Crazy Lens 2 db

Értékelés:
4.5 of 5
Átlagos értékelés 4.5 / 5 értékelés alapján 2 értékelés.
Darabszám a csomagban:

2 darab

Elérhetőség:

Akár 30 munkanap

Darabszám a csomagban:

2 darab

A mi árunk:

5 380 Ft
Többet spórolhat azzal, ha többet vásárol!Értékelés:
4.5 of 5
Átlagos értékelés 4.5 / 5 értékelés alapján 2 értékelés.
Mária
5.0000
Sziasztok! Én a Solar Blue lencsét rendeltem meg magamnak. Elképesztő, hogy milyen gyönyörűvé tette az amúgy sárgászöld szememet!! Tényleg leesett az állam!! Minden színes lencsét kipróbáltam, amit itthon kapni lehetett, de a zöld megerősítésén kívül semmi különös változást nem értem el. Amikor kibontottam a dobozt és megláttam a kékreszínezett lencséket, elhúztam a szám, mivel elsőre szinte semmiben nem különbözött az általam már ismertektől. Ráadásul azt hittem, hogy valami nagyon "kemény" poénlencsét rendeltem, amivel a frászt hozom majd az emberekre! Tévedtem.. Szóval!.. Gyönyörű tengerkék, természetes hatású szemeim lettek. :))))
Zoltán
4.0000
Én ebből a fajta kontaktlencséből a Black out-ot rendeltem meg. Már nagyon vártam a terméket mert a határidőt pont egy ünnep szakította félbe...így kb. 8 napot kellett rá várni. Folyamatosan tájékoztattak róla e-mailben hogy hol jár a lencse... (pl.: feladták a futárnak) Egyenlőre meg vagyok vele elégedve, nem irritálja a szememet. Az eredeti szemszínem zöldeskék ami csak akkor látszott egy kicsit a pupillám körül, amikor nagy fény vetült a szememre.

Szeretnél kitűnni a tömegből? Kapható vagy egy kis bolondozásra? Akkor a Crazy Lens kontaktlencse a kedvenced lesz! Trendi kinézetet nem csak egy jó sminkkel érhetünk el, hanem egy jól eltalált mintás kontaktlencsével is.

 
Hidrogél anyag - még nagyobb rugalmasságot és selymes lágyságot nyújt, így a Crazy Lens lencsék gyorsan alkalmazkodnak a szem alakjához, és rendkívül kényelmesek még a mindennapi használat során is.
Pontos fedés - Crazy Lens
Pontos fedés - a színes lencsék esetében rendkívül fontos, hogy a választott szín jól látható legyen, és gondosan fedje le az egész szemet. A Crazy Lens készítői ezt tudják, ezért a Crazy Lens lencsék készítésekor a három szín rétegek alkalmazásának technológiáját használták, és a színeket belülre nyomtatták, nem pedig kívülre.
30 választható szín - a Crazy Lens színes lencsékkel bármivé válhatsz, amivé csak szeretnél - vámpírrá, zombivá, vagy akár sárkánnyá is, mivel harminc változatos szín közül választhatsz.
Hidratáló tulajdonságok - ha a Crazy Lens lencséket választod, biztos lehetsz benne, hogy a szemeid megfelelően hidratáltak maradnak a viselés teljes ideje alatt. Ennek oka a magas víztartalmú anyag.
Egy pár három hónapra - egyetlen pár Crazy Lens színes lencse vásárlása egy háromhónapos befektetés. Csak az alapos ápolásról kell gondoskodnia.
2 darab a csomagban - ez éppen megfelelő ahhoz, hogy kipróbálja a színes kiegészítőt, és ha szükséges, lemondjon a lencsékről anélkül, hogy akár egy pár is kárba veszne.
 

A Crazy Lens kontaktlencse olyan fedőszíneket és mintákat tartalmaz, amelyek teljesen megváltoztatják a szemedet. 15-féle mintából választhatsz és ami a legjobb, hogy dioptria nélkül is rendelhető, csak azért, hogy senki se maradjon ki egy jó mulatságból!

A Crazy Lens kontaktlencse havi használati idejű kontaktlencse, amely kizárólag nappali viselésre alkalmas. Alapanyaga hydrogél (55%), víztartalma 45%.


színes lencsék Crazy Lens Anaconda színes lencsék Crazy Lens Black Out színes lencsék Crazy Lens Blood Shot színes lencsék Crazy Lens Blue Leopard
színes lencsék Crazy Lens Blue Star színes lencsék Crazy Lens Cat Eye színes lencsék Crazy Lens Chequered színes lencsék Crazy Lens Dragon Eyes
színes lencsék Crazy Lens Hulk Green színes lencsék Crazy Lens Red Devil színes lencsék Crazy Lens Solar Blue színes lencsék Crazy Lens Viper
színes lencsék Crazy Lens White Zombie színes lencsék Crazy Lens Whiteout színes lencsék Crazy Lens Zebra színes lencsék Crazy Lens Twilight

 

A Crazy Lens lencse paraméterei:

 
Kategória Éves kontaktlencse
Színes kontaktlencse
Márka Crazy Lens lencsék
Gyártó MAXVUE VISION
Dioptria: 0,00 D
Görbület 8,6
Átmérő 14,0
Szín Anaconda, Black Titan, BlackOut, Blizzard, Blue Leopard, Blue Star, Blue Streak, Cat Eye, Chequered, Dragon Eyes, Hellblazer, Hot Pink, Hulk Green, Mangekyu, Red Devil, Red Screen, Red Target, Solar Blue, Twilight, Vampire, Venus, Viper, Voldemort, Volturi, Vorms, White Screen, White Zombie, Whiteout, Zebra
Dk/t 26 x 10-9
Hidratációs fok 55%
Anyag Hydrogel Terpolymer
 

Nézd meg a további Crazy Lens lencséket:

További információ
GyártóMAXVUE VISION
MárkaCrazy Lens
Darabszám a csomagban2 darab
Lencse színétAnaconda, Black Out, Blizzard, Blood Shot, Blue Leopard, Blue Star, Blue Streak, Cat Eye, Chequered, Dragon Eyes, Hot Pink, Hulk Green, Mangekyu, Red Devil, Red Screen, Red Target, Solar Blue, Space Blue, Spider, Twilight, Vampire, Viper, Voldermort, Volturi, White Screen, White Zombie, Whiteout, Zebra, Hellblazer, Venus, Vorms
ElérhetőségAkár 30 munkanap
Write Your Own Review
Értékelés írása:Crazy Lens 2 db
Az Ön értékelése