Crazy Lens UV Glow 2 db

Darabszám a csomagban:

2 darab

Elérhetőség:

Akár 30 munkanap

Darabszám a csomagban:

2 darab

A mi árunk:

5 570 Ft
Többet spórolhat azzal, ha többet vásárol!

A Crazy Lens UV Glow színes lencse megváltoztatja a külsőd. A diszkófények hatására a megszokott hirtelen őrültté és érdekessé válik. A lencse szinte ragyog ultraibolya fény hatására. A lencséket a Maxvue Vision cég gyártja, amely a modern optikai megoldásokról híres.

 
Hosszantartó hidratáltság - a lencsék modern hidrogél anyagból készültek, amely magas hidratáltsági szinttel rendelkezik, és órákon keresztül garantálja a tökéletes hidratálást az alkalmazás pillanatától kezdve.
Maximális kényelem - a lágy és rugalmas anyag néhány másodperc alatt illeszkedik a szem alakjához. Ennek köszönhetően a színes kontaktlencsék viselése rendkívül kényelmes, szinte észrevétlenek a szemen, és megelőzik a szem irritációját.
Intenzív és mély szín - a modern technológia és az erősen telített pigmentek használatának köszönhetően éri ezt el.
Színváltozás UV-fény hatására - a Crazy Lens UV Glow színes lencsék különlegessége, hogy képesek színüket megváltoztatni az ultraibolya sugárzás hatására. Tehát garantáltan fantasztikusan nézhet ki bármilyen buliban!
Éves viselési mód - Crazy Lens UV Glow
Éves viselési mód - egy pár lencsét akár 12 hónapig is használhat, ami azt jelenti, hogy egyetlen vásárlás lehetőséget nyújt arra, hogy egész évben fantasztikusan nézzen ki.
Számos szín közül választhat - csak ki szeretné hangsúlyozni a természetes szemszínét, vagy valami teljesen őrült és földönkívülit keres? A Crazy Lens lencsék széles választékban kaphatók, így mindenki megtalálhatja az ideális verziót.
 

A Crazy Lens UV Glow jellemzői:

 

A Crazy Lens UV Glow magas minőségű, éves kontaktlencse, amely azoknak az embereknek lett tervezve, akiknek fontos a kényelem és a különleges kinézet. A terpolimer hidrogél anyag biztosítja a megfelelő hidratációt akár órákon keresztül. A Crazy Lens UV Glow gyártása során három színt használnak több rétegben, így a szem színét kiemeli és az írisz színét elfedi. A lencse több színben és mintában elérhető, így mindenki megtalálja a számára megfelelő darabot. A legfontosabb: a lencse kizárólag UV fény hatására változtatja meg az írisz színét.

A hihetetlen kinézet nem minden, hiszen a Crazy Lens UV Glow kontaktlencse esetén fontos a megfelelő ápolás. Napközben kihangsúlyozza a szem természetes szépségét. A doboz 2 db lencsét tartalmaz, amelyek hidrogél terpolimer anyagból készültek és 45%-os hidratációs szinttel rendelkeznek.

Találd meg álmaid színét, engedd meg, hogy kicsit elragadjon az őrület, és vásárold meg Te is a piacon lévő legjobb lencsét, amely UV fény hatására megváltoztatja a szemed színét! Légy te is rendkívüli!

A lencsék UV fényben világítanak.
 
 

A Crazy Lens UV Glow lencse paraméterei:

 
Kategória Éves kontaktlencse
Színes kontaktlencse
Márka Crazy Lens lencsék
Gyártó MAXVUE VISION
Dioptria: 0,00 D
Görbület 8,6
Átmérő 14,0
Szín Electric Blue, Glow Pink, Glow Green, Glow Blue, Glow Yellow, Glow Orange, Glow Red, Glow White, Magic Glow
Dk/t 26 x 10-9
Hidratációs fok 45%
Anyag Hydrogel Terpolymer
 

Nézd meg a további Crazy Lens lencséket:

További információ
GyártóMAXVUE VISION
MárkaCrazy Lens
Darabszám a csomagban2 darab
Lencse színétElectric Blue, Glow Blue, Glow Green, Glow Orange, Glow Pink, Glow Red, Glow UV Crystal, Glow White, Glow Yellow, Magic Glow
ElérhetőségAkár 30 munkanap
Write Your Own Review
Értékelés írása:Crazy Lens UV Glow 2 db
Az Ön értékelése