MyDay lencsék

Megtekintés Rács Lista

4 termékek

oldalanként
Megtekintés Rács Lista

4 termékek

oldalanként

MyDay egyszer használatos lencsék

Minden nap olyan kihívásokkal szembesül, amelyek a folyamatosan változó környezeti feltételekhez kapcsolódnak: túl meleg vagy száraz klímájú környezet, hosszú időn át tartó munka a számítógép vagy más digitális eszköz előtt. A kontaktlencséinek meg kell felelniük a fent említett kihívásoknak.

A MyDay lencsék jellemzői:

A fent említett környezeti kihívásokra adnak választ a MyDay egyszer használatos kontaktlencsék, amelyeket modern Aquaform technológiával készítenek, ami kétségtelenül áttörést jelent a lencsék kémiai szerkezetében. Ezek könnyedén lépést tartanak az élete mozgalmas napjaival.

Ezeket tapasztalhatja meg a MyDay egyszer használatos lencsékkel:

  • könnyen behelyezhető lencsék, amelyekről gyorsan elfelejti, hogy viseli őket;
  • rendkívül könnyen behelyezhetők és kivehetők;
  • a modern szilikon-hidrogél anyag lehetővé teszi a levegő átjutását, így a szemei megfelelő mennyiségű oxigént kapnak és fehérek maradnak;
  • a MyDay egynapos kontaktlencsék viselése nagyon kényelmes a magas víztartalomnak köszönhetően;
  • a felhasználó választhat 30 és 90 darabos csomagok közül, valamint 30 darabos kiszerelésben tórikus lencse is elérhető (asztigmatizmus).

Mi teszi kiemelkedővé a MyDay lencséket?

A MyDay lencséket alkotó szilikon-hidrogél anyag kiváló hidratáltságot biztosít szemeinek. A még nagyobb kényelem érdekében a MyDay kontaktlencséket egy továbbfejlesztett kialakítással, lekerekített élekkel és sima felülettel tervezték. A MyDay technológia lehetővé teszi a lencsék viselésekor sokkal természetesebb érzés elérését. A szemhéjak könnyedén siklanak a lencséken, és behelyezést követően majdnem azonnal elfelejtjük, hogy a szemünkben vannak. A MyDay egyszer használatos kontaktlencsék egész nap kényelmesek és hidratáltak maradnak. Ez minden, amire szüksége van a kontaktlencsék viselése során a maximális kényelem eléréséhez.

Márkás MyDay lencsék

A Optilen.hu webáruház által kínált MyDay egyszer használatos lencsék a CooperVision által létrehozott legmagasabb minőségű márkatermékek, amelyek egy világhírű optikai cég alkotásai. Nézze meg ezen cég más termékeit is: