Ray-Ban napszemüvegek

Nem található a kiválasztásnak megfelelő termék.
Nem találta meg, amit keresett? Lépjen kapcsolatba velünk!
A megadott adatok kezelője az Optilen.hu Kft., amelynek székhelye Miskolc, Magyarország. A személyes adatok általunk végzett kezelésével kapcsolatos teljes információért – kattintson ide..

Fizetési kötelezettséggel járó megrendelés

Ray-Ban napszemüvegek

Nem könnyű a Ray-Ban-nél ismertebb és elismertebb szemüveg márkát találni. 1937-es alapítása óta töretlen népszerűségnek örvend, elsősorban az innovációval és a világszerte értéket képviselő időtlen stílussal társítják. Ezért a Ray-Ban napszemüveg befektetés - nagyszerű stílusba, kiváló kényelembe és egyszerűen egy olyan termékbe, amely megfelelő használat mellett évekig szolgálja Önt. A márka ugyanis a magas minőségű kézművességre is kiemelt figyelmet fordít, a legapróbb részletekre is odafigyelve. A gondosan megmunkált napszemüvegek még a legigényesebbeket is elvarázsolják.

Ray-Ban napszemüvegek - férfiaknak és nőknek, minden stílushoz és alkalomhoz

Az olasz márka férfi és női napszemüvegeket is kínál katalógusában. Finomságukban és formájukban eltérnek egymástól, de mindegyiket ugyanaz az időtlen egyszerűségben kifejezett elegancia jellemzi. A Ray-Ban napszemüvegek minden stílushoz és alkalomhoz illenek, ebben rejlik varázslatuk. Évek óta elbűvölik a minimalista és feltűnő öltözékek rajongóit, a diszkrét és emlékezetes szemüvegek híveit. Jól használhatók mindennapi viseletre és különleges alkalmakra, városi vakációkra és üdülésekre.

Olyan napszemüvegek, amelyek évtizedek óta elvarázsolnak

Néhány napszemüveg-modell, mint például a Wayfarer, több mint 50 évvel ezelőtt készült, és még mindig elrabolja az új felhasználók szívét. Ez egy klasszikus, amely soha nem megy ki a divatból. Amikor a Ray-Ban-re gondol, valószínűleg ezek a keretek jutnak eszébe - szögletesek, feketék, meglehetősen vastagok, ismertek a filmvásznakról és a televízióból, mert a legnagyobb hollywoodi sztárok és zenészek, mint Bob Dylan vagy Michael Jackson is ezt viselték.

Azoknak, akik inkább az újat és innovatívat kedvelik, a márka rendszeresen új napszemüvegeket vezet be katalógusába, reagálva a uralkodó trendekre. Jó példa erre a kerek és ovális, finom kidolgozású keretek, amelyek az elmúlt évek slágerei, és továbbra is vezetik a listákat.

Nemcsak kifogástalan megjelenés, hanem a legmagasabb minőség is

A Ray-Ban napszemüveg választásával nemcsak kiváló stílust biztosíthat magának, amely növeli az önbizalmat és tökéletesít bármilyen öltözetet, hanem csúcsminőséget is kap mellé. A márka napszemüvegei tartósak, mégis könnyűek, így szinte észrevehetetlenek. A szárak alkalmazkodnak a fülek egyéni formájához, így nem okoznak kellemetlen érzést. A rendelkezésre álló keret formák, színek és méretek, valamint a gyártási anyagok sokasága gyorsan garantálja a tökéletes modell megtalálását.

Kiváló védelem a nap ellen

A Ray-Ban napszemüvegek a legérzékenyebb szemek számára is megfelelő védelmet nyújtjanak. Polarizációval vagy anélkül, tükröződésmentes bevonattal, különböző típusú lencsékkel - a gradiens lencsétől a fotokromatikus lencséig -, valamint több UV-szűrő kategóriában - nulla és három között - érhetők el. Ilyen napszemüveggel Ön teljes mértékben élvezheti a napot, kellemes melegében sütkérezhet anélkül, hogy hunyorogna, és ami talán a legfontosabb, anélkül, hogy szemét betegségeknek tenné ki.

Lásd az egyes Ray-Ban szemüvegeket:

  • Ray-Ban női szemüvegek
  • Ray-Ban férfi szemüvegek
  • Ray-Ban gyermekszemüvegek
  • Ray-Ban dioptriás szemüvegek
  • Ray-Ban polarizált szemüvegek
  • Ray-Ban Aviator szemüvegek
  • Ray-Ban Wayfarer szemüvegek
  • Ray-Ban szemüvegek