MaxVue Vision lencsék

Megtekintés Rács Lista

3 termékek

oldalanként
Megtekintés Rács Lista

3 termékek

oldalanként

MaxVue Vision szemlencsék - Crazy Lens

Sok ember választja a kontaktlencséket a mindennapi használat kényelme miatt. Azonban ezek a termékek más funkciókat is betölthetnek. Jelenleg különböző színű és mintájú kontaktlencsék is kaphatók a piacon, amelyek célja a szem természetes megjelenésének teljes megváltoztatása. Ezek nagyon hasznos eszközök, amelyek segítségével szokatlan módon tűnhet ki a tömegből. Az egyedi lencsék felkeltik az idegenek figyelmét, beszédtémává válnak, sőt növelhetik az önbizalmat is. Kétségtelen, hogy a MaxVue Vision lencsék vezető szerepet töltenek be ezen a területen.

MaxVue Vision vállalati leírás

A MaxVue Vision színes kontaktlencsék gyártására specializálódott. Termékei már a világ több mint 60 országában ismertek. A cég székhelye Malajziában található. A MaxVue Vision számos színes lencsét kínál. Ezek egyike a nagyon népszerű Crazy Lens termékcsalád. Ezek a lencsék elérhetők korrekciós változatban és úgynevezett nulla dioptriás változatban is. Általában egy csomag két darab specifikus lencsét tartalmaz.

Kiknek ajánljuk a Crazy Lens lencséket?

A Crazy Lens standard változatban dioptria nélküli lencsék. Tehát azoknak alkalmasak, akiknek nincs látásproblémájuk, de szeretnék gyökeresen megváltoztatni szemük megjelenését. A Crazy Lens lencsék tökéletesek lesznek egy partira, hogy meglepje a vendégeket, és karaktert adjon stílusának. A minták között olyan érdekes dizájnok szerepelnek, mint: Anaconda, Cat Eye, Dragon Eyes, Red Devil és Vampire.

Kiknek ajánljuk a Crazy Lens RX lencséket?

A Crazy Lens RX lencsék azoknak szólnak, akiknek látásproblémájuk van, és azoknak is, akik nem használnak látáskorrekciós módszereket. Tökéletes kiegészítői lesznek például egy halloweeni jelmeznek. A Crazy Lens RX negyedéves lencsék, napi használatra. Hidrogél anyagból készülnek, amelyet jó oxigénáteresztő képesség jellemez.

Kiknek szólnak a Crazy Lens UV Glow lencsék?

A Crazy Lens UV Glow színes lencsék olyan lencsék, amelyek ultraibolya fényben világítanak. Ezért érdemes elmenni diszkóba. Fantasztikus hatást fog elérni, és lenyűgözi a többi résztvevőt! Sötét és világos szeműek számára egyaránt alkalmasak. Modern hidrogél anyagból készülnek, amely tökéletesen légáteresztő. Csak dioptria nélkül (nulla) kaphatók.

MaxVue Vision márkás lencsék

A Optilen.hu webáruház által kínált MaxVue Vision színes lencsék a legmagasabb minőségű márkás termékek, amelyek a legújabb technológiai megoldások alapján készülnek.