MyDay toric 30 db

Darabszám a csomagban:

30 darab

Elérhetőség:

Akár 15 munkanap

Darabszám a csomagban:

30 darab

A mi árunk:

10 450 Ft
Többet spórolhat azzal, ha többet vásárol!

MyDay® toric egynapos szilikon-hidrogél asztigmatikus lencse nagyszerű stabilizációs rendszerrel ellátva. Mitől más? Ez a lencse UV szűrővel van ellátva: 85%-ban szűri az UVA sugárzást, és 96%-ban az UVB sugárzást. Az innovatív technológiáknak és a továbbfejlesztett anyagnak köszönhetően magasfokú kényelmet nyújt, használata biztonságos. A termék a világ egyik legnevesebb gyártó terméke - ez a gyártó pedig nem más, mint a CooperVision.

 
Kiváló látásminőség - a továbbfejlesztett optikai rendszer segítségével a lencse tökéletes látásminőséget biztosít: éles kép, nincsenek zajok vagy árnyak.
Magasfokú kényelem - a magas hidratációs szint intenzív és hosszantartó hidratációt biztosít, így a lencse viselése kényelmes: nincs szemszárazság vagy irritáció. A lencse egyszerűen észrevehetetlen!
UV sugárzás elleni védelem - az UVA / UVB szűrők elnyelik a káros sugárzás akár 96%-át.
Egészséges szemek - nincs fertőzés vagy kivörösödés. Ez a magas légáteresztő-képességnek köszönhető, amely által a szem elegendő oxigénhez juthat.
Hatékony látásjavítás - MyDay toric
Hatékony látásjavítás - ezáltal az asztigmatizmusban szenvedők minden szituációban élvezhetik az éles, tiszta és stabil látást, legyen szó munkáról, pihenésről vagy fizikai tevékenységről.
Egynapos használat - minden nap új lencse. Nem szükséges ápolószer, tároló, vagy az esti tisztítás.
 

A MyDay® toric lencse jellemzői:

 

A MyDay® toric tórikus kontaktlencse gyártása során a legújabb generációs anyag kerül felhasználásra; magas légáteresztő-képessége van, így ennek köszönhetően a szem oxigén ellátottsága megfelelő, így egészséges és friss marad (nincs szemvörösség). Az Aquaform® technológia felhasználásával a lencsében található szilikon minimalizálásra kerül, így még nagyobb a víztartalom, mely által a hidratáció sokáig fennmarad. Nincs több száraz, irritált szem!

A MyDay® toric kiváló látást, színtelítettséget és stabilitást eredményez az innovatív Optimized Toric Lens Geometry optikai rendszer használata által. Élvezheti a magas minőségű látást munka, pihenés vagy fizikai tevékenység során; ezekben a helyzetekben a standard lencsék homályos látást eredményezhetnek. A megfelelő védelem érdekében a MyDay® toric UVA és UVB szűrőkkel lett ellátva, amelyek a káros sugárzás akár 96%-át elnyelik. A szemei védve vannak a naptól.

Az egynapos viselési időnek köszönhetően nincs szükség ápolószerre vagy tárolóra. Minden reggel új pár steril lencsét helyezhet be, így szeme biztonságban marad. A tároló biokompatibilis folyadékkal van feltöltve, így a MyDay® toric sokáig megőrzi tulajdonságait. Ha úgy dönt, hogy egy kis ideig szüneteltetné a lencseviselést, nem vész kárba a lencse - később is használhatja.

 

A MyDay® toric lencse főbb jellemzői:

 
  • Az innovatív optikai rendszer bizonyítottan kiváló látást eredményez;
  • Intenzív és hosszantartó hidratáció - a lencse kényelmes, nincs szemszárazság vagy kivörösödés;
  • Magas légáteresztő-képessége kizárja a fertőzésveszélyt;
  • Védelem a káros UV sugárzással szemben;
  • Egynapos használat - nincs szükség ápolószerre;
  • Az asztigmatizmus hatékony javítása, akár alacsony, akár magas értékekről van szó.
 

Kinek ajánljuk a MyDay® toric kontaktlencsét?

 

A MyDay® toric nagyszerű megoldás az asztigmatizmusban szenvedőknek - akár gyenge, akár erős látáscsökkenésről van szó. A legigényesebb felhasználók számára is tökéletes: biztonságos és érzékelhetetlen. További jellemzői által (UV szűrők, légáteresztő anyag, továbbfejlesztett optikai rendszer) a MyDay® toric egy olyan versenyképes termék, amely egyre nagyobb népszerűségnek örvend.

 

A MyDay® toric lencse paraméterei:

 
Dioptria Cylinder Tengely
-10,00 és +6,00 dioptria között (0.50 lépték) -0,75, -1,25, -1,75 10°, 20°, 60°, 70°, 80°, 90°, 100°, 110°, 120°, 160°, 170°, 180°
-6,00 és 0,00 dioptria között (0,25 lépték)
-10,00 és +6,00 dioptria között (0,50 lépték) -2,25 10°, 20°, 90°, 160°, 170°, 180°
-6,00 és 0,00 dioptria között (0,25 lépték)
 
Kategória Napi kontaktlencse
Tórikus kontaktlencse
Márka MyDay lencsék
Gyártó COOPER VISION
Bázisgörbület 8,6
Átmérő 14,5
Dk/t érték: 80 x 10-9
Víztartalom 45%
Anyag Stenfilcon A
Technológia Aquaform Comfort Science™, Optimised Toric Lens Geometry
UV szűrők 85% UVA, 96% UVB
További információ
GyártóCOOPER VISION
MárkaMyDay
Darabszám a csomagban30 darab
ElérhetőségAkár 15 munkanap
Write Your Own Review
Értékelés írása:MyDay toric 30 db
Az Ön értékelése

Hogyan válasszuk ki a MyDay® toric 30 darabos kontaktlencséket?

A MyDay® toric 30 darabos kontaktlencséket saját maga is kiválaszthatja a termék paraméterei, mint a dioptria, tengelyek és cilinder alapján. Alternatívaként igénybe veheti egy optometrista segítségét, aki segít tökéletesen illeszkedő lencséket választani az Ön egyedi látási igényeihez. A csomag 30 darab lencsét tartalmaz, ami hosszú távú rendelkezésre állást biztosít.

Biztonságosak a MyDay® toric lencsék?

Igen, a MyDay® toric lencsék biztonságosan használhatók, mivel a neves Cooper Vision gyártja őket, amely a legmagasabb minőségi szabványokat alkalmazza. Ráadásul a Stenfilcon A anyag egész napos kényelmet és biztonságot garantál viselése során.

Milyen látáshibákra jók a MyDay® toric?

A MyDay® toric lencsék az asztigmatizmus korrekciójára szolgálnak, ezáltal javítva az ezzel a látási problémával élők látásminőségét.

Hogyan kell felhelyezni a MyDay® toric lencséket?

Mielőtt a MyDay® toric lencséket feltenné, mosson és szárítson kezet. Ellenőrizze, hogy a lencse nincs-e kifordítva. Miután a lencsét az indexujja hegyére helyezte, tartsa nyitva a szemhéjakat, majd finoman helyezze a lencsét a szemre.

Hogyan lehet levenni a MyDay® toric lencséket?

A MyDay® toric lencsék levételéhez ismét mosson és szárítson kezet. Ezután óvatosan húzza le az alsó szemhéjat, és könnyedén tartsa nyitva a szemet a másik kézzel. Ezt követően finoman fogja meg a lencsét az ujjbegyekkel, és távolítsa el.