Clean Active Premium 100 ml

Elérhetőség:

24 óra

A mi árunk:

1 990 Ft
Többet spórolhat azzal, ha többet vásárol!

Egy flakon Clean Active Premium bármilyen típusú kontaktlencséhez tisztító,tároló,fehérje eltávolító, nedvesítő hatással rendelkező többfunkciós oldat.

 
Továbbfejlesztett összetétel - a Clean Active Premium folyadék még jobb ápolást biztosít a gazdagított összetevőknek, többek között a nátrium-hialuronátnak és a polikvaterniumnak köszönhetően.
Erős hidratáló tulajdonságok - az említett ápoló folyadék egyik feladata a lencsék intenzív hidratálása. Ennek köszönhetően még jobban megőrzik a szem nedvességét, és megakadályozzák a kellemetlen kiszáradást.
Gyorsított gyógyulás - az említett ápoló folyadékban tárolt lencsék, és az azt követő alkalmazás felgyorsítja a regenerációs és gyógyulási folyamatot, valamint a mikrosérülések gyógyulását. Vége az irritált és vörös szemeknek!
Alapos fertőtlenítés - Clean Active Premium
Alapos fertőtlenítés - az ápolófolyadék rendszeres használata lehetővé teszi a lencsék alapos tisztítását - nem csak a portól és szemcsétől, hanem a veszélyes mikroorganizmusoktól és zsíroktól is. Néhány óra után a lencsék makulátlanul tiszták, és újra használatra készen állnak.
Hosszabb élettartam - az ápoló folyadék által biztosított hidratálás és fertőtlenítés meghosszabbítja a lencsék élettartamát. Tehát ha havi lencsét használ, biztos lehet benne, hogy pontosan ennyi ideig fogják szolgálni.
 

A termék csomagban is elérhető:

További információ
GyártóDISOP
MárkaClean Active
Elérhetőség24 óra
Price per 100ml1 990 Ft
Write Your Own Review
Értékelés írása:Clean Active Premium 100 ml
Az Ön értékelése