Ray-Ban szemüvegek

Megtekintés Rács Lista

1-36/374 termék

Oldal
oldalanként
Megtekintés Rács Lista

1-36/374 termék

Oldal
oldalanként

Ray-Ban® szemüvegkeretek és napszemüvegek

A Ray-Ban márka már évtizedek óta jelen van a piacon. A hosszú évek során elért tevékenysége lehetővé tette számára, hogy kiemelkedjen a versenytársak közül - jelenleg az amerikai termékeket tekintély övezi. A stílus szerelmeseinek nem kell sokáig gondolkodni a jellegzetes Ray-Ban szemüvegek kiválasztásán. A tengerentúli cég által gyártott modelleket ikonikus kiegészítőknek tekintik, ezért mind a hétköznapi emberek, mind a világsztárok szívesen viselik azokat.

Miért nyerte el a Ray-Ban márka globális elismerését?

A híres Ray-Ban vállalatot 1937-ben alapította a Bausch&Lomb - egy híres kontaktlencse gyártó. 1999-ben a márkát az olasz Luxottica Group csoportnak adták el, az ügylet ára 1,2 milliárd dollár volt. Miért ér ennyit a Ray-Ban? A New Yorkból származó termékek gyorsan elismerté váltak az egész világon.

A vállalat leghíresebb termékei a pilóta és wayfarers - keretek, amelyek évek óta elbűvölik a szemüvegeseket világszerte. Az ikonikus pilótakeretek állandó részévé váltak a divának. A legtöbb férfi arról álmodik, hogy olyan modellt szerez be a kollekciójába, amely akciófilm-sztárrá teszi. A wayfarers keretek is kívánatosak a divatrajongó férfiak számára, akik arról álmodnak, hogy igazi Hollywoodi sztárnak tűnjenek. A leghíresebb modelleket férfi, női és unisex verziókban is gyártják.

A Ray-Ban szemüvegek a kortárs trendeket diktálják

"Blues Brothers","Breakfast at Tiffany's" és a "Top Gun" - ezeknek a filmprodukcióknak a hősei büszkén parádéztak a híres Wayfarerekben. A Ray-Ban szemüvegeket George Michael, Bob Dylan és Michael Jackson is szívesen viselték. A new yorki cég mindig egyedi projektekre összpontosított, amelyek gyorsan megtalálták nagy szimpatizánsi körüket.

A Ray-Ban szemüvegeket könnyen észrevehetjük a városi utcákon - a jellegzetes kereteket sok járókelő viseli. A divatvilág képviselői és szerelmesei különösen értékelik az egyedi modelleket. Ez a híres márka a hírességek, tervezők, énekesek és színészek kedvenc kiegészítői közé tartozik. A jellegzetes Ray-Ban logó a legmagasabb minőségű konstrukcióval, az átlagon felüli tartóssággal és kiváló stílussal társul, amely nem megy ki divatból az eltelt évek során sem.

Egyszerű módja a stílusod feldobásának egy Ray-Ban keret

Egy fehér pólóból és farmerból álló szett teljesen más karaktert ölt, miután hozzáadod a időtlen Ray-Ban kereteket. Az egyedi kiegészítő még egy átlagos öltözéket is érdekessé és szembetűnővé tesz. A szemüvegkeretek és napszemüvegek nem kell, hogy visszafogottak és udvariasak legyenek. Érdemes ikonikus kereteket választani, amelyek kiemelik a tulajdonosuk egyedi karakterét, és jó ízlés mutatói.

Az időtlen Ray-Ban kiegészítők sikeresen illeszthetők a mindennapi öltözékhez, valamint kombinálhatók látványos esti öltözékkel is. Az amerikai modellek között találunk minimalista, színes és rendkívül eredeti termékeket - egy adott szemüvegpár kiválasztása egyéni ügy, és a szemüveg tulajdonosától függ.

A Ray-Ban termékek széles választéka

A Ray-Ban szemüvegek és napszemüvegek sokféle színben és mintában kaphatók. A klasszikusok kedvelői választhatnak hagyományos feketét, vagy választhatnak kevésbé evidens lehetőségeket a zöld, barna vagy kék árnyalatai között. A nyári hónapokban a sárga, tükröződő lencsékkel ellátott keretek nagyszerű benyomást keltenek.

Érdemes a szemüvegek színét az adott stílushoz és a konkrét szépségtípushoz igazítani. Ennek köszönhetően gyorsan és könnyen elérhet egy látványos hatást. A Ray-Ban keretek univerzálisak - az időtlen modellek illenek minden korú nőhöz és férfihoz. Az amerikai lezser stílusú tervek szépen mutatnak egy tinédzser arcán, és gyönyörűen hangsúlyozzák a felnőttek mosolyát is.

Klasszikus vagy stílusos? Melyik Ray-Ban keret illik hozzád?

A Ray-Ban keretek és napszemüvegek kollekciója rendkívül változatos. A klasszikus ajánlatok tökéletesek mindennapi használatra, ideálisak munkához vagy vásárláshoz. A fekete, téglalap alakú keretek a legjobb társaknak bizonyulnak minden olyan személy számára, aki látási problémákkal küzd. Érdemes hozzáadni egy wayfarers-t napszemüveget is a gyűjteményünkhöz.

Mely modellek fognak tetszeni azoknak, akik érdekes és egyedi stílusokat kedvelik? Érdemes figyelmet fordítani a vörös, kerek alakú keretes szemüvegekre - a Lenon szemüveg egy bátraknak szóló ajánlat! Azok a hölgyek és urak, akik szeretnek kitűnni, választhatják az arany, téglalap alakú, túlméretezett kereteket - az alakjuk biztosan felkelti barátaik érdeklődését, és pozitívan meglepi mindazokat, akik értékelik a nem evidens kiegészítőket.

Ray-Ban szemüveg akció

Webáruházunkban külön kategóriát hoztunk létre a Ray-Ban szemüvegeknek, ahol a modellek alacsony áron érhetők el. A Ray-Ban szemüveg akció több mint 200 kedvezményes szemüveget tartalmaz. Ezek tartalmazzák a Ray-Ban kereteket és napszemüvegeket egyaránt. A Ray-Ban szemüveg promóció a női, férfi és unisex modellekre is vonatkozik.

Lásd az egyes Ray-Ban szemüvegeket:

  • Ray-Ban női szemüvegek
  • Ray-Ban férfi szemüvegek
  • Ray-Ban gyermekszemüvegek
  • Ray-Ban dioptriás szemüvegek
  • Ray-Ban napszemüvegek
  • Ray-Ban polarizált szemüvegek
  • Ray-Ban Aviator szemüvegek
  • Ray-Ban Wayfarer szemüvegek