Ápolószerek Clean Active

Megtekintés Rács Lista

5 termékek

oldalanként
Megtekintés Rács Lista

5 termékek

oldalanként

Clean Active folyadékok és szemcseppek

A kontaktlencsék napi ápolása rendkívül fontos. Csak a megfelelően megtisztított és hidratált lencsék garantálják a viselés teljes kényelmét és a szemek egészségét. Ezért a lencséket speciálisan kialakított tárolóban, megfelelően kell tárolni. Szüksége lesz egy jó lencseoldatra is, amelyet gondosan kell kiválasztani.

A lencseoldat esetében nem csak az számít, hogy az az Ön igényeinek megfelelő legyen, hanem az összetétele is. Ez dönti el, hogy egy adott termék milyen típusú lencséhez alkalmas. Ha bármilyen kétsége van a folyadék kiválasztásával kapcsolatban, forduljon bizalommal kollégáinkhoz. Jelenleg számos, különféle tulajdonságú termék kapható a piacon, pl. tisztító-, öblítő- és fertőtlenítő folyadékok. A legfontosabb, hogy bevált gyártók termékeit használja, mert csak ilyen oldatok garantálják a biztonságos használatot. A leggyakrabban vásárolt lencseoldatok egyike kétségtelenül a Clean Active. Mit érdemes tudni róla?

Clean Active kontaktlencse-oldat leírása

A Clean Active folyadék egy modern termék, amelyet a legigényesebb ügyfelek számára készült lencsék hatékony tisztítására terveztek. Két változatban kapható: Premium és Aqua Plus. Milyen jellemzői vannak ezeknek a termékeknek?

A Clean Active Premium folyadék minden típusú kontaktlencséhez alkalmas. Poloxamert tartalmaz, amely hatékonyan oldja a lencsén lévő zsíros lerakódásokat, valamint nátrium-hialuronátot, amely nemcsak hidratáló tulajdonságokkal rendelkezik, hanem védi a szemet a különféle károsodásoktól is. Ezenkívül a nátrium-hialuronát elősegíti a sebgyógyulást és gyulladáscsökkentő tulajdonságokkal rendelkezik. A folyadék egyéb összetevői nátrium-klorid, bórinsav, nátrium-tetraborát, nátrium-citrát, dinátrium-edetát 0,02%, polihexametilén-biguanid 0,0001% és tisztított víz.

A Clean Active Aqua Plus folyadék a legjobb választás a lágy lencsék ápolására. Könnyen eltávolítja az összes fehérjelerakódást és az egyéb szennyeződéseket. Fertőtlenítő és hidratáló hatása is van. Akár 8 hatóanyagot tartalmaz, amelyek nemcsak kényelmessé, hanem egészségessé is teszik a lencse viselését. Ezek közé az elemek közé tartozik a HPMC, azaz a hipromellóz és a D-szorbitol, amelyek hozzájárulnak a szem hatékony hidratálásához, és ez a kontaktlencsék használatának magas kényelmét eredményezi. A Clean Active Aqua Plus folyadék előnye az azonnali hatása - a lencse tisztításához csak néhány percre kell beáztatni az oldatba.

Kiknek ajánljuk a Clean Active kontaktlencse-oldatot?

A Clean Active termékek értékes és bevált lencsetisztító folyadékok. Kizárólag egészségre ártalmatlan összetevőket tartalmaznak, és számos tanúsítvánnyal rendelkeznek. A Clean Active folyadék minden ügyfél számára megfelelő választás, függetlenül attól, hogy milyen típusú kontaktlencséket használ.

Vagy talán Clean Active Premium Drops szemcsepp?

A kontaktlencse-ápolási termékek mellett kínálatunkban a Premium sorozathoz tartozó Clean Active Premium Drops szemcseppek is szerepelnek. Nátrium-hialuronátot tartalmaznak, és biztosítják a könnyfilm stabilitását, miközben megőrzik a magas hidratáltsági szintet.

Márkás Clean Active termékek

A Optilen.hu webáruház által kínált Clean Active ápolófolyadékok és szemcseppek a legmagasabb minőségű termékek, amelyek a legújabb technológiai megoldások alapján készülnek.