyére és távolítsa el a szemhéjakat. Helyezze be a lencsét a szemébe, felnézve.

Hogyan lehet levenni a Dailies® FreshLook® Illuminate™ Rich Brown kontaktlencséket?

A Dailies® FreshLook® Illuminate™ Rich Brown kontaktlencsék eltávolításához ismét mosson és szárítson kezet. Ezután óvatosan húzza le az alsó szemhéjat, hogy megmutassa a lencse alsó szélét. Ezután finoman szorítsa össze a lencsét az ujjaival és húzza ki a szemből.