Dailies® AquaComfort Plus® Toric 30 db

Darabszám a csomagban:

30 darab

Elérhetőség:

Akár 10 munkanap

Darabszám a csomagban:

30 darab

A mi árunk:

7 890 Ft
Többet spórolhat azzal, ha többet vásárol!

A Dailies® AquaComfort Plus® Toric kontaktlencse napi használati idejű, asztigmatikus lencse a Alcon által kifejlesztve.

 
Magas stabilitás - különösen fontos az asztigmatikus szemeknél. Megakadályozza a váratlan gyűrődést, és a lencsék kiesését. Megszünteti a szemben lévő idegen test érzését.
Maximális látásélesség - lehetővé teszi, hogy nedves és pihent szemekkel élvezhesse a lencsék viselését akár több órán keresztül is a behelyezést követően. Megszünteti a szárazság, irritáció és pirosság problémáját.
Behelyezést megkönnyítő jelzés - a lencsék extra világoskék színezése megkönnyíti a kezelést és a behelyezést. Ezt a tulajdonságot különösen a kezdő felhasználók szeretik.
Éles és tiszta látás - a lencsék kialakításának fejlesztése még élesebb látást eredményezett. Most a távoli és közeli tárgyakat is nagy felbontásban láthatja - köd, visszaverődés és fénygyűrű nélkül.
Napi csere - egy pár lencsét egy napig használhat. Ez leveszi a válláról a kontaktlencsék esti ápolásának terhét, és lehetővé teszi, hogy mindennap új pár lencsét viseljen.
Kis csomagolás - Dailies AquaComfort Plus Toric
Kis csomagolás - 30 darab lencsét tartalmaz, összesen 15 napos rendszeres használatra. Ez ideális arra, hogy kipróbálja a kívánt lencsetípust, valamint egy olyan készletet hozzon létre, amely az Ön igényeihez igazodik - különböző erősségű lencsékkel.
 

A Dailies® AquaComfort Plus® Toric lencse jellemzői:

 

Ezek a napi lencsék asztigmiások részére lett kifejlesztve. Anyaguk Nelfilcon A, amely magas fokú hidratációt biztosít a szemnek (69%). A lencse hidratált lesz egész nap, így viselője semmilyen kellemetlenséget nem tapasztal. A Dailies® AquaComfort Plus® Toric lencse aktív hidratáló rendszerrel rendelkezik. Hidratáló vegyületek aktiválódnak minden egyes pislogással, amely biztosítja a magas viselési komfortot a nap folyamán. Szemtengelyferdülés esetén nagyon fontos a lencse stabilitása a szemnek, amely éles látást biztosít. A Dailies® AquaComfort Plus® Toric lencse garantálja az éles és világos képet.

A lencsék egyik oldala meg van jelölve, amely megkönnyíti a lencse felvételét. Emellett világoskék színű, amely szintén megkönnyíti a lencse felhelyezését.

 

Kinek ajánljuk a Dailies® AquaComfort Plus® Toric lencsét?

 

Asztigmiában szenvedők részére. Mivel ezek napi használati idejű, eldobható lencsék, különösen ajánlott azok részére, akik értékelik a kényelmes használatot minden nap, így minden nap friss lencse kerül a szemre.

 

A Dailies® AquaComfort Plus® Toric lencse paraméterei:

 
Kategória Napi kontaktlencse
Tórikus Kontaktlencse
Márka Dailies lencsék
Gyártó ALCON
Dioptria: -8,00 és -6,00 között (0,50 D lépték)
-6,00 és +4,00 között (0,25 D lépték)
Cilinder -0,75; -1,25; -1,75; -2,25
Tengely 10°, 20°, 70°, 80°, 90°, 100°, 110°, 170°, 180°
Görbület 8,8
Átmérő 14,4
Dk/t 26 x 10-9
Hidratációs fok 69%
Anyag Nelfilcon A
Technológia Dual Thin Zone
Dioptria Cilinder Tengely
0.00-tól -6.00-ig, 0.25 dioptriánként -0,75, -1,25, -1,75 10°, 20°, 70°, 80°, 90°, 100°, 110°,170°, 180°
-6.50-tól -8.00-ig, 0.50 dioptriánként -0,75, -1,25, -1,75 10°, 20°, 70°, 80°, 90°, 100°, 110°, 170°, 180°
+0.25-tól +4.00-ig, 0.25 dioptriánként -0,75, -1,25, -1,75 10°, 20°, 70°, 80°, 90°, 100°, 110°, 170°, 180°
 

A termék csomagban is elérhető:

További információ
GyártóALCON
MárkaDailies
Darabszám a csomagban30 darab
ElérhetőségAkár 10 munkanap
Write Your Own Review
Értékelés írása:Dailies® AquaComfort Plus® Toric 30 db
Az Ön értékelése

Hogyan válasszuk ki a DAILIES® AquaComfort Plus® Toric 30 darabos kontaktlencséit?

A DAILIES® AquaComfort Plus® Toric 30 darabos kontaktlencséket önállóan is kiválaszthatja a látás paraméterei alapján, vagy kérheti egy optometrista segítségét. A 30 darabos kiszerelés hónapokig tartó kényelmet biztosít. Ezenkívül rendelkeznek a Dual Thin Zone technológiával, ami kényelmes viseletet és a lencse stabil pozícióját biztosítja a szemen.

Biztonságosak a DAILIES® AquaComfort Plus® Toric kontaktlencsék?

Igen, a DAILIES® AquaComfort Plus® Toric kontaktlencsék biztonságosak. Az Alcon, egy elismert gyártó által készített termékek magas minőséget és biztonságot garantálnak. Továbbá, mint napi cserélhető kontaktlencsék, minimalizálják a szemfertőzések és allergiák kockázatát.

Milyen látáshibára valók a DAILIES® AquaComfort Plus® Toric?

A DAILIES® AquaComfort Plus® Toric kontaktlencsék az asztigmatizmus korrekciójára szolgálnak, torikus kontaktlencsék formájában. Speciális kialakításukkal hatékonyan korrigálják a szem felszínének egyenetlenségeit, megszüntetve a részletek nem láthatóságát és a kép elmosódását.

Hogyan kell felhelyezni a DAILIES® AquaComfort Plus® Toric kontaktlencséket?

A DAILIES® AquaComfort Plus® Toric kontaktlencsék felhelyezése egyszerű. A kezek mosása és szárítása után, óvatosan helyezze a lencsét az indexujja hegyére, ellenőrizve, hogy ne legyen kifordítva. Ezután tartva az alsó szemhéjat, helyezze a lencsét a szemre, és finoman húzza meg a felső szemhéjat, hogy pozícionálja. Ellenőrizze, hogy a lencse helyesen van-e elhelyezve.

Hogyan lehet levenni a DAILIES® AquaComfort Plus® Toric kontaktlencséket?

A DAILIES® AquaComfort Plus® Toric kontaktlencsék eltávolítása is könnyű. A kezek mosása és szárítása után, finoman húzza le az alsó szemhéjat, hogy megmutassa a lencsét. Ezután finoman szorítsa össze a lencsét két ujjal, és távolítsa el. Használat után dobja el a lencsét, mivel ezek egynapos lencsék.