Biofinity lencsék

Megtekintés Rács Lista

12 termékek

oldalanként
Megtekintés Rács Lista

12 termékek

oldalanként

Biofinity havi lencsék

Kontaktlencsék gyártói törekszenek hozzáigazítani a lencsék tulajdonságait az ügyfelek egyéni követeléseikhez, akik minden nap azokat a termékeket használják. Azt kéne mondani, hogy újszerű lencsék gyártására való anyagainak megtervezése, szakértők többféle szakmai körből nagy szerződtetést követel. A sokhavi, szinte sokévi hivatásos munkájuk Cooper Vision esetén mérhető eredményekhez jutottak. Biofinity lencsék létrehozásáról van szó.

Biofinity lencsékről

Biofinity lencsék Cooper Vision cég által lettek gyártva és szabadalmaztatva. Érdemes kihangsúlyozni, hogy Biofinity lencse a III. generációból való korszerű lágy kontaktlencse, rendkívüli tulajdonságokkal rendelkezik. Szilikon-hidrogél AQUAFORM anyagból építették fel, melynek következtében, a szem jól hidratált és oxigenizált a ezen lencsék használatákor. AQUAFORM anyagnak nem kell semmilyen tartozék, burkolat, vagy nedvesítőszer. Egynemű az egész lencse tömegében és természetes a légzése. Biofinity lencsék jellemző tulajdonsága az, hogy nagy viselési kényelmet biztosítanak, javítják a látást, és optimálisak minden ügyfél szemének alakjára. Az oxigén magas áteresztése és hidratálása miatt, jelenleg ezek a legjobb kontaktlencsék amik a piacon kaphatók. Biofinity lencsék, kerek peremének szabadalmaztatott alakjával rendelkeznek, ami révén a kötőhártyára befolyásolt hatása kisseb erősségű. A kiszáradás elleni képessége szintén magasabb szintű. Biofinity lencsék azon meghosszabított használatú lencsék, ami azt jelenti, hogy akár 24 órán át használhatjuk őket, egy héten 7 napot.

Kinek valók a Biofinity lencsék?

Biofinity lencsék aszférikus lencsék, ezért jobb látási minőséget, jobb kontrasztot biztosítanak, továbbá asztigmatizmusban, olvasószemüvegességben szenvedő embereknek is jó látási lehetőségét adnak. Mindenkinek ajánlott, akiknek látáshibái vannak, és a hagyományos szemüveg nem ideális megoldás. Biofinity lencsék megfelelő választás olvasószemüvegesség, asztigmatizmus, közel- és távollátás ellen küzdő embereknek egyaránt. Optimális lencse hátsó részének szempontból , kiválóan egyezik az ügyfelek elvárásaival. Biofinity lencsék könnyfilm zavaraiban szenvedőknek ajánlott, mert nem száradnak ki túl gyorsan. Biofinity lencsék pótlólag legjobb választás azoknak, akik egész napon kereszül szeretnék használni a lencséket, szemorvos ajánlásainak megfelelően.

Biofinity márkának termékei

Biofinity terméki ajánlatának körében, a következő kontaktlencséket sorolják fel:

  • Biofinity - újszerű HYDRO-GEL anyagból gyártott , példa nélkül álló 48% hidratálás, valamint maga a lencsék felépítésének következtében, minden szennyeződés könnycseppel együtt folyik le, ami révén egésznapi használata nem okoz szem fáradságot, vagy kényelmetlenséget.
  • Biofinity Toric - tórikus havi lencsék, napi mód viselésre szánt, vagy 29 éjjel és napon át, magas oxigén áteresztéssel és magas víz tartalommal rendelkeznek, pompásan nedvesítik a szemeket.

Márkás Biofinity lencsék

A Optilen.hu webáruház által kínált Biofinity lencsék a CooperVision által létrehozott legmagasabb minőségű márkatermékek, amelyek egy világhírű optikai cég alkotásai. Nézze meg ezen cég más termékeit is: