Dailies® AquaComfort Plus® Toric 90 db

Darabszám a csomagban:

90 darab

Elérhetőség:

Akár 10 munkanap

Darabszám a csomagban:

90 darab

A mi árunk:

21 960 Ft
Többet spórolhat azzal, ha többet vásárol!

A Dailies® AquaComfort Plus® Toric egy olyan modern asztigmatikus kontaktlencse, amely a miópiában és a hiperópiában szenvedő személyek számára lett tervezve. A Dailies tórikus kontaktlencsék jellemzője legfőképp a kényelem és a hidratáció.

 
Magas stabilitás - különösen fontos az asztigmatikus szemeknél. Megakadályozza a váratlan gyűrődést, és a lencsék kiesését. Megszünteti a szemben lévő idegen test érzését.
Maximális látásélesség - lehetővé teszi, hogy nedves és pihent szemekkel élvezhesse a lencsék viselését akár több órán keresztül is a behelyezést követően. Megszünteti a szárazság, irritáció és pirosság problémáját.
Behelyezést megkönnyítő jelzés - a lencsék extra világoskék színezése megkönnyíti a kezelést és a behelyezést. Ezt a tulajdonságot különösen a kezdő felhasználók szeretik.
Éles és tiszta látás - a lencsék kialakításának fejlesztése még élesebb látást eredményezett. Most a távoli és közeli tárgyakat is nagy felbontásban láthatja - köd, visszaverődés és fénygyűrű nélkül.
Napi csere - egy pár lencsét egy napig használhat. Ez leveszi a válláról a kontaktlencsék esti ápolásának terhét, és lehetővé teszi, hogy mindennap új pár lencsét viseljen.
 

A Dailies® AquaComfort Plus® Toric lencsék jellemzői:

 

A Dailies® AquaComfort Plus® Toric kontaktlencse olyan napi asztigmatikus kontaktlencse, amelyet kizárólag egyszer lehet felhasználni. Ezáltal ez a legjobb választás azoknak, akik a kényelmet részesítik előnyben. A Dailies® AquaComfort Plus® Toric használata alatt nem kell gondoskodnod a lencse tisztításáról és tárolásáról. A lencse ápoló folyadékok szükségtelenné válnak, mely szintén megkérdőjelezhetetlen előny és kényelem a viselő számára.

 

A Dailies® AquaComfort Plus® Toric kontaktlencse technológiailag fejlett a lencse gyártása során felhasznált számos modern megoldásnak köszönhetően. A magas minőségű Nelfilcon A alapanyag az egyike azon okoknak, amiért érdemes felfigyelni a Dailies kontaktlencsékre. az alapanyag szilikon-hidrogél, mely 69%-os magas hidratációval rendelkezik.

 

Szintén figyelem felkeltő az az innovatív rendszer, amely biztosítja a megfelelő pislogást. Olyan módon készült ez a lencse, hogy gyakori pislogás esetén sem görbül el vagy fordul el a szemben. Ezáltal nagyon kényelmes a viselése. Továbbá, a pislogás aktiválja a hidratációs rendszert, amelyet a Dailies® AquaComfort Plus® Toric kontaktlencsében valósított meg a gyártó. Ez egy innovatív rendszer, amely háromféleképpen működik. Biztosítja a lencse nedvességét, a szem hidratációját és frissességét; ez egy olyan megoldás, melynek köszönhetően a szem a nap végén sem szárad ki.

 

Ki viselheti a Dailies® AquaComfort Plus® Toric lencsét?

 

Nagyon sok ember viselheti, leginkább azoknak ajánljuk, akik most kezdenek lencsét hordani, nehéz a lencse behelyezése és a lencse helyes oldalának felismerése. A Dailies lencsék esetén ez egyszerű; a különleges jelölés a lencse szélén megkönnyíti a behelyezést. Figyelemre méltó még az is, hogy a Dailies® AquaComfort Plus® Toric lencse nem átlátszó, hanem világos kék színű, ezzel is megkönnyítve a behelyezést.

