AquaView lencsék

Megtekintés Rács Lista

18 termékek

oldalanként
Megtekintés Rács Lista

18 termékek

oldalanként

Egynapos, kéthetes és havi AquaView lencsék

A kontaktlencsék napi használata sok ember számára természetes kötelezettséggé válik. A megfelelően kiválasztott kontaktlencsék nemcsak nagyszerű szabadságérzetet és függetlenséget adnak, hanem számos hibát is korrigálhatnak. Az ügyfelek által legnépszerűbb és legértékesebb lencsecsoportok egyike az AquaView. Ez a márka gazdag termékkínálatában több olyan típusú kontaktlencse található, amelyeket az ügyfél igényeihez igazítanak.

AquaView lencsék leírása

Az AquaView lencsék a legmagasabb minőségű, legmodernebb anyagokból, például Methafilcon A-ból és Bioxifilcon B-ből készülnek. A termékek magas hidratáltsága azt jelenti, hogy egész nap viselhetők, anélkül, hogy aggódni kellene a ""fáradt szem"" gyakori jelensége miatt. Ezenkívül az AquaView lencsék nátrium-hialuronátot is tartalmaznak, így azok számára is kényelmesek, akik az úgynevezett száraz szem szindrómában szenvednek. Az AquaView kontaktlencsék egyik fő jellemzője a magas oxigénáteresztő képességük, amely biztosítja a szem megfelelő hidratálását a viselés teljes ideje alatt.

Az aszférikus felépítésű lencsék biztosítják a viselő számára a folyamatosan helyes és éles látást. Jelentősen javítják a látás minőségét is. Az AquaView kontaktlencsék az egyik legvékonyabb lencsék a szemészeti piacon, ami nagyon könnyen felhelyezhetővé teszi őket. A lencsét viselő személy gyakorlatilag nem érzi, hogy hordja őket. Kaphatók színezés nélkül kontaktlencsék, valamint színezett kontaktlencsék is azok számára, akik meg akarják változtatni a szemük színét. Ezenkívül az összes márkatermék UV-szűrővel rendelkezik, amely megvédi a szemet a napfénytől és a káros UVA (85%) és UVB (40%) sugaraktól.

Kiknek szólnak az AquaView lencsék?

Az AquaView kontaktlencsék kifejezetten azok számára készültek, akiknek korábban problémáik voltak a száraz szemmel és az abból eredő diszkomfort érzéssel. Jól alkalmazhatók olyan ügyfelek számára is, akik napi rendszerességgel panaszkodnak a szem gyors fáradására. A lencséket használhatják rövidlátók, távollátók és astigmiások egyaránt, valamint azok is, akik nem szenvednek látáshibáktól, de szeretnék megváltoztatni a természetes szemszínüket. A lencsék napi, kéthetes és havi használatra is rendelkezésre állnak.

Márkás AquaView lencsék

A webáruházunk által kínált AquaView kontaktlencsék a legmagasabb minőségű márkatermékek, amelyek a legújabb technológiai megoldások alapján készülnek.

Milyen típusú AquaView lencsék léteznek?

  • AquaView Color - havi használatra szánt lencsék, amelyek a látáshibák korrigálása mellett lehetővé teszik a szem színének megváltoztatását. Hét színváltozatban kapható.
  • AquaView Daily - napi cserélésre szánt lencsék, amelyek nem igényelnek ápolást, és gond nélkül viselhetők több órán keresztül naponta;
  • AquaView Moist - hidrogél havi cserélésű lencsék, amelyeket hipermetropia és miopia korrigálására használnak;
  • AquaView Moist 2 weeks - két hetente cserélhető lencsék, amelyek a korrekciós tulajdonságok mellett tökéletesen blokkolják az ultraibolya sugarakat;
  • AquaView Monthly - szférikus lencsék havi használatra, amelyek a miopiát és a hipermetropiát korrigálják;
  • AquaView Toric - havi lencsék napi használatra, az astigmatizmus korrigálására;