Dailies® FreshLook® Illuminate™ Rich Brown 30 db

Darabszám a csomagban:

30 darab

Elérhetőség:

Akár 10 munkanap

Darabszám a csomagban:

30 darab

A mi árunk:

13 500 Ft
Többet spórolhat azzal, ha többet vásárol!

A Dailies® FreshLook® Illuminate™ Rich Brown kontaktlencse napi kontaktlencse, a Alcon új terméke.


Az Dailies® FreshLook® Illuminate™ Rich Brown jellemzői:


A Dailies® FreshLook® Illuminate™ Rich Brown kontaktlencse ideális azok számára, akik különleges lencséket akarnak kipróbálni vagy csak néha szeretnének kontaktlencsét viselni. A lencsét úgy tervezték, hogy megvilágítsa szemed a természetes szemszín megváltoztatása nélkül. Egy speciális réteg veri vissza a fényt, amely a szemnek gyönyörű gyöngyházfényt ad.

A Dailies® FreshLook® Illuminate™ Rich Brown kontaktlencse tartalmaz egy pupilla körüli mintázatot, hogy rögzítse és visszaverje a fényt. A szabadalmaztatott LightStream technológiának köszönhetően a lencsék széle rendkívül vékony, így kényelmes viseletet biztosít. Víztartalma 69%, anyaga Nelfilcon A (31%).

 

A termék csomagban is elérhető:

További információ
GyártóALCON
MárkaFreshlook
Darabszám a csomagban30 darab
ElérhetőségAkár 10 munkanap
Write Your Own Review
Értékelés írása:Dailies® FreshLook® Illuminate™ Rich Brown 30 db
Az Ön értékelése

Hogyan válasszuk ki a Dailies® FreshLook® Illuminate™ Rich Brown 30 darabos kontaktlencséit?

A Dailies® FreshLook® Illuminate™ Rich Brown 30 darabos kontaktlencsék kiválasztásához használhatja saját méréseit, megadva az optometristának a lencsék paramétereit, mint a dioptria (erősség) és a görbület. Szintén kérheti egy optometrista segítségét, aki átfogó szemvizsgálatot végez és kiválasztja az Ön számára megfelelő lencséket. 30 darabos kiszerelésben kaphatók, kényelmes és hosszantartó használatot biztosítva, miközben gazdagítják a tekintetet.

Biztonságosak a Dailies® FreshLook® Illuminate™ Rich Brown kontaktlencsék?

Igen, a Dailies® FreshLook® Illuminate™ Rich Brown kontaktlencsék biztonságosan használhatók, amennyiben megfelelően ápolják és az ajánlásoknak megfelelően használják őket. Az Alcon neves gyártója által készítettek, Narafilcon A anyagot tartalmaznak, amely magas szintű kényelmet és biztonságot garantál a felhasználó számára.

Milyen látáshibára valók a Dailies® FreshLook® Illuminate™ Rich Brown?

A Dailies® FreshLook® Illuminate™ Rich Brown kontaktlencsék a rövidlátás korrekciójára szolgálnak, azaz a távoli látás problémájára jelentenek megoldást. Tehát tökéletes választás azok számára, akik ebben a látáshibában szenvednek.

Hogyan kell felhelyezni a Dailies® FreshLook® Illuminate™ Rich Brown kontaktlencséket?

A Dailies® FreshLook® Illuminate™ Rich Brown kontaktlencsék felhelyezése egyszerű és kényelmes. A lencse felhelyezése előtt alaposan mosson és szárítson kezet, majd óvatosan helyezze a lencsét az indexujja hegyére. Ezután finoman húzza félre a szemhéjat és helyezze a lencsét a szemre, egyenesen előre nézve. A lencse elhelyezése után többször is pislogjon, hogy a lencse megfelelően pozicionálódjon.

Hogyan lehet levenni a Dailies® FreshLook® Illuminate™ Rich Brown kontaktlencséket?

A Dailies® FreshLook® Illuminate™ Rich Brown kontaktlencsék eltávolításához ismét mosson és szárítson kezet. Ezután óvatosan távolítsa el a szemhéjat és a hüvelykujját és mutatóujját használva finoman fogja meg a lencsét, majd óvatosan húzza ki azt.