Lencse kiegészítők

Megtekintés Rács Lista

15 termékek

oldalanként
Megtekintés Rács Lista

15 termékek

oldalanként

Lencsekiegészítők

Mindennapi kontaktlencsék használata nagyon kényelmes, és ez nagy alternatíva a közönséges szemüveg használatához képest. Rendszeres kicserélésre való lencsék megfelelő ápolást és steril tárolókban tartást igényelnek. A lencse tárolói csak egy fajta tartozékok a kontaktlencsék felhasználóiknak való kiegészítők között.

Lencsékhez való kiegészítők fajtái

Tulnyomó részben „lencse kiegészítők” fogalmába tartoznak mindenféle lencsetárolók. Ezek általában lapos tárolók két rekesszel, amelyek el vannak nevezve „bal lencse” és „jobb lencse”. Tárolók műanyagból vagy üvegből lehetnek. A rekeszük csavaros, így a lencsékbe és az ápolófolyadékba nem kerül semmiféle mikroorganizmus, szennyeződés, vagy akár átlagos kosz. A tároló mindenképpen steril kell hogy legyen ahhoz, hogy a lencse szennyeződést vagy sérülést ne szenvedjen. Emiatt a lencse kiegészítők ajánlatában steril tárolók is kaphatók. Baktérium nélküli lencsetároló biztosítja a kontaktlencsék megfelelő tartási körülményeit. Lencsetárolók változó mintákban és színekben kaphatók. Mutatósak és különféle állatok vagy tárgyak formáit vehetik fel. Lencsetárolók speciális utazási készletek is lehetnek, amelyek hasznosak mindenféle kirándulásra és utazásra, pláne táborozás és sátorozás közben, amikor nehéz a kontaktlencsék steril tisztaságának megtartása. A szem kondiciójának megfelelő megóvására a kontaktlencsék használatakor, sok ember szemekre való uborka pelyheket használ . Ez enyhíti a bepirosodásokat, amelyek néha attól vannak, hogy túl sokáig egy pár lencsét használunk. A lencse kiegészítők között meg lehet említeni a speciális lencsecsipeszt, lencsetárolók bezárására való fogókat, továbbá a szemcseppek, lencse kihúzására való szívókat, vagy az úszószemüveget a lencséket viselő embereknek.

Termék leírások

A sokféle kontaktlencse kiegészítők típusainak felsorolása:

  • Lapos lencsetok - ez a kontaktlencse tárolóinak típusa. Lencsetárolók – üveg vagy műanyag lencsetárolók, ezek színes vagy steril lencsetárolók is lehetnek.
  • Szemcseppek - szemnedvességet biztosítanak a kontaktlencse használatakor.
  • Utazási készletek - az összetételük lencsetárolók, szemcseppek, kis lencsetárolók lencse tisztítási folyadékkal együtt. Ez könnyíti a lencsék tárolását kiránduláskor.
  • Uborka pelyhek szemekre - megnyugtatják a fáradt szemeket a lencse hosszabb viselése után.
  • Tárolók kinyitására és bezárására való fogók - az üveges lencsetárolókat evvel az eszközzel kell bezárni.
  • Lencsecsipesz - könnyíti a lencsék kihúzását a tárolókból.
  • Lencse szívó - ez egy érdekes lencsetartozék, amely lehetővé teszi a gyors és steril, merev és lágy lencsék kihúzását a szemekből.
  • Úszószemüveg, lencséket viselő embereknek - lehetetlenné teszi a víz áttörését az úszószemüvegen, és ezért nem esik ki a lencse.