Négyzet Utazó szett

Darabszám a csomagban:

1 darab

Elérhetőség:

Akár 5 munkanap

Darabszám a csomagban:

1 darab

A mi árunk:

1 490 Ft
Többet spórolhat azzal, ha többet vásárol!

Minden kontaktlencse használó tudja, mennyire fontos minden nap tisztán és higiénikusan tartani a lencséket. Ugyanilyen fontos ezekre az aspektusokra odafigyelni, amikor utazunk, például kirándulásra vagy hosszú vonatútra megyünk. Ehhez érdemes felszerelkezni egy utazó készlettel, amely segítségével megfelelően, gyorsan és kényelmesen gondoskodhatunk a lencséinkről.

A Square utazó készlet tökéletes választás mindenkinek, jól fog működni mind felnőttek, mind gyerekek számára. Az elegáns, négyzet alakú doboz könnyedén elfér egy kézitáskában vagy akár a zsebben is. A készlet tartalmazza az összes szükséges eszközt a lencsék tisztításához, például egy lencsetartót a tároláshoz, valamint egy kis, praktikus csipeszt, amely megkönnyíti a lencsék eltávolítását a tartóból. Emellett az utazó készlet rendelkezik egy kis, kényelmes tükörrel is, amely segíthet a lencsék behelyezésekor, és más napi tevékenységek során is hasznos lehet, például sminkjavításnál.

Érdemes felszerelkezni ezzel az utazó készlettel, ha rövid kirándulásra vagy hosszabb utazásra készül. A doboz több különböző színben elérhető.

További információ
GyártóNingbo Kaida Rubber & Plastic Technology Co. Ltd.
MárkaEgyéb
Darabszám a csomagban1 darab
Lencse színétBlack, Green, Navy, Silver
ElérhetőségAkár 5 munkanap
Write Your Own Review
Értékelés írása:Négyzet Utazó szett
Az Ön értékelése