 

A Dailies® AquaComfort Plus® Toric lencse paraméterei:

 
Kategória Napi kontaktlencse
Tórikus Kontaktlencse
Márka Dailies lencsék
Gyártó ALCON
Dioptria: -8,00 és -6,00 között (0,50 D lépték)
-6,00 és +4,00 között (0,25 D lépték)
Cilinder -0,75; -1,25; -1,75; -2,25
Tengely 10°, 20°, 70°, 80°, 90°, 100°, 110°, 170°, 180°
Görbület 8,8
Átmérő 14,4
Dk/t 26 x 10-9
Hidratációs fok 69%
Anyag Nelfilcon A
Technológia Dual Thin Zone
Dioptria Cilinder Tengely
0.00-tól -6.00-ig, 0.25 dioptriánként -0,75, -1,25, -1,75 10°, 20°, 70°, 80°, 90°, 100°, 110°, 170°, 180°
-6.50-tól -8.00-ig, 0.50 dioptriánként -0,75, -1,25, -1,75 10°, 20°, 70°, 80°, 90°, 100°, 110°, 170°, 180°
+0.25-tól +4.00-ig, 0.25 dioptriánként -0,75, -1,25, -1,75 10°, 20°, 70°, 80°, 90°, 100°, 110°, 170°, 180°
 

A termék csomagban is elérhető:

További információ
GyártóALCON
MárkaDailies
Darabszám a csomagban90 darab
ElérhetőségAkár 10 munkanap
Write Your Own Review
Értékelés írása:Dailies® AquaComfort Plus® Toric 90 db
Az Ön értékelése

Hogyan válasszuk ki a DAILIES® AquaComfort Plus® Toric 90 darabos kontaktlencséit?

A DAILIES® AquaComfort Plus® Toric 90 darabos kontaktlencséket önállóan is kiválaszthatja a megadott paraméterek alapján, vagy kérheti egy optometrista segítségét. A csomag 90 lencsét tartalmaz, így hosszú távú használatot biztosít. Ezenkívül a lencsék rendelkeznek az innovatív Dual Thin Zone technológiával, ami egész napos kényelmet garantál.

Biztonságosak a DAILIES® AquaComfort Plus® Toric kontaktlencsék?

Igen, a DAILIES® AquaComfort Plus® Toric kontaktlencsék biztonságosan használhatók. A Dailies neves márkája és az Alcon megbízható gyártója garantálja a termékek magas minőségét és biztonságát.

Milyen látáshibára valók a DAILIES® AquaComfort Plus® Toric?

A DAILIES® AquaComfort Plus® Toric kontaktlencsék az asztigmatizmus korrekciójára szolgálnak, így tisztán láthatnak azok a személyek, akik ebben a látáshibában szenvednek.

Hogyan kell felhelyezni a DAILIES® AquaComfort Plus® Toric kontaktlencséket?

A DAILIES® AquaComfort Plus® Toric kontaktlencsék felhelyezése egyszerű és gyors. Mielőtt a lencsét a szemére helyezi, győződjön meg arról, hogy a kezei tiszták és szárazak. Ezután óvatosan helyezze a lencsét az indexujja hegyére, és a másik kezével távolítsa el a szemhéjakat. Miután a lencsét a szemére helyezte, csukja be a szemhéjakat és gyengéden pislogjon, hogy a lencse helyesen illeszkedjen.

Hogyan lehet levenni a DAILIES® AquaComfort Plus® Toric kontaktlencséket?

A DAILIES® AquaComfort Plus® Toric kontaktlencsék eltávolítása is könnyű. Ellenőrizze, hogy a kezei tiszták és szárazak legyenek. Ezután óvatosan húzza le az alsó szemhéjat és nézzen felfelé. Finoman szorítsa össze a lencsét a széleinél két ujjal, és távolítsa el. Használat után dobja el a lencsét, mivel ezek egynapos lencsék.