AquaView Toric 6 db

Előfordulhatnak késések a szállításban. Vegye fel a kapcsolatot az ügyfélszolgálattal a termék elérhetőségét illetően.
Értékelés:
5 of 5
Átlagos értékelés 5 / 5 értékelés alapján 4 értékelés.
Darabszám a csomagban:

6 darab

Elérhetőség:

Akár 18 munkanap

Darabszám a csomagban:

6 darab

A mi árunk:

9 910 Ft
Többet spórolhat azzal, ha többet vásárol!
Értékelés:
5 of 5
Átlagos értékelés 5 / 5 értékelés alapján 4 értékelés.
Emilis
5.0000
Nem érzem, hogy a szemembe van :) Ajánlom mindenkinek!
Csaba
5.0000
Biofinitys társával összehasonlítván, ez sokkal kényelmesebb... már szinte hiányzik, mert most Biofinitym van. A 30. nap környékén is lágy, olyan mint az első nap, ezért ha nem jegyzem meg, mikor is tettem be, nehezen veszem észre, mikor jár le a 30. napja, míg Biofinitynél már a szemem szól 1-2 nappal a lejárat után. (szerencsére jó szemeim vannak... nem véres sosem... ellenben más, nem kontaktlencsét viselő ismerőssömel...)
Gertrud
5.0000
Fél éve használom a lencséket, most rendeltem új adagot, mert nagyon elégedett vagyok ezzel a lencsével, és megfizethető. Sokáig lehet hordani és nem érzem tőle fáradtnak a szemem.Az AquaView Toric kontaktlencse asztigmatikus, havi használati idejű kontaktlencse, amelyet napi rendszerességgel viselhet.
Ideális látásminőség - a lencse anyagának jelentős rugalmassága lehetővé teszi, hogy rövid idő után tökéletesen alkalmazkodjon a szem egyedi alakjához, stabilan a felszínen maradva - kiesés és gyűrődés nélkül.
Legnagyobb kényelem használat közben - a víztartalom elérheti az akár 55%-ot is, ami közvetlen hatással van a lencse vízmegtartó képességére. Ez pedig kedvező hidratálást eredményez, amely bevonja a szemeket is, és megakadályozza a kiszáradást és az irritációt.
Még könnyebb alkalmazás - a lencse rendszeres és megfelelő használata lehetővé teszi a rövid- és távollátás további romlásának megakadályozását.
Extra stabilizációs rendszer - minden lencse innovatív anyagból készül, amely magas ellenállást mutat a fehérje lerakódás és más szennyeződések ellen. Ennek eredményeként még egy teljes nap után is a lencsék tiszták és frissek.
Védelem az UV-sugárzás ellen - AquaView Toric
Védelem az UV-sugárzás ellen - minden lencsét elláttak modern UVA/UVB szűrőkkel, amelyek közel 98%-át elnyelik a káros napsugárzásnak, és még jobb egészséget eredményeznek.
6 darab a csomagban - AquaView Toric
6 darab a csomagban - a legnagyobb kiszerelésű AquaView Toric biztos tetszeni fog Önnek, mivel hosszabb ideig elfelejtheti az új csomag vásárlásának szükségességét. Ez így gazdaságos megoldás az asztigmatikusok számára, akik a megbízható optikai megoldást részesítik előnyben.
 

Az AquaView Toric jellemzői:

Az AquaView Toric kontaktlencse jellemzői: Ezek a lencsék havi használati idejű kontaktlencsék asztigmiások számára kifejlesztve. A lencsék anyaga Hioxifilcon A. Ez az anyag magas fokú hidratációt biztosítva (55 %) lehetővé teszi, hogy az AquaView Toric kontaktlencse viselése ugyanolyan kényelmes legyen az utolsó használati napon is, mint az elsőn. A High Definition Vision által az AquaView Toric kontaktlencsék garantáltan a legmagasabb minőséget biztosítják a látás minden távolságában, mivel tökéletes látásélességet biztosítanak.

Az AquaView Toric kontaktlencséknek stabilnak kell lenniük ahhoz, hogy a legtisztább, legjobb látást biztosítsák. A Prism Ballasted kialakítás védi a kontaktlencsét attól, hogy elmozduljon a szemen és lehetővé teszi, hogy az egyes szembetegségekhez alkalmazkodjon. A lencsék világos kék színűek, amely megkönnyíti a lencsék felhelyezését és akadály nélküli eltávolítását, azok számára is, akik először használnak kontaktlencsét.

 

Kinek ajánlott az AquaView Toric kontaktlencse?


Ezek a lencsék olyanok számára lettek kifejlesztve, akik asztigmiával küzdenek. Különösen azok számára javasoljuk, akik elvárják a legmagasabb kontaktlencse-viselési kényelmet és kiváló látásélességet.  

A AquaView Toric lencse paraméterei:

 
Kategória Havi kontaktlencse
Tórikus Kontaktlencse
Márka AquaView lencsék
Gyártó INTEROJO
Dioptria: -10,00 és -6,00 között (0,50 D lépték)
-6,00 és +6,00 között (0,25 D lépték)
Cilinder -0,75; -1,25; -1,75; -2,25
Tengely 10°, 20°, 30°, 60°, 70°, 80°, 90°, 100°, 110°, 150°, 160°, 170°, 180°
Görbület 8,6
Átmérő 14,2
Dk/t 23 x 10-9
Hidratációs fok 55%
Anyag Hioxifilcon A
Technológia Prism Ballasted Design, High Definition Vision
 

A termék csomagban is elérhető:

További információ
GyártóINTEROJO
MárkaAquaView
Darabszám a csomagban6 darab
ElérhetőségAkár 18 munkanap
Write Your Own Review
Értékelés írása:AquaView Toric 6 db
Az Ön értékelése

Hogyan válasszuk ki az AquaView Toric 6 darabos kontaktlencséit?

Az AquaView Toric 6 darabos kontaktlencséket önállóan is kiválaszthatja, felhasználva a csomagoláson található paramétereket, mint a cilinder értéke, tengely és a szférikus erő. Szintén kérhet segítséget optometristától, aki segít kiválasztani a látás igényeinek megfelelő lencséket. A csomag 6 darab lencsét tartalmaz, ami hosszabb ideig tartó használatot tesz lehetővé.

Biztonságosak az AquaView Toric kontaktlencsék?

Igen, az AquaView Toric kontaktlencsék biztonságosan használhatók, amennyiben betartják a higiéniai és megfelelő karbantartási utasításokat. Az Interojo által gyártott, magas minőségű anyagokból készült lencsék biztosítják a szemek kényelmét és biztonságát.

Milyen látáshibákra valók az AquaView Toric?

Az AquaView Toric kontaktlencsék az asztigmatizmus korrekciójára szolgálnak, amely a szaruhártya vagy a szemlencse ireguláris alakjából adódik. Speciális kialakításuk és formájuk révén éles látást biztosítanak és csökkentik a kép elmosódását.

Hogyan kell felhelyezni az AquaView Toric kontaktlencséket?

Az AquaView Toric kontaktlencsék felhelyezése egyszerű. Mielőtt a szemére helyezné őket, győződjön meg róla, hogy a kezei tiszták és szárazak. Óvatosan helyezze a lencsét az indexujja végére, húzza le az alsó szemhéjat, és helyezze a lencsét óvatosan a szaruhártyára. Kérhet segítséget az optometristától, aki bemutatja a helyes technikát.

Hogyan kell levenni az AquaView Toric kontaktlencséket?

Az AquaView Toric kontaktlencsék eltávolítása is könnyű. Ismételten győződjön meg róla, hogy a kezei tiszták és szárazak. Ezután óvatosan húzza le az alsó szemhéjat, csúsztassa a lencsét az indexujjával az szem külső részére, majd óvatosan fogja meg a lencsét a hüvelykujjával és az indexujjával, és vegye ki. Ezután helyezze a lencsét a tároló oldatba.