MyDay Multifocal 30 db

Darabszám a csomagban:

30 darab

Elérhetőség:

Akár 10 munkanap

Darabszám a csomagban:

30 darab

A mi árunk:

11 780 Ft
Többet spórolhat azzal, ha többet vásárol!

A MyDay® Multifocal egy olyan szilikon-hidrogél alapú napi kontaktlencse, amely a presbyopia (öregszeműség) látásproblémát korrigálja. Elsősorban azoknak a személyeknek fejlesztették ki, akik aktív életvitelt folytatnak, és modern, kényelmes lencsét szeretnének viselni. A lencse a CooperVision gyártó terméke - emberek milliói ismerik és szeretik ezeket a termékeket. A MyDay® Multifocal a MyDay® termékcsaládhoz tartozik, amely rendelkezik asztigmatikus lencsékkel, és rövid- és távollátást korrigáló lencsékkel is.

 
Tiszta látás bármilyen távolságon - az egyedülálló Binocular Progressive System™ technológiának köszönhetően a lencse éles látást biztosít közelre, távolra és a köztes távolságra is.
Teljes mértékben természetes - A MyDay® Multifocal kontaktlencse a presbyopiat (öregszeműség) hivatott korrigálni, így ezzel a látásproblémával is kényelmesen lehet élni.
Magas légáteresztő-képesség - a szaruhártya felé szabadon áramlik a levegő. Nem lép fel gyulladás, sem kimerültség.
Modern Aquaform® technológia - ez az eljárás lehetővé teszi, hogy a lencse felhalmozza a vízmolekulákat, így magas szintű hidratációt biztosít. A szem nem szárad ki, és nem lép fel irritáció.
UV védelem - MyDay Multifocal
UV védelem - az UVA és UVB szűrők kiszűrik a káros napsugárzás 85%-át (UVA) és 96%-át (UVB), így óvják a szemet.
Egyszerű behelyezés - a vékonyabb szélek, lágy anyag és a rugalmasság mind a MyDay® Multifocal lencse előnyeihez tartoznak. Könnyű a behelyezés, és nem okoz problémát a lencse kivétele sem.
 

A MyDay® Multifocal lencse jellemzői:

 

A MyDay® Multifocal napi viselési idejű multifokális kontaktlencse. Hatékonyan és kényelmesen korrigálja a presbyopiat (öregszeműség). Szilikon-hidrogél anyagból készül (Stenfilcon A), amely magas minőségű paraméterekkel rendelkezik a légáteresztő-képesség és a hidratáció esetén. Ennek eredményeképp a lencse használata extra kényelmes - órákon át nedves marad, így nem okoz szemszárazságot vagy irritációt. Nem alkot egy áthatolhatatlan akadályt a szem és a környezet között, hanem 100%-ban biztosítja az oxigén átjutását a szaruhártyához. Ezáltal a szem megőrzi jó állapotát, védve van a gyulladásoktól és a megerőltetéstől. Még a nap végén sem lép fel vörösség. A Modern Aquaform® technológia által a hidratációs szint magas, így a MyDay® Multifocal jobban megtartja a vizet - ezáltal biztosított az órákon át tartó kényelem. A MyDay® Multifocal kontaktlencse modern UV szűrőket tartalmaz, amik megóvják a szemet a káros napsugárzástól és annak hatásaitól. A lencse az UVA sugárzás 85%-át, míg az UVB sugárzás 96%-át szűri meg.

A MyDay® Multifocal tiszta látást biztosít bármilyen távolságon a CooperVision® egyedülálló Binocular Progressive System™ eljárásának köszönhetően. Kényelmesen olvashat, nézhet TV-t, vezetheti az autóját, és végezheti napi teendőit. A MyDay® Multifocal - a továbbfejlesztett szerkezetnek köszönhetően - behelyezése sokkal egyszerűbb, mint a piacon elérhető néhány progresszív lencse behelyezése. Ez a lágy anyagnak, a rugalmasságnak és a vékonyabb széleknek köszönhető. A lencse gyorsan alkalmazkodik a szemhez, és amint a helyére került, nem mozdul el, nem gyűrődik, és nem esik ki.

A MyDay® Multifocal napi viselési idejű progresszív lencse. Ez azt jelenti, hogy nincs szükség ápolószerre, sem kontaktlencse tárolóra. A vásárlás után azonnal behelyezheti, és élvezheti a maximális kényelmet - anélkül, hogy időt töltene a lencse ápolásával. Minden nap friss, új pár lencsét helyezhet be, majd este kiveszi, és kidobja a szemétbe. A napi viselési idejű lencse tökéletes választás aktív életvitelt folytató személyeknek, akik sokat utaznak, és szemszárazságot és irritációt tapasztalnak.

 

Milyen esetben válassza a MyDay® Multifocal progresszív lencsét?

 
  • Ha presbyopia (öregszeműség) a diagnózis, és a hagyományos progresszív szemüveg alternatíváját keresi.
  • Ha élvezni akarja az életet, és sportolni, utazni szeretne.
  • Ha hajlamos szemszárazságra, vörösségre, könnyezésre és mégis kontaktlencsét szeretne viselni. Ebben az esetben a MyDay® Multifocal lencsét válassza a továbbfejlesztett szerkezete és paraméterei miatt!
  • Ha egy világhírű gyártó modern termékét szeretné viselni.
  • Ha el akarja kerülni az ápolószerek használatát.
 

A MyDay® Multifocal lencse paraméterei:

 
Kategória Napi kontaktlencse
Multifokális kontaktlencse
Márka MyDay lencsék
Gyártó COOPER VISION
Dioptria: -12,00 és -10,00 között (0,50 D lépték)
-10,00 és +8,00 között (0,25 D lépték)
Kiegészítés Low (és +1,25), Mid (és +1,75), High (és +2,50)
Görbület 8,4
Átmérő 14,2
Dk/t 100 x 10-9
Hidratációs fok 54%
Anyag Stenfilcon A
Technológia Binocular Progressive System™, Aquaform®
UV szűrők 96% UVB és 85% UVA
További információ
GyártóCOOPER VISION
MárkaMyDay
Darabszám a csomagban30 darab
ElérhetőségAkár 10 munkanap
Write Your Own Review
Értékelés írása:MyDay Multifocal 30 db
Az Ön értékelése

Hogyan válasszuk ki a MyDay® Multifocal 30 darabos kontaktlencséket?

A MyDay® Multifocal 30 darabos kontaktlencséket optometrista segítségével vagy saját látási paramétereinek alapján önállóan is kiválaszthatja. A csomag 30 darab lencsét tartalmaz, amely hosszú távú használatot biztosít. A Binocular Progressive System™ további funkciójának köszönhetően kivételes élességet biztosítanak mind közelre, mind távolra nézve.

Biztonságosak a MyDay® Multifocal lencsék?

Igen, a MyDay® Multifocal lencséket a neves Cooper Vision gyártja, ami magas minőséget és biztonságot garantál. A Stenfilcon A anyaguk egész napos kényelmet biztosít, míg a napi cserélhetőség kiküszöböli a fertőzés és szennyeződés kockázatát.

Milyen látáshibákra jók a MyDay® Multifocal?

A MyDay® Multifocal lencsék azok számára készültek, akik presbyopiában szenvednek, vagyis nehezen látnak élesen közelre és közepes távolságra. A progresszív korrekciós típusuk lehetővé teszi ezen látáshiba hatékony korrigálását.

Hogyan kell felhelyezni a MyDay® Multifocal lencséket?

Mielőtt a MyDay® Multifocal lencséket feltenné, alaposan meg kell mosni és meg kell szárítani a kezet. Ezután óvatosan vegye ki a lencsét a csomagolásból, és helyezze az indexujja hegyére. Miután ellenőrizte, hogy a lencse nem fordított felülre, helyezheti a szemére.

Hogyan lehet levenni a MyDay® Multifocal lencséket?

A MyDay® Multifocal lencsék levételéhez ismét meg kell mosni és meg kell szárítani a kezet. Ezután óvatosan húzza le az alsó szemhéjat, nézzen felfelé, és óvatosan távolítsa el a lencsét az indexujjával és hüvelykujjával. A napi használatos lencsék nem igényelnek tisztítást vagy tárolást, azonnal el kell dobni őket használat után.