Éves lencsék

Megtekintés Rács Lista

1 termék

oldalanként
Megtekintés Rács Lista

1 termék

oldalanként

Éves kontaktlencsék

Az éves kontaktlencsék, más néven hagyományos lencsék, rendkívül kényelmes viselet. Évente egyszer kell vásárolnia, és ugyanazokat a lencséket használhatja minden nap. Ha online vásárol lencséket, a havi szállítási költséget is megspórolja. A megbízható gyártók éves lencséi napi viseletre készültek. Elalvás előtt el kell távolítania a lencséket, és ápoló oldatba kell tenni őket. Bár a lencsék napi tisztítást igényelnek, biztos lehet benne, hogy szemei ​​egészségesek és biztonságban maradnak (éjszaka szabadon lélegeznek).

Éves lencsék előnyei

  • egyszeri kiadás;
  • egyszeri vásárlás - nem kell emlékeznie arra, hogy minden hónapban új pár lencsét rendeljen;
  • havi szállítási költség megtakarítása, ha online vásárol lencséket.

Kinek ajánljuk az éves lencséket?

A Maxvue Vision éves lencséi mindenki számára vonzóak lesznek, aki egy ideig meg akarja változtatni a szemszínét, és nincs szüksége látáskorrekcióra.

Csak márkás éves lencsék

Az Optilen.hu webáruház által kínált éves kontaktlencsék a legmagasabb minőségű márkás termékek, amelyeket a legnagyobb, világszinten elismert optikai vállalatok készítettek.

Milyen típusú éves lencsék vannak?

Maxvue Vision a színes Crazy Lens éves lencséivel (nullás lencsék - dioptria nélkül), amelyek megváltoztatják a szemek színét vagy megfelelő mintázatot biztosítanak.