AquaView Toric 3 db

Előfordulhatnak késések a szállításban. Vegye fel a kapcsolatot az ügyfélszolgálattal a termék elérhetőségét illetően.
Értékelés:
4.8 of 5
Átlagos értékelés 4.8 / 5 értékelés alapján 5 értékelés.
Darabszám a csomagban:

3 darab

Elérhetőség:

Akár 18 munkanap

Darabszám a csomagban:

3 darab

A mi árunk:

5 450 Ft
Többet spórolhat azzal, ha többet vásárol!
Értékelés:
4.8 of 5
Átlagos értékelés 4.8 / 5 értékelés alapján 5 értékelés.
gabor
5.0000
Nagyszerű termék!
Ildikó
5.0000
Nagyszerű termék, kényelmes, elfelejtem hogy kontaktlencsét viselek, annyira kényelmes
Luca
5.0000
A lencsék nem csúsznak el, könnyű behelyezni és kivenni, nem mosódik el a kép. Elégedett vagyok :)

Az AquaView Toric kontaktlencse asztigmatikus, havi használati idejű kontaktlencse, amelyet napi rendszerességgel viselhet.

 
Ideális látásminőség - a lencse anyagának jelentős rugalmassága lehetővé teszi, hogy rövid idő után tökéletesen alkalmazkodjon a szem egyedi alakjához, stabilan a felszínen maradva - kiesés és gyűrődés nélkül.
Legnagyobb kényelem használat közben - a víztartalom elérheti az akár 55%-ot is, ami közvetlen hatással van a lencse vízmegtartó képességére. Ez pedig kedvező hidratálást eredményez, amely bevonja a szemeket is, és megakadályozza a kiszáradást és az irritációt.
Extra stabilizációs rendszer - minden lencse innovatív anyagból készül, amely magas ellenállást mutat a fehérje lerakódás és más szennyeződések ellen. Ennek eredményeként még egy teljes nap után is a lencsék tiszták és frissek.
Még könnyebb alkalmazás - a lencse rendszeres és megfelelő használata lehetővé teszi a rövid- és távollátás további romlásának megakadályozását.
Védelem az UV-sugárzás ellen - AquaView Toric
Védelem az UV-sugárzás ellen - minden lencsét elláttak modern UVA/UVB szűrőkkel, amelyek közel 98%-át elnyelik a káros napsugárzásnak, és még jobb egészséget eredményeznek.
 

Az AquaView Toric jellemzői: 

Az AquaView Toric kontaktlencse jellemzői: Ezek a lencsék havi használati idejű kontaktlencsék asztigmiások számára kifejlesztve. A lencsék anyaga Hioxifilcon A. Ez az anyag magas fokú hidratációt biztosítva (55 %) lehetővé teszi, hogy az AquaView Toric kontaktlencse viselése ugyanolyan kényelmes legyen az utolsó használati napon is, mint az elsőn. A High Definition Vision által az AquaView Toric kontaktlencsék garantáltan a legmagasabb minőséget biztosítják a látás minden távolságában, mivel tökéletes látásélességet biztosítanak.

Az AquaView Toric kontaktlencséknek stabilnak kell lenniük ahhoz, hogy a legtisztább, legjobb látást biztosítsák. A Prism Ballasted kialakítás védi a kontaktlencsét attól, hogy elmozduljon a szemen és lehetővé teszi, hogy az egyes szembetegségekhez alkalmazkodjon. A lencsék világos kék színűek, amely megkönnyíti a lencsék felhelyezését és akadály nélküli eltávolítását, azok számára is, akik először használnak kontaktlencsét.
 

Kinek ajánlott az AquaView Toric kontaktlencse?

 

Ezek a lencsék olyanok számára lettek kifejlesztve, akik asztigmiával küzdenek. Különösen azok számára javasoljuk, akik elvárják a legmagasabb kontaktlencse-viselési kényelmet és kiváló látásélességet.

 

A AquaView Toric lencse paraméterei:

 
Kategória Havi kontaktlencse
Tórikus Kontaktlencse
Márka AquaView lencsék
Gyártó INTEROJO
Dioptria: -10,00 és -6,00 között (0,50 D lépték)
-6,00 és +6,00 között (0,25 D lépték)
Cilinder -0,75; -1,25; -1,75; -2,25
Tengely 10°, 20°, 30°, 60°, 70°, 80°, 90°, 100°, 110°, 150°, 160°, 170°, 180°
Görbület 8,6
Átmérő 14,2
Dk/t 23 x 10-9
Hidratációs fok 55%
Anyag Hioxifilcon A
Technológia Prism Ballasted Design, High Definition Vision
 

A termék csomagban is elérhető:

További információ
GyártóINTEROJO
MárkaAquaView
Darabszám a csomagban3 darab
ElérhetőségAkár 18 munkanap
Write Your Own Review
Értékelés írása:AquaView Toric 3 db
Az Ön értékelése

Hogyan válasszuk ki az AquaView Toric 3 darabos kontaktlencséit?

Az AquaView Toric 3 darabos kontaktlencséket önállóan is kiválaszthatja, felhasználva a csomagoláson található termékparamétereket, mint a dioptria, görbület és tengelyek. Szintén igénybe veheti egy optometrista szolgáltatásait, aki segít kiválasztani az Ön igényeinek megfelelő lencséket. A csomagban található három lencse, ami egy hónapra elegendő.

Biztonságosak az AquaView Toric kontaktlencsék?

Igen, az AquaView Toric kontaktlencsék biztonságosan használhatók, amennyiben megfelelően ápolják őket és betartják a használati utasításokat. A gyártójuk, az Interojo, gondoskodik a magas minőségű anyagok felhasználásáról, így biztosítva a viselésük kényelmét és biztonságát.

Milyen látáshibákra valók az AquaView Toric?

Az AquaView Toric kontaktlencsék az asztigmatizmus korrekciójára szolgálnak, tehát ideálisak azok számára, akiknek a szaruhártyája vagy a lencse alakja nem szabályos. Ezáltal biztosítják az éles látást és kényelmet egész nap.

Hogyan kell felhelyezni az AquaView Toric kontaktlencséket?

Mielőtt felvenné az AquaView Toric kontaktlencséket, győződjön meg róla, hogy a kezei tiszták és szárazak. Ezután helyezze a lencsét az indexujja végére, óvatosan tartsa szét a alsó szemhéjat, helyezze a lencsét a szemére, majd engedje el a szemhéjat. Ellenőrizze, hogy a lencse helyesen pozícionált-e a szemen.

Hogyan kell levenni az AquaView Toric kontaktlencséket?

Mielőtt levenné az AquaView Toric kontaktlencséket, ismételten győződjön meg róla, hogy a kezei tiszták és szárazak. Ezután óvatosan tartsa szét az alsó szemhéjat, csúsztassa a lencsét az indexujjával a szem közepéig, majd óvatosan fogja meg a lencsét a hüvelykujjával és az indexujjával, és vegye ki.