Lencsék és ápolószerek Alcon

Megtekintés Rács Lista

1-36/51 termék

Oldal
oldalanként
Megtekintés Rács Lista

1-36/51 termék

Oldal
oldalanként

Alcon kontaktlencsék és ápolószerek

Az Alcon közismert cég a kontaklencsét használók körében, mivel többfunkciós ápolófolyadékokat gyárt, amelyek biztosítják az átfogó lencsék ápolását. A cég leírása Alcon cég az értékelt OPTI-FREE márka tulajdonosa, amely árukínálatában különféle kontaktlencse folyadékok tartoznak. 1945-ben jött létre, az alapítói gyógyszerészek voltak - Robert Alexander és Wiiliam Conner. Az első Alcon kisgyógyszertár Texasban az Egyesült Államokban a Fort Worthi nevű városban jött létre. Alcon cégnek hivatása a folyamatos, erőteljes munka, hozzáállás a látásminőség megtartásához, és annak biztosítása az egész világon. Alcon vezető pozíciókkal rendelkezik a kontaktlencsék ápolására való termékek körében. A cégnél több mint 23 ezren dolgoznak, tehetséges és szakértői nemzetközi személyzet. Alcon ajánlatában szem ápolásának széles körű választékát, valamint gyógyszereket, stb. találunk. Alcon átfogó szemészeti ápolást biztosít, és erősen adja magát a szemészeti kutatásba és saját fejlődésébe. Alcon termékeket több mint 180 országban árulják. Ezek az ápolásra való mesterséges könnycseppek és folyadékok.

Legnépszerűbb termékek

Az Alcon termékek legnépszerűbb csoportjába a következők tartoznak:

 • AIR OPTIX lencsék:
  • Air Optix® Aqua - lencsék az oxigén hozzáférésének egyéni rendszerével, amely lehetővé teszi a lencsék lélegzését. hidro-gél anyagok, amelyekből készítve lettek, magas nedvesítést adnak. Napi mód viselésre tervezett, alkalmanként alvás lehetőségével, hatszor egy hónapban.
  • Air Optix® Night & Day® Aqua - lélegző havi kontaktlencsék, éjjel-nappali módra szánt, az oxigén több mint hatszorosát eresztik át más lencsékhez képest.
  • Air Optix PLUS HydraGlyde for Astigmatism - asztigmiásoknak szánt Alcon lencsék, napi mód viselésre, alvás lehetőségével hatszor egy hónapban. Ezek a lencsék hétszer több oxigént eresztenek át, mint más vezető tórikus, hidro-gél lencsék.
 • FRESHLOOK lencsék:
  • FreshLook® Colors - Alcon kontaktlencsék a teljes szem színének változtatására használható. A látáshibákat is korrigálják.
  • Freshlook ColorBlends - lencsék, amelyek révén utánozni lehet az írisz természetes színét.
  • Freshlook® One Day - egynapi, színes Alcon lencsék, ápolását nem igénylő. A szemek természetes színének kihangsúlyozására adnak lehetőséget.
 • DAILIES lencsék:
  • Dailies AquaComfort Plus - ideálisan nedvesített kontaktlencsék, frissítő hatást ad minden szempislogás során.
 • Kontaktlencse folyadékok és szemcseppek:
  • Opti-Free Express - folyadék ez többfunkciós Alcon folyadék, fertőtlenítő hatással rendelkezik. Lehetőséget ad minden lágy kontaktlencse átfogó ápolására. A lencse felszínén összegyűlő fehérje üledékeket eltávolítja, valamint a szemek egészségére káros mikroorganizmusokat megsemmisíti.
  • Opti-Free Replenish - Alcon többfunkciós fertőtlenítő- és ápolófolyadék kontaktlencsék minden típusaihoz. A folyadék gyártási technológiája a TEARGLYDE anyagon alapul, azaz szabadalmazott regenerálási rendszeren, amely regenerálásra, valamint nedvesítés megfelelő szintjének megtartására a lencse felszínén ad lehetőséget. Továbbá ez a folyadék hatékonyan eltávolítja a kontaktlencséken lévő baktériumokat és fehérje üledékeket.

A cég attribútumai

Az Alcon cég több mint 65 éven keresztül, mindig arra összpontosította az erejét , hogy segítsen jobban látni az embereknek az egész világon. Szüntelenül az ügyfelek és az ő elvárásai után kutat, ami lehetőséget ad a saját szolgáltatásai és termékei tulajdonságainak az ügyfelekhez való alkalmazkodásához. Az Alcon célja az élet minőséget javító innovatív termékek biztosítása, és az embereknek a tökéletes látás elnyerése. Együttműködik a hivatásos szemorvosokkal az egész világon. A cég általi döntések , minden üzleti tevékenységek megfelelnek a legmagasabb etikai és jogi szabványoknak, és maga a cég elkötelezi magát az állandó minőségi fejlődésére